Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ану ка обоснуй?AndrewK писав: Те що виклали - показує як раз щось порядку 15-16.
Как нибудь переживуAndrewK писав: Нє, тільки до тебе
Я тебя обрадую, она никогда не закончится.axel писав: бо закінчиться нафта?
Дуже просто. Берем китайських 13с, сміло додаєм до них ще 3-4с по причині відсутності 98ої бензи в баку, коліс перекачаних до 3бар і інших обовязкових речейInfernal One писав: ану ка обоснуй?
Я не бачив там машини, яка здатна це зробити по іншому ніж з гориInfernal One писав: Ты видел там горку ?
Ты знаешь какая была скорость на квотере у меня и у него? Они были очень разныеAndrewK писав: На фініші квотера +/- сотку (не принципово) би йти мали
ти вже виїхав з СТО ?Infernal One писав: И он меня делает?
Liuskywalker писав: ти вже виїхав з СТО ?
Стою. В субботу должна приехать голова. Потом хоть 500 км надо обкатать. Дальше надо либо шить не онлайн на я 7,2+ , либо продавать его и искать Я 7,2 НЕ + и шить Онлайн.Liuskywalker писав: ти вже виїхав з СТО ?
Еще забыл, что за руль надо посадить дрыща килограмм на 50, не больше :)Infernal One писав:Подсуммируем:
Берём МГ 350, надуваем ему колёса хоть до 4 бара.
Льём в него 100 бенз на ВОГе, литров 5 (что б не было лишнего веса).
И он меня делает?![]()
А по большому счоту , что ещё делать. ???diesell писав: Вы обращаете внимание на кол-во страничек? 104 ! Из них 100-БРЕДНЯКА и ПАРАЖНЯКА ! Самим не надоело?
Твой сосед свапал двигло, настраивал, покупал НЕ дешёвую резину, строил подвеску с ноля, красил машину, перешивал салон, менял боковые стёкла.axel писав: Мій сусід дуже любить свій Деу Ланос. Думаю завтра його зафотографувати і викласти сюди.
Ну если у тебя (и не только у тебя) на ЖИГУЛИ хроническая диарея, то при чём здесь я ?axel писав: Ну то в такому випадку якщо ти собі знаєш які в них технічні особливості але кортить їх комусь показати, то відправ сам собі приватним повідомленням їх фотки, і отримуй задоволення.
Потому что, человек, который сказал что сделает ничего за 4 месяца так и не сделал . И от куда ты знаешь что там делалось?Doktor писав: чому мотор який перебирається за день в полі на коліні робиться вже сто років?
ТС ?YuraDOC писав: Я тепер зрозумів шо у ТС з головою...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей