Да,таких випадків буває багато. Але якщо я бачу в людини таку ситуацію - то не бакланю її, а навіть можу підкинути на заправку

Будь до людей по-людськи і вони також будуть такими до тебе

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ти б краще хоч раз вийшов з свого тазіка і поміг би пацанам жигу відтолкнутиpikach00 писав:Заглохне посеред вулиці і нічого зробити не може
тут +1Sashka писав: ти б краще хоч раз вийшов з свого тазіка і поміг би пацанам жигу відтолкнути
В мене теж були думки про те, щоб поїхати додому, а в 00-00 забрати без проблемі то пішком
А я сьогодні став знову пішоходомсумарно в пробках за сьогодні провів 2години)
+1 :)якщо грубо оцінювати, більше 50% їде лише водій. 10 водіїв - 10 машин - це 50-60м дороги. Альтернатива - маршрутка де всі сидять і це 7-8 м дороги.
Проїдься якось по кн. Ольги повз новий цум, я б тих мудєрастів які там паркуються розстрілював... [цензура] біля фокстроту паркінг є, біля цуму є, так нє, [цензура] займають праву полосу...mister_X писав: В цивілізованих містах мають бути якісь паркінги
Вони вже перенаправили потоки в районі головпошти. Що, покращилось? Фактично вільний ряд автоматом пішов під паркінг. Зато тепер треба кругом центру кругами кататися.на 30% покращити можна за рахунок дорожніх знаків, світлофорів, перенаправити потоки авто і розмітки.
Та не буде у нас у львові маршуток, в яких всі сидять. Поки не буде нормальних ШИРОКИХ доріг по яких хможуть їздити ВЕЛИКІ автобуси шо 5хвилин. І поки не припиниться та бл...ська практика продажу маршрутів приватним підприємцям, які в свою чергу здають їх в оренду водіям помашинно. І відповідно чим більше народу напхаєш - тим більший прибуток. Про техстан - я взагалі мовчу. Літом - сморід, зимою спереду жара, ззаду дубар. Вентиляції нема, кондюків на літо - і подавно (ха-ха-ха, звичайно, воно ж соляри більше схаває), трясе, мучать мотор на низьких оборотах, що від вібрації вуха закладає (а як же, соляру економити треба). Те саме стосується трамваїв (опалення нема, старе, смердяче і роздовбане, їздить рідко і дуже помало).Альтернатива - маршрутка де всі сидять і це 7-8 м дороги.
То взагалі жах. Машини накидані як попало. А що робити? Нормально стати нема де взагалі.В цивілізованих містах мають бути якісь паркінги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей