це ближче до справиtopper писав:Святослав, бдлск, читайте!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- mikeng
- Ім'я:mikeng
Re: Історії з ДАЇвцями...
Fobos, міняти техпаспорт дорого і хлопотно, цінатої справи - половина вартості установки, а ставилась вона не просто так, а гроші економити
topper, не звик зажиратись, сам не рипаюсь, з машини не виходжу і з баблом за ними не бігаю, але якщо просять глянути під капот - глупо тупого включати, таки дійсно щоб номера кузова глянути постанову треба?
помойму то вже інша крайність
topper, не звик зажиратись, сам не рипаюсь, з машини не виходжу і з баблом за ними не бігаю, але якщо просять глянути під капот - глупо тупого включати, таки дійсно щоб номера кузова глянути постанову треба?
помойму то вже інша крайність
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
topper писав:маєш право не відкривати капот якшо в них немає рішення суду!

Скільки раз казати - огляд і обшук - різні поняття, різні процедури, і, відповідно - документи, які їх передбачають - теж різні.
Різниця між "дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу" та "оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав" всім зрозуміла?

А перевірити номери агрегатів та комплектність - це водій зобов"язаний надати можливість працівнику ДПС. І це правильно! Мені наприклад не важко... Всі нормальні люди мають розуміти потрібність тої норми... Це ж очевидно

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Myself, согласєн, шось ті роадконтроловці останнім часом перегибают патика багато в чому... в принципі як відмазка на недосвідченого ГАЯ десь під Теребовльою(ніяким чином не хочу образити мешканців цього чудового райцентру Тернопільської області
)може і проканає. але в разі ерйозного "зажора" - розипається тільки так.
Питання в тому, що в принципі навіть якщо вони хочуть просто звірити номера кузова, то а
1) то є все таки огляд і повинен бути складений протокол
2) на то вони повинні назвати підставу. ане просто "тому бо ми тут стоїмо і нам так захотілось"
і 3) - якшо вони перевіряють номери кузову. то це ніяк не може стосуватись ГБО чи ше там чогось...

Питання в тому, що в принципі навіть якщо вони хочуть просто звірити номера кузова, то а
1) то є все таки огляд і повинен бути складений протокол
2) на то вони повинні назвати підставу. ане просто "тому бо ми тут стоїмо і нам так захотілось"
і 3) - якшо вони перевіряють номери кузову. то це ніяк не може стосуватись ГБО чи ше там чогось...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
позавчора був здивований Дайцями...
їду з лікарні, везу дівчину додому....їду по окружній собі по правій полосі неспіша...їду в сторону Зубри, проїжаю Підбірці..доїжаю до виїзду на Давидів...те перехрестя, де вони завжди стоять....мене зустрічні вже попередили...значить завтикую, бо написи постирані і забувся,що зараз мені треба буде з крайньої правої їхати тільки направо...я розгубився, але все одно повертаю наліво через полоси, бо мені треба прямо їхати...Даєць стоїть і то все діло січе візиром...звісно ж зупиняє
...бла бла бла показує цитруса на візирі...думаю, заканало...і так купа витрат зараз і геморою,так ще й штраф накатає до повного щастя...я йому кажу типу визнаю, розгубився , їду з лікарні...він бачить в чому річ....говорю врахуйте людський фактор, тим більше я нікому не заваджав і тупо забувся, що тут такий розїзд...він фактично одразу: Ок, добре, їдьте, але будьте уважніші...перепитує чи з доками все ок. кажу так, звісно....щасливої дороги...був дуже здивований!!! 
їду з лікарні, везу дівчину додому....їду по окружній собі по правій полосі неспіша...їду в сторону Зубри, проїжаю Підбірці..доїжаю до виїзду на Давидів...те перехрестя, де вони завжди стоять....мене зустрічні вже попередили...значить завтикую, бо написи постирані і забувся,що зараз мені треба буде з крайньої правої їхати тільки направо...я розгубився, але все одно повертаю наліво через полоси, бо мені треба прямо їхати...Даєць стоїть і то все діло січе візиром...звісно ж зупиняє

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Thug
Vexler, та там розмітки взагалі нема. Витерлась на ніц. Теж вчора там їхав - судорожно згадував, в якій смузі треба їхати, щоб не порушити. Добре, що відпустив даїшник, але, думаю, мєнт протокол все одно б не складав, бо без розмітки він ніфіга не вартий
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Железний аргумент 2Vexler писав:говорю врахуйте людський фактор,

Путін [цензура].
- mikeng
Myself, дякую що роз"яснив, не люблю зажиратись, але і розводити себе теж нікому не даю
-
- Ім'я:Руслан
Myself писав:А перевірити номери агрегатів та комплектність - це водій зобов"язаний надати можливість працівнику ДПС. І це правильно! Мені наприклад не важко... Всі нормальні люди мають розуміти потрібність тої норми... Це ж очевидно В чому проблема?
Мене 24 лютого зупинив біля Управління в центрі і давай по порядку, доки, салон, капот, номер кузова йому не сподобався(одна цифра) і давай мозги ...бати. Я йому декілька разів повторив, що все у мене "гуд", а те чмо далі мозг виносив хв.15, а потім ще "дихніть " мені.
Я звичайно людина врівноважена(інколи

- boockatik
- Ім'я:Дмитро
- Номер:хххх
- Контактна інформація:
А шо робити, якщо № кузова в салоні? Дати оглянути, чи посилати на 30 ст. Конституції?
Полюбому вважаю, що ДК нормально обгрунтував, як і куди посилати в таких питаннях. Нехай тепер ДАЙ попрацює своїми юрконсльтами та постарається вбити в голови усіх патрульних інше, спираючись на закон, а не на "так сі захтілось бо я в формі".
Полюбому вважаю, що ДК нормально обгрунтував, як і куди посилати в таких питаннях. Нехай тепер ДАЙ попрацює своїми юрконсльтами та постарається вбити в голови усіх патрульних інше, спираючись на закон, а не на "так сі захтілось бо я в формі".
Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.
- Vexler
- Контактна інформація:
Thug, я фотографічну память не маю, але я пересік приблизно так,як вказано на малюнку.
Dark Wind, і до чого це ти написав? дуже розумного корчиш? Чи ти вважаєш, що після лікарні невиспавшись ти Шумахером одразу стаєш?
Dark Wind, і до чого це ти написав? дуже розумного корчиш? Чи ти вважаєш, що після лікарні невиспавшись ти Шумахером одразу стаєш?
boockatik,
Погоджуюсь на 100%
Якщо з документами все впорядку, то для чого потрібна ця процедура ?
Інше питання коли дійсно такаж машина в розшуку.
Vexler,
А з нового року, наші доблесні взагалі мало виписують протоколи, яник видав якийсь там указ, штрафувати тільки у крайніх випадках(злісних порушеннях), напевне статистику хочуть покращити
Погоджуюсь на 100%
Якщо з документами все впорядку, то для чого потрібна ця процедура ?
Інше питання коли дійсно такаж машина в розшуку.
Vexler,
А з нового року, наші доблесні взагалі мало виписують протоколи, яник видав якийсь там указ, штрафувати тільки у крайніх випадках(злісних порушеннях), напевне статистику хочуть покращити

- motor87
- Ім'я:Ostap
можливо, бо останній раз їхав за мною додому десь 2-3 км, щоб я дав йому каву (в мене з собою не було) і вперто натякав давай без протоколу)_ це було як мінімум дивно 

- Vexler
- Контактна інформація:
Morozov, це добре...надіюсь, що Даєць лист щастя мені не відішле 

- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Я міняв не так давно, 750грн, в 9,00 приїхав, в 14,00 вже мав новий техпаспорт. Все робив сам, без рішал.mikeng писав:міняти техпаспорт дорого і хлопотно
- OKurylyshyn
Я погоджуюсь що ДК інколи перегинає, але вони змушені це робити самими ж ДАІвцями.
Ось Вам приклад.
Недавно я в ДТП потрапив, виїхав на червоне світло і в мене втаращилась маршрутка, вина моя однозначно.
Я водієві сказав зразу щоб не переживав і я признаю свою вину.
Через 30хв приїхали наші доблесні, і так здалеку розпитують що сталось. Я, як інтелигентна людина, все пояснив і їм також сказав що так вийшло і я признаю що не правий і вина моя.
Почали складати протокол. Про те що їх було аж 4 чоловіка і вони довго між собою сперичались як правильно зробити всі заміри, навіть емоційно і з матами, то я взагалі мовчу.
Ну ладно, відпустили вони пострадавшу маршрутку, і тут почались пріколи. Перше питання до мене було коли я останній раз мав ДТП, я відповів що минулого року. І тут ФРАЗА РОКУ: "А Ви знаєте що зараз при ДТП які стались при злосному порушенні машину на декілька днів забирають на штраф-майданчик на кілька днів для вияснення обставин"
В мене аж все впало, реально стою і не знаю чи то сміятись, чи щось відповісти. Починаю того клоуна крутити, мол від коли таке, який наказ, випитую інфу. Щось воно там бурмотіло і так і крутяь мене щоб я сам запропонував щоб на місці порішали. Протокол мій складали десь 40хв, це не рахуючи того що до того міряли годину. Я замерз як цуцик і тут мене вкурвило і я в досить грубій формі сказав щоб забирали мою машину, попередньо склавши акт вилучення ТЗ при 2 свідках, яких я сам зупиню.
По канцовій мені сказали що самі ж для мене стараються і хочуть як краще, а я такий хам взяв і їм, бідолашним, нагрубив.
Я хотів дати пару рублів за те щоб все швидко і гарно написали, але вони мене сильно розізлили, я обложив їх якомога культурнішшими матами і поїхав, не давши ні копійки, про що їм в прямій формі і сказав.
От такі вони правильні гамнюки.
А ще подивіться ось це відео, тут взагалі торба.
http://roadcontrol.org.ua/node/1379
Ось Вам приклад.
Недавно я в ДТП потрапив, виїхав на червоне світло і в мене втаращилась маршрутка, вина моя однозначно.
Я водієві сказав зразу щоб не переживав і я признаю свою вину.
Через 30хв приїхали наші доблесні, і так здалеку розпитують що сталось. Я, як інтелигентна людина, все пояснив і їм також сказав що так вийшло і я признаю що не правий і вина моя.
Почали складати протокол. Про те що їх було аж 4 чоловіка і вони довго між собою сперичались як правильно зробити всі заміри, навіть емоційно і з матами, то я взагалі мовчу.
Ну ладно, відпустили вони пострадавшу маршрутку, і тут почались пріколи. Перше питання до мене було коли я останній раз мав ДТП, я відповів що минулого року. І тут ФРАЗА РОКУ: "А Ви знаєте що зараз при ДТП які стались при злосному порушенні машину на декілька днів забирають на штраф-майданчик на кілька днів для вияснення обставин"
В мене аж все впало, реально стою і не знаю чи то сміятись, чи щось відповісти. Починаю того клоуна крутити, мол від коли таке, який наказ, випитую інфу. Щось воно там бурмотіло і так і крутяь мене щоб я сам запропонував щоб на місці порішали. Протокол мій складали десь 40хв, це не рахуючи того що до того міряли годину. Я замерз як цуцик і тут мене вкурвило і я в досить грубій формі сказав щоб забирали мою машину, попередньо склавши акт вилучення ТЗ при 2 свідках, яких я сам зупиню.
По канцовій мені сказали що самі ж для мене стараються і хочуть як краще, а я такий хам взяв і їм, бідолашним, нагрубив.
Я хотів дати пару рублів за те щоб все швидко і гарно написали, але вони мене сильно розізлили, я обложив їх якомога культурнішшими матами і поїхав, не давши ні копійки, про що їм в прямій формі і сказав.
От такі вони правильні гамнюки.
А ще подивіться ось це відео, тут взагалі торба.
http://roadcontrol.org.ua/node/1379
- mikeng
при ціні газової установки в 2тисOKurylyshyn писав:Я міняв не так давно, 750грн
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Vexler, ну просто вираз людський фактор це просто піпец
ти міг сонний просто людей на пішому не побачити або в задницю комусь вліпити. а тут всього лінію пересік
мене просто вираз твій вбив. нічого особистого

ти міг сонний просто людей на пішому не побачити або в задницю комусь вліпити. а тут всього лінію пересік

мене просто вираз твій вбив. нічого особистого

Путін [цензура].
- OKurylyshyn
Ну моя установка трохи дорожча.mikeng писав:при ціні газової установки в 2тис

- mikeng