5 БАЛІВRED_Spider писав: мене також деякі олені зупеняли і нічого не говорили а один зупених і домахувався правда він тоже був недуже в тому обізнаний томушо мене відравив районе віділення ДАЇ як потім виявилося його закрили ше три роки тому

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
5 БАЛІВRED_Spider писав: мене також деякі олені зупеняли і нічого не говорили а один зупених і домахувався правда він тоже був недуже в тому обізнаний томушо мене відравив районе віділення ДАЇ як потім виявилося його закрили ше три роки тому
от цього я незнаю там менти самі я так поняв мало в тому дають дупляLEgEnDA писав:Доручення 100, ген. вроді 150. А талон чув тоже 150. Тому і написав 50 грн. різниці. Але якшо 300.. то краще переоформити зразуА і ше таке питання, в той талон 3-х людей вписати можна...? Бо якшо він на одного то 900 грн...
Joni писав:В техпаспорт можна вписувати скільки хоч людей, але за то треба доплачувати
В ланосі вписана мама, мене нема, а шоб дописати треба міняти тех паспорт. Смисл? А на рахунок тим часового талону то Даїшники самі нічого незнають я так понявJoni писав: В техпаспорт можна вписувати скільки хоч людей, але за то треба доплачувати , ХЗ скільки поїдь в даі все взнаеш!
Saba,Saba писав:хтось може сказати точно скіки коштує той талон, а то мені скоро ше одну довіреність робити, чи може вже краще тоді талон зразу зробити.
ше до нового року було 100... епт...Nazarik писав:за двох чоловік 200 грн. доручення за одного 160
А ти думав, ЄвропаLEgEnDA писав:ше до нового року було 100... епт...
як шо я не помиляюся то він вже є обовязковим і десь читав що з нових правил дорожнього руху видалили слово дорученняJoni писав:LEgEnDA, Так забий, зроби собі доручення і не парся, а коли тех-паспорт буде обовязковим тоді і зробиш !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей