та я вже давно з ним проконсультувався, в січні страхую в ньогоcat-yellow писав: і застрахуватись в нормальній СК, наприелад у Vexler-а

ну я мав на увазі мої борги, а не мені! Thug то ж вроді понятно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я вже давно з ним проконсультувався, в січні страхую в ньогоcat-yellow писав: і застрахуватись в нормальній СК, наприелад у Vexler-а
Dexter писав: до чого писати про крузаків, братків?якшо на небі прописано попасти в халепу, то ти в неї попадеш і ніяка ск тебе не спасе.а якщо не прописано, то будеш їздити довго і щасливо.не згідні???
gribkoff777, це він в стовп заїхав? на луганській?gribkoff777 писав: А взагалі день на ДТП щедрий був.
![]()
не згідний- це смішно, це по дитячому і антигуманно до інших учасників руху. І не дай Бог мені взагалі трафунків, але, якшо б Небесна Канцелярія покарала б мене за гріхи земні, і такі, як ти б в мене вїхав - то я би був для тебе "БРАТКОМ" з твоєю псевдострахівкоюDexter писав: якшо на небі прописано попасти в халепу, то ти в неї попадеш і ніяка ск тебе не спасе.а якщо не прописано, то будеш їздити довго і щасливо.не згідні???
народ, то мій однокласник, якшо хтось шось бачив, знає і т.д. стукніть в пп. в цій темі не відписуйте.Державтоінспекція Львова розшукує очевидців ДТП на вул. Пасічній, де водій травмував пішохода та втік з місця аварії. Про це інформує прес-служба ДАІ у Львівській області.
Аварія трапилась 17 листопада, близько 22 год. на вул. Пасічній поблизу будинку № 52. Так, невідомий водійздійснив наїзд на 28-річного пішохода. Внаслідок аварії чоловік зазнав тілесних ушкоджень.
Водій, який вчинив цю ДТП, поїхав із місця пригоди.
десь в 12 ночі в мене на очах перевернулась, так ніжно і плавно просто гепнулась на бік......Міка писав: Сьогодні десь біля 8:00 проїжджала кільце на Городоцікій (біля Метро). На самому кільці фура перевернулася на бік. Пробка на виїзді з міста.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей