Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
А хіба в ГФЦ і Лукойла не один власник? Читай вище.
Re: Заправки, паливо...
власники різні, а бензин з одної бази :)Shif писав:А хіба в ГФЦ і Лукойла не один власник? Читай вище.
Лукойл - рос. власники, а ГПК - галицькі :)
- DNK
- Ім'я:Діма
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
По темі. сьоня залив 15л 95(завжди лию 92 просто на робочій карточці тікі 95 можна лити) на вогу той шо на луганській при виїзді на стрийську ,таке враження шо з машини зняли вал і чіп
,ввечері буду міняти паливний фільтр.

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
То виходить ми, справжні галичанеA1 писав:Лукойл - рос. власники, а ГПК - галицькі

маємо підтримувати тих, хто дає найкращу якість за найкращу ціну :) В кожного це різні заправки, як видно з цього і подібних топіківShif писав:То виходить ми, справжні галичане , маємо пдтримувати GFC?
А ти де заправляєшся?A1 писав:В кожного це різні заправки, як видно з цього і подібних топіків
-
- Ім'я:Andrew
- Подякували: 0
Shif писав:То виходить ми, справжні галичане , маємо пдтримувати GFC?
О!!! Треба дати клікуху їм "Бандерівські заправки". Навіть кольори схожі. До речі цьому на сайті також. Часом це не сайт GFC?
вже мільйон раз писав тут , що 98 ну Лукойлі. :)Shif писав:А ти де заправляєшся?
Іноді в-павер на Шелі. І нікому не раджу ОККО :)
Правильно що не радиш. Згоден повністю. Пробуй на GFC, не пожалієш. :)A1 писав: І нікому не раджу ОККО
Shif, вже мій брат спробував, промивалось все від мотору до бензобаку, з заміною бензонасосу, свічок і всіх фільтрів :) Він пожалів, що туди заїхавShif писав:Пробуй на GFC, не пожалієш.

А завдяки заправкам ОККО я дізнався, що в авто є лампочка чек енджайн :)
- hrdrive
- Контактна інформація:
аналогічноA1 писав:А завдяки заправкам ОККО я дізнався, що в авто є лампочка чек енджайн

INTE®©ULLE®™
-
До речі, ГПК нову запавку відкрила - на Залізничній, коло вокзалу. Можуть все таки!
ще один "фанатік", вроді за рекламу треба платити на форуміAndjey писав: ГПК ...Можуть все таки!
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Не фанатік,але в 98% випадків заправляюсь на GFK 95-им,решта на Шелл ,в-павером щоб розбавити ,наразі ніяких нарікань ні на ту ,ні на ту компанію крім непрацюючого компресора для підкаки
Р.с. на ОККО заправляюсь тільки в Бурштині по дорозі назад з Буки,коли бачу що не дотяну до Львова
Р.с.2 власник ГФК таки мав(має) відношення до Лукойла ,принаймі до Львіського відділення 100%

Р.с. на ОККО заправляюсь тільки в Бурштині по дорозі назад з Буки,коли бачу що не дотяну до Львова

Р.с.2 власник ГФК таки мав(має) відношення до Лукойла ,принаймі до Львіського відділення 100%
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Я приколююсь. А ти вже з мене гроші хочеш. Ну смайлик не поставив.A1 писав:ще один "фанатік", вроді за рекламу треба платити на форуміAndjey писав: ГПК ...Можуть все таки!

А якщо серйозно, то бенз всюди приблизно однаковий, що на GFC, Лукоіл, ОККО. Він під один стандарт роблений.
ага, тільки на ОККО додають спеціально розроблену в їх наукових лабораторіях і запатентовану присадку, завдяки якій засвідчується лампочка "Чек енджайн" :) А якщо дуже повезе то мотор в машині "худає" на 30-50 коней :)Andjey писав:то бенз всюди приблизно однаковий
- Buts
Розкажи детальніше.A1 писав:ага, тільки на ОККО додають спеціально розроблену в їх наукових лабораторіях і запатентовану присадку, завдяки якій засвідчується лампочка "Чек енджайн"
Смисл додавати, все що додаєш гроші коштує.
Buts, Це таємні розробки
Fobos, +1 :)

Fobos, +1 :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей