Та не можу я всього зробити, вже так не хваліть мене, та і ціни на дещо в автопартнері будуть нижчіJarevych писав: yurec13, он *Lesyk* може зробити все і відразу і ціна буде покруче ніж в інших, завжди в нього скупляюсь. Рекомендую!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та не можу я всього зробити, вже так не хваліть мене, та і ціни на дещо в автопартнері будуть нижчіJarevych писав: yurec13, он *Lesyk* може зробити все і відразу і ціна буде покруче ніж в інших, завжди в нього скупляюсь. Рекомендую!!!
670грн 5лLiuskywalker писав: *Lesyk*, раз пішла така п'янка : що пачьом 4 л полусіні Liqui Moly MoS2 Leichtlauf 10W-40 ? Або 5 л![]()
Аралу немаюyurec13 писав: Aral 5W30 LongLife?
yurec13 писав:Ціна була більш-менш адекватна, тим паче, що майжє все було терміново в наявності....*Lesyk* писав:Яку то вони таку знижку давали, шо аж тему створили? Можу Вам зробити любу і практично всюди...
*Lesyk* писав:Аралу немаюyurec13 писав: Aral 5W30 LongLife?
Ти так думаєш?*Lesyk* писав: За масло не хочу нікого радити, бо не впевнений в його оригінальності на 100%
В Андрія так, там 100% оригінал, але якщо людина брала в автопартнері, то ціна Андрія буде вищою....Fobos писав: Ти так думаєш?Я вже багато років у Андрія беру арал і приводів сумніватись не було жодного разу.
він теж знижку хорошу дає, я порівнював - в Автопартнері не було відчутно дешевше (точніше не згадаю вже), та і парудесят гривень на 4 літрах то смішно, а не економія...*Lesyk* писав: ціна Андрія буде вищою
Знаєш, скільки я вислуховую постійно, що в мене дороге масло і людям пофігу, що на базарі продають бадягуBOXER писав: він теж знижку хорошу дає, я порівнював - в Автопартнері не було відчутно дешевше (точніше не згадаю вже), та і парудесят гривень на 4 літрах то смішно, а не економія...
во во люди того не роозуміють...*Lesyk* писав: що в мене дороге масло і людям пофігу, що на базарі продають бадягу
Недавно мав випадок з Мобілом, закуп цієї баночки в мене 110 грн, клієнт купив таку саму за 110 десь в магазині, приніс мені банку яка вже 2 чи 3 роки знята з виробництва, зато рік розливу стоїть 2016Amadej писав: во во люди того не роозуміють...
Аралу за кордоном немає....
файно є, знижка буде миттєва після отримання? чи треба збирати певну суму покупок?andron писав:Вітаю усіх форумчан.
Знижку для учасиків тюнінг клубу м.Автопартнер не відміняв. Просто у зв'язку з оптимізацією клієнтської бази ( дублі карток і непорозуміння з залишанням завдатків під замовлення автозапчастин) клієнтська картка "Тюнінг клуб" закрита. Замість неї кожному учаснику клубу буде видана іменна картка з Vip-знижкою, або змінена діюча на Vip-знижку. Пробачте за тимчасові незручності, за картками прошу звертатись на касу.
yurec13 писав:А тим кому вже видали, після цих нововведень потрібно приїхати поміняти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей