А що, ти вважаєш нормальним продовжувати купувати та пропагувати товари з країни-агрессораInfernal One писав: Ты хочещь пообсуждать политику, что ли?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що, ти вважаєш нормальним продовжувати купувати та пропагувати товари з країни-агрессораInfernal One писав: Ты хочещь пообсуждать политику, что ли?
Я навязываю всем свои политические убеждения? Тем, что мне нравится 2107?Liuskywalker писав: Дядьку , ти своїми одами в сторону 2107 якраз це правило порушуєш
ні....Infernal One писав: Я навязываю всем свои политические убеждения?
займатися пропагандою особистих інтересів
А ты беходрочерствоaxel писав: Ти пропагуєш тазодрочрство
А вот чисто ради спортивного интереса, : Ты какие запчасти на шоху покупаешь? Ты в курсе что по словам вот этих товарищейInfernal One писав: Дядьку , ти своїми одами в сторону 2107 якраз це правило порушуєш
ты оказывается нищеброд и совкодрочер, потому что ездишь на совковом гавне, финансируя агрессора. Одно хорошо, что сидишь тихо.AndrewK писав: А що, ти вважаєш нормальним продовжувати купувати та пропагувати товари з країни-агрессора ?
Хотів би подивитись, де саме Axel пропагував беходрочерство?Infernal One писав: А ты беходрочерство
Ні. Я б хотів побачити де я писав що всі авто "обмилки" а у мене типу "muscle car"T5-R писав: Хотів би подивитись, де саме Axel пропагував беходрочерство?
вціломуце те саме що тазодрочерство-беходрочерство іт.д..axel писав: Я б хотів побачити де я писав що всі авто "обмилки" а у мене типу "muscle car"
Хто шо може собі дозволитиInfernal One писав: А ты беходрочерство
Купить 5 Джигуликів.andreyclk писав: Маючи 20тис.уо ти собі купиш жигуля ?
diesell писав: Купить 5 Джигуликів.
Макс, МАЛАДЭЦ !!! На этой оптимистической, дружелюбной фразе- ДАВАЙТЕ ЗАКРОЕМ ЭТУ БЕСТОЛКОВУЮ ТЕМУ.Infernal One писав: А вообще ребятки, давайте жить дружно
Вот семья далеко не бедная . И 4 их проэкта и это вроде как ещё не все их машины. Сейчас кто то скажет: копрофилы, не нормальные, ватникиandreyclk писав: Хто шо може собі дозволити
Маючи 20тис.уо ти собі купиш жигуля ?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 27 гостей