соренто тормознув, невідомо чому, в нього нефігово влупилася сієра вагон, а в неї ненфігово влупилася калина. Найменше постраждав соренто. в всіх решта капот, бампер, фари, решітка, радіатор і ше купа всього...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це знайомий батьків. Живуть з жінкою на кн. Ольги. Сам професор політеху. Вирішили поїхати в Карпати. Гараж мають в Ласточці. Він виїхав з ласточки і стояв на розвороті пропускаючи трамвай. І тут в зад влітає Крузер. Октавія відлітає і в трамвай. Мужик вийшов і почав викликати ДАЇ. А з Крузера вийшли 2 в дупу пяні амбали і почали мужика бити. Били навіть коли ДАЇ приїхало. Ледве їх відтянули. Зараз лежить в реанімації.hrdrive писав:Хлопаки, що немає ніякої інфи чи фото по тій октавії? на княгині ольги?
Треба в нашій державі легалізовувути продаж зброї, соррі за флуд. По-інакшому з таким бидлом не вийдеVan Gog писав:Били навіть коли ДАЇ приїхало
тоді професор би лежав в труні а не в реанімаціїSpeedo писав:легалізовувути продаж зброї
таким амбалам такого дозволу й не треба вони самі собі можуть вільно нею володіти за пару долярів....Maniak716 писав:тоді професор би лежав в труні а не в реанімації
в першу чергу зброю куплять собі такі тіпи як на Крузері і там де вони зараз махають кулаками/грошима/посвідченнями будуть діставати зброюVan Gog писав:в дупу пяні амбали і почали мужика бити. Били навіть коли ДАЇ приїхало. Ледве їх відтянули. Зараз лежить в реанімації
Я в шоці... Шкода мужика, а таких уродів треба стрілятив дупу пяні амбали і почали мужика бити. Били навіть коли ДАЇ приїхало. Ледве їх відтянули. Зараз лежить в реанімації
хто зна, а може б і тих відморозків би замочив. Думаю, всякі [цензура] би 2 рази подумали перше ніж виходити з машини і до когось руки розпускати, якби знали, що можна і кульку в лоба дістатиManiak716 писав:тоді професор би лежав в труні а не в реанімації
Думаю що лежав би в труні. Є така категорія людей що їй хоть танк давай а вони ним не скористаються. Психологічний фактор.Speedo писав:Maniak716 написав:тоді професор би лежав в труні а не в реанімаціїхто зна, а може б і тих відморозків би замочив.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей