то напевно всюди таке єmajestic писав:2-гий перед мною заїхав на моє паркувальне місце біля дому,там де я весь час ставлю машину! ( як я того не люблю![]()
)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то напевно всюди таке єmajestic писав:2-гий перед мною заїхав на моє паркувальне місце біля дому,там де я весь час ставлю машину! ( як я того не люблю![]()
)
В такому випадку маю палочку-виручалочку біля себеmajestic писав:не рипався бо був в меншестве, а то поїхрожах хотіли писки мені товкти
А реально, де написано шо то твоє місце? От припустим я приїхав до батьків, двір практично весь занятий машинами, я бачу вільне місце і ставлю, хто не встиг - той запізнився. Я в флуді писав, шо харить, коли машину на кілька місяців ставлять і нею не користуються, нафіга місце комусь займати...majestic писав:а він почав возмущатись типу де там написано шо то твоє місце!
файно :)Vanjabest писав:то напевно всюди таке є я таким записки під двірником лишаю.... більше не ставлять
треба й собі заводити вжеtopper писав:В такому випадку маю палочку-виручалочку біля себе
topper писав:majestic написав:
а він почав возмущатись типу де там написано шо то твоє місце!
А реально, де написано шо то твоє місце? От припустим я приїхав до батьків, двір практично весь занятий машинами, я бачу вільне місце і ставлю, хто не встиг - той запізнився. Я в флуді писав, шо харить, коли машину на кілька місяців ставлять і нею не користуються, нафіга місце комусь займати...
topper писав:я бачу вільне місце і ставлю, хто не встиг - той запізнився
Це правда в сусідню тему про паркувальників та ідіотів, та все ж:majestic писав:
не біля будинку було ще місць 5 вільних
не то треба було встати на моє) біля мого підїзду
я йому показав де ше можна парканутись..всьо
topper писав: Тому власне чи в тебе якесь там крайнє місце чи ти міг і по-середині поставити тачку і спокійно піти відпочивати
Це не причина. Я б теж нахамив. Якщо приватизуєш собі тих 10 квадратних метрів - можеш качати права. А так - ізвольтє. Не встиг - шукай щастя деінде.majestic писав: бо я там завжди ставлю машину
От ніколи таких людей не розумівmajestic писав:в мене місце якраз біля мого підїзду перед моїми вікнами місце тільки на 1 машину я там ставлю машину років 6...через клумбу піля сусіднього підїзду є вільні місця..я попросив перепаркуватись
Це точно.topper писав:Тепер слідкуй, шоб то падло не псувало машини або цвяхів не насипало...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей