Як? З АБС у всіх випадках гальмывний шлях довший, АБС придумали для недосвідчених водіїв щоб у разі блокування коліс машина залишалась керованою. Хоча я би собі ен відключав напевно АБС якби воно у мене булоxxfOxx писав: АБС на снігу допомагає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як? З АБС у всіх випадках гальмывний шлях довший, АБС придумали для недосвідчених водіїв щоб у разі блокування коліс машина залишалась керованою. Хоча я би собі ен відключав напевно АБС якби воно у мене булоxxfOxx писав: АБС на снігу допомагає
Fobos писав: Як? З АБС у всіх випадках гальмывний шлях довший
У мене на Октавії не можна відключити АБСFobos писав: Хоча я би собі ен відключав напевно АБС якби воно у мене було
Fobos писав: З АБС у всіх випадках гальмывний шлях довший
Вроді на жодній машині не можна,але є така функція,як "витягнути запобіжник" і вуаля маєш відключену функціюAndriy01 писав: У мене на Октавії не можна відключити АБС
Чим я помилився? На механіці ESP фізично не може стояти. Є просто автомат простий, де є режими драйв, паркнг і т.д а є автомат, коли можна самому перключати швидкості і через підрульові перемикачі зокрема. :)П.С. а хто може пояснити чому це ESP і механіка несумісні?
Vexler написав:
Felix, ESP і механіка речі не сумісні
щось Vexler помилився,
Кроме того, в автомобилях, оборудованных автоматической КПП с электронным управлением, ESP способна даже корректировать работу трансмиссии, то есть переключаться на более низкую передачу или на «зимний» режим, если он предусмотрен.
а як ти поясниш наявність у Fiesta ST на механіці системи ESP ?Vexler писав: На механіці ESP фізично не може стояти
На Аudi 90 Quаttrо можна-:) На панелi була кнопочка вiдключення АВSSluva писав:Вроді на жодній машині не можна,але є така функція,як "витягнути запобіжник" і вуаля маєш відключену функціюAndriy01 писав: У мене на Октавії не можна відключити АБС
та не в мене.. а в fiesta st. опція така є. в мене нема.TIGER-NIGER писав: я незнаю яке в тебе есп, але то що ми робили з нею в тернополі говорить про її відсутність...
як би вона була, я би вже давно був в кущах....
функція вимкнення ASR!Петро писав: т5 маэ функцыю викл ЕСП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей