pikach00 писав:Саме тому я нараз вибрав машину в кредит а не квартиру

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:Саме тому я нараз вибрав машину в кредит а не квартиру
Звыняйтэ, погарячилси :) Но за взятие кредитов агитирывать НЭНАДА!!! :)Buts писав:а відсоток нараховується на залишкову суму, а не повну суму кредиту..
Не пишіть дурниць. Беріть краще кредити.
Проще хотябы тут: http://www.domik.net/mod/web/calcButs писав:Pier, and1, це просто рахувати.
3 хв і в Ексельці все видно. Допомогти ?
+1. Всё правильно.Pier писав:Всього 112 710$. Переплата 62 710$
+1. ХЗ что будет после этих урюков... надеемся что то что не двигаеться поползёт вниз в цене :) Ну не могут же цены быть больше чем в Беверли Хилзpikach00 писав:Ха-ха! От прийде нова влада, поженуть тих довбаних нахлєбніків, ціни на житло устаканяться... А ти далі будеш башляти по повній :) Саме тому я нараз вибрав машину в кредит а не квартиру. В разі сильної потреби то буду знімати і чекати на кращі часи
ГЫ. Ну если платить проценты с начального размера кредита то да :)and1 писав:Stranger, вообще если 30 лет выплачивать под 10% то выйдет до 300%
так це зрозуміло.pikach00 писав:Кредит розумно брати якщо ще якісь гроші лишаються.
+1 ІМХОStranger писав:Но за взятие кредитов агитирывать НЭНАДА!!!
рахуйте http://allcred.ru/calculator/Аннуитетная схема погашения кредита (равными ежемесячными платежами)
Дифференцированная схема погашения кредита (уменьшающимися к концу срока платежами)
рассмешил...Denja писав:Если раньше парень на новой иномарке – реальный пацан, то сейчас, девушки, будьте осторожны: если парень на новой иномарке – на нем висит 5-летний кредит.
Ну да, краще парєнь на новому джигулю без кредита і без можливості заправляти йогоDenja писав:Если раньше парень на новой иномарке – реальный пацан, то сейчас, девушки, будьте осторожны: если парень на новой иномарке – на нем висит 5-летний кредит.
а звідки ти знаєш ? може він купив нову машину а живе в якомусь обшарпаному гуртожитку ?Buts писав:але парень уверенний, бо йому хватає і на кредит і на жизнь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей