піпец крайності. Для передньопривідної можна і те і те... Я про то що ХрДрайва не треба копати що ручніком гальмував. Просто ще міг би й передачею. Й можна прикинути. Ти йдеш на обгін а перед тобою вискакує йух. Що ти зробиш інстиктивніше: гальма + стоянкова гальмо чи передачі будеш скидати? Й що буде ефективнішим? Звісно що гальмується не до блокування коліс.BOXER писав:по-твоєму, ручніком швидше зупинишся, ніж пониженням передач?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Thug
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
MAECTP0, я все одно не розумію, чим ручнік поможе. При справній гальмівній системі машина все одно буде гальмувати всіма колесами + ще й з керованим зусиллям. І яким боком тут поможе ручнік?
"Звісно що гальмується не до блокування коліс" - я б подивився як це можна зробитии керовано стояночним гальмом
Я просто кілька разів уже бачив подібні пости на форумах. "Ми їхали-їхали, потім нас почало заносити, ми дьорнули ручнік, бо більше ніщо не допомагало". Цвях би в голову забити тому, хто понаучував ручнік дьоргати, коли заносить
"Звісно що гальмується не до блокування коліс" - я б подивився як це можна зробитии керовано стояночним гальмом

Я просто кілька разів уже бачив подібні пости на форумах. "Ми їхали-їхали, потім нас почало заносити, ми дьорнули ручнік, бо більше ніщо не допомагало". Цвях би в голову забити тому, хто понаучував ручнік дьоргати, коли заносить

- MAECTP0
- Контактна інформація:
Thug, хз може в чувака не таа вже й справна гальмівна система.
- Thug
MAECTP0, може. Але ми не дізнаємося, бо якщо він зізнається - ми будемо лошити 

- hrdrive
- Контактна інформація:
розумієте, на слизькому абс трішчали і машини не гальмувала так швидко як це зробив ручник. в мене вийшло так шо передні колеса гальмують абс і зад мертво ручником. відповідно йморіність того що розверен була значно менша ніж би просто я ручніком гальмував - бо це брєд.BOXER писав:по-твоєму, ручніком швидше зупинишся, ніж пониженням передач?
діяв в комплексі, бо інакше би його догнав

INTE®©ULLE®™
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ех.. А у мене електронний ручнік 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
спровокував то самMyself писав:LEgEnDA писав:Реально, розвернуло тільки 2 рази в перший день снігу![]()
Саня, а нукукуй тобі такі пріключєнія?![]()

Не міг знайти адекватної беушки за нормальні гроші в мому розімірі, а брати нову нема змісту
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Все ж таки літо на зиму а зиму на шіто це вже надто бюджетно/екстремально. Так можна й реально під тему попасти.
Оптимальніше щокупити ше пару всесезонки й:
літо. Перід - літо, зад - всесезонка;
зима. Перід - зима, зад -всесезонка.
Всесзонка й зимою коаще тримає бо й малюнок протектора й не так дубіє як літня. Й літом не так шумить й кришиться від спеки як зима.
Тому пара всесезонки зекономит (надовше вистарчить) й зимовву й літню гуму.
Я ще на мркру осінь/весну ставив на перід всесезонку а назад - літо.
Правда тут ше питання запаски виникає. ІМХО варто всесезонку брати.
Оптимальніше щокупити ше пару всесезонки й:
літо. Перід - літо, зад - всесезонка;
зима. Перід - зима, зад -всесезонка.
Всесзонка й зимою коаще тримає бо й малюнок протектора й не так дубіє як літня. Й літом не так шумить й кришиться від спеки як зима.
Тому пара всесезонки зекономит (надовше вистарчить) й зимовву й літню гуму.
Я ще на мркру осінь/весну ставив на перід всесезонку а назад - літо.
Правда тут ше питання запаски виникає. ІМХО варто всесезонку брати.
- Thug
Вже здається писав, але цього року влітку був дуже здивований, коли побачив на півдні Хорватії (температура повітра 40-45 градусів) дуже багато боснійців, котрі поприїжджали на море на зимових колесах. Ото жесть!
- sergey
- Контактна інформація:
Сьогодні перший раз зустрів реального отморозка-наркомана.
Їду зі сторони Солонки в Ашан, там кармашка така, пропускають зустрічний, ззаді це обдовбане чудо фафакає.
Зелене світло для виїжаючих з Ашану, а воно фафакає і обходить зправа, зрівнюється зі мною (вікно відкрите).А він дивиться, дивиться внікуда
і валить напролом, чуть не ввалює в повертаючі машини
Тисне газ і пролітає через перехрестя
Наркоман і машина це вобще.Машина БМВ 3-ка універсал, номера польсьікі - ідеально для нього.

Їду зі сторони Солонки в Ашан, там кармашка така, пропускають зустрічний, ззаді це обдовбане чудо фафакає.

Зелене світло для виїжаючих з Ашану, а воно фафакає і обходить зправа, зрівнюється зі мною (вікно відкрите).А він дивиться, дивиться внікуда

Тисне газ і пролітає через перехрестя

Наркоман і машина це вобще.Машина БМВ 3-ка універсал, номера польсьікі - ідеально для нього.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- MAECTP0
- Контактна інформація:
sergey, може стиряв й тому тікав...
- sergey
- Контактна інформація:
да, якась така, вроді темно синяRomkoZem писав:часом не чорна, чи то темно синя?

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
sergey, хаахх часто бачу цю машинку в районі патона, вроді адекватно їздив =)
- sergey
- Контактна інформація:
а вона в нас одна?HacK писав:хаахх часто бачу цю машинку в районі патона, вроді адекватно їздив =)

- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
sergey, ну якщо запамятав номер можу глянути і сказати чи вона чи ні =)
- sergey
- Контактна інформація:
RJA якось так, цифри не роздивився.HacK писав:ну якщо запамятав номер можу глянути і сказати чи вона чи ні =)
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ну ось така нчує на провулку між Малицької і Журавлиною. Звиняй за експозицію. вона типу чорно-зеленаsergey писав:RJA якось так, цифри не роздивився.HacK писав:ну якщо запамятав номер можу глянути і сказати чи вона чи ні =)
- sergey
- Контактна інформація:
вроді вона.Да нє, 100% вонаMAECTP0 писав:ну ось така нчує на провулку між Малицької і Журавлиною. Звиняй за експозицію. вона типу чорно-зелена

- majestic
- Ім'я:Тарас
- Номер:КМ
- Контактна інформація:
курча..сьогодні розізлили мене 2 виродки капец
..
1-ший на пасаті курча ліз по дорозі 15 км за год. по середині дорозі..я йому засигналив і пішов на обгін...бачу підірвався за мною я педаль в пол..чувак нестягує ахах
і тут я пригальмував бо спереді машини були..він мене резко підрізав встав включив аварійку і (вилетів) з машини (років з 27) .. тут з сторони пасажира ше один бицьо вивалився. підлітає до вікна і давай мені чесати .мол якого хера я сигналив!! ну ви приставляєте?? вже права засигналити неможна ну ппц
злий ваділа
кричав шо я тут такий модний( шо я йому засигналив) він хоче викликати ДАЇ
я кажу давай визивай я розкажу як ти мене тут підрізав, аварійну ситуацію створив, перешкоджаєш рух іншим учасникам!...він шось там помнявся..через зуби пошкірився сів машину і поїхав. ну неадекват не.. я багато не рипався бо був в меншестве, а то поїхрожах хотіли писки мені товкти
такшо вот такий номер раз.
2-гий перед мною заїхав на моє паркувальне місце біля дому,там де я весь час ставлю машину! ( як я того не люблю
)
я йому фафа блим блим..показав поворотом шо я там хочу запаркуватись там...він типу відкриває двері каже -ШО?
я йому і говорю шо то моє місце перепаркуйся будь ласка десь інше...а він почав возмущатись типу де там написано шо то твоє місце! сказавши йому шо я зара пакажу де написано і настоявши на тому шоб він перепаркувався і показавши де. він з не довольною рожою все таки виїхав..
я йому Подякував..в свою адресу вже ніц непочув
такшо вкурвлений сижу тепер блін

1-ший на пасаті курча ліз по дорозі 15 км за год. по середині дорозі..я йому засигналив і пішов на обгін...бачу підірвався за мною я педаль в пол..чувак нестягує ахах

і тут я пригальмував бо спереді машини були..він мене резко підрізав встав включив аварійку і (вилетів) з машини (років з 27) .. тут з сторони пасажира ше один бицьо вивалився. підлітає до вікна і давай мені чесати .мол якого хера я сигналив!! ну ви приставляєте?? вже права засигналити неможна ну ппц

злий ваділа

я кажу давай визивай я розкажу як ти мене тут підрізав, аварійну ситуацію створив, перешкоджаєш рух іншим учасникам!...він шось там помнявся..через зуби пошкірився сів машину і поїхав. ну неадекват не.. я багато не рипався бо був в меншестве, а то поїхрожах хотіли писки мені товкти

2-гий перед мною заїхав на моє паркувальне місце біля дому,там де я весь час ставлю машину! ( як я того не люблю

я йому фафа блим блим..показав поворотом шо я там хочу запаркуватись там...він типу відкриває двері каже -ШО?
я йому і говорю шо то моє місце перепаркуйся будь ласка десь інше...а він почав возмущатись типу де там написано шо то твоє місце! сказавши йому шо я зара пакажу де написано і настоявши на тому шоб він перепаркувався і показавши де. він з не довольною рожою все таки виїхав..
я йому Подякував..в свою адресу вже ніц непочув
такшо вкурвлений сижу тепер блін

Old volkswagens don't die. They just get lower!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей