в нас вчора теж було, мужик на кемрі не міг пережити шо 2 жінки на таврії його обігнали, так все одно нас об"їхав і не давав швидше їхати (а ми вже спізнювались)Thug писав:Вчора таке на старій ауді А4 обидилося, що я його обігнав і німножка чудило

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в нас вчора теж було, мужик на кемрі не міг пережити шо 2 жінки на таврії його обігнали, так все одно нас об"їхав і не давав швидше їхати (а ми вже спізнювались)Thug писав:Вчора таке на старій ауді А4 обидилося, що я його обігнав і німножка чудило
таких зупинок повно. тут на повороті на тракт теж зупинка і маршрутки ніколи не заїжджають в кишеню, весь час стають перед нею і засаджують людей. ну руки пообламувати тим водіям треба чесне слово! на самому перехресті стаютьLiuskywalker писав: Все таки рагуль якийсь спланував зупинки в 15-20 м зоні перехресть
ну так вийти на світлофорі, схилитись до його вікна й пояснити: "Ми вас обігнали тому що спішимо а не тому що хотіли образити"Sally писав:якесь закомплексоване
та нема за шо вибачатись. Його зрозумій. В нього автобус тріщить. Чекати коли всі маршрути відїдуть, а ти стоїш й чекаєш коли він тобі вступиться, й тоді давати вперід й випускати й запускати, а тут ти вирулив а він знову стоїть - в ліву смугу не сунешся бо там вже стрийська поїхала.bossjara писав:Але людей висаджувати - то вибашьте
я би з радістю вийшлаі і пояснила но в нас тобі було шось чи то 5 чи то 4 хв чи то якось так шоб доїхати до брюхович, а ми були ше на топольній, і ходити роз"яснювати комусь шо він недотойво чмо, яке себе самостверджує на дорозі нам було трохи не на часі. в результаті хоч слалом я запорола зато регулярність руху дуже файний результатMAECTP0 писав:ну так вийти на світлофорі, схилитись до його вікна й пояснити: "Ми вас обігнали тому що спішимо а не тому що хотіли образити"
та ну на.... Пані-Саллі? тобто Пані-Раллі?Sally писав:в результаті хоч слалом я запорола зато регулярність руху дуже файний результат
ну але ж Ти приймала участь? - це я мав на увазі.Sally писав:MAECTP0, міс Ралі - Майя!треба читати форум
це дуже корисна темаLiuskywalker писав:насрочив троха букв - заспокоївся
квартираLiuskywalker писав: (смисл підставлятися старим ВАЗам ? )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей