та наклєйкі поздирати і вроді вже....така..... ну.....пайдьотBOXER писав:Як вам Вектра?![]()
і ту фігню на капоті
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та наклєйкі поздирати і вроді вже....така..... ну.....пайдьотBOXER писав:Як вам Вектра?![]()
на фото видно що капот перекособочений, найбільш ймовірно хлопаку капот вирвало на ходу і він рішив наверняк його прикрутити болтом«ANDRON» писав:машина один шедевр,більше не фотографував,бо телефон сів.я певно собі тоже поставлю такий супер дополнітєльний замок на капот.
...Именно таким оказался любитель тюнинга Серега. Как только в его руки попал новенький S-type R, он сразу решил превратить делового «англичанина» в мышином «костюме» в уличного гонщика – стритрейсера...Danko писав:найти в себе силы сменить Armani на Sparco.![]()
![]()
Тільки що бачив її в Дрогобичі! Замок той зразу в очі кинувся!«ANDRON» писав:машина один шедевр,більше не фотографував,бо телефон сів.я певно собі тоже поставлю такий супер дополнітєльний замок на капот .
+1Kost писав:рагуль він і на ягуарі рагуль)))
+100500!GaGaRIN писав:Я вже давно помітив шо вони там в Автоцентрі трохи простужені...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей