Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якби усе було "внятно і не паритись", то PL було б у рази більше на дорогах...pikach00 писав:так хтось може внятно сказати як раз в рік перетинати кордон на пл-ках і не паритись?
Не паряться ті хто пригнали тачку(вибивши її з бази взагалі) і катають тут до першого ДТП, пянки, чи іншого інцидентуpikach00 писав: так хтось може внятно сказати як раз в рік перетинати кордон на пл-ках і не паритись?
зараз вроді можна чи то на рік чи до пів року їздити .розказували мені люди шо ганяють такі тачки .pikach00 писав: а авторіа якась купа разводіл з документами на рік
короче документи всі робляться на поляка .тіпа він тимчасово вїжджає на українуM@sTeR писав: так хтось може внятно сказати як раз в рік перетинати кордон на пл-ках і не паритись
Але в разі ДТП страховка до дупи, бо за рульом не поляк, плюс машина чи її залишки під арешт.Ziro-cool писав:sheva_lviv, страхівка робиться без людини і машини, коштує так само,
техогляд робиться без машини, коштує 400 злотих(100дол),
поляк за "раз на рік" бере максимум 100 дол,
итого:
розводять твого знайомого, як пачку юпі,
наскільки я знаю страховку треба і нашу робити . нічо не під арешт .це тіпа легально їздиться .скасували закон про передачу руля як мені говорили .g0nzales писав: Але в разі ДТП страховка до дупи, бо за рульом не поляк, плюс машина чи її залишки під арешт.
коли??andriy320e30 писав: скасували закон про передачу руля
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей