Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дiагностика смарта
-
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
cat-yellow, та нічого такого я не сказав, що люди жартів не розуміють?
та воно то все так, але ж тут починається з подружками кудась поїхати, мамі щось завести, продуктів пів багажніка накупити і т.д за ті гроші можна купити більш практичне авто + якщо нагнеться, його то можна буде покататись на тому.
а краш тести то все добре,але це коли смарт в шось вїжає, але коли щось вїде в смарт то я боюсь подумати куда його відкине, просто подумай що буде якщо авто масою 1500 тони влетить в ту запальничку на швидкості хоча б 80? там від одних перегрузок можна померти,бо зон деформації нема
+ комфорт на бруківці в ній ніякий,зимою особливо не поїздиш + ще мокра бруківка підступна ,а мокрі рейки які вилазять на 10 см з землі явно не для смарта
та воно то все так, але ж тут починається з подружками кудась поїхати, мамі щось завести, продуктів пів багажніка накупити і т.д за ті гроші можна купити більш практичне авто + якщо нагнеться, його то можна буде покататись на тому.
а краш тести то все добре,але це коли смарт в шось вїжає, але коли щось вїде в смарт то я боюсь подумати куда його відкине, просто подумай що буде якщо авто масою 1500 тони влетить в ту запальничку на швидкості хоча б 80? там від одних перегрузок можна померти,бо зон деформації нема
+ комфорт на бруківці в ній ніякий,зимою особливо не поїздиш + ще мокра бруківка підступна ,а мокрі рейки які вилазять на 10 см з землі явно не для смарта
Пі по новому
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Re: дiагностика смарта
Doktor 
чувак це авто заточене для міста на 70%. 30% - нею ще можна не погано рулити за містом, не напрягає далека їзда і т.д.
Про зиму брєд, головне нормальну резину мати. На бруківці жорсткий - логічно при такій то короткій базі. Мокра бруківка і рейки - то любої машини стосується.
Звісно авто має свої недоліки, але її робили повторюсь для перевезення своєї дупи + ще чиєйсь дупи + пару сумок багажу + паркування + розхід. Це її основне призначення. А ти порівнюєш її з мінвенами і джипами і ще басні про капсули смерті тулиш.
Це авто в іделі має бути як 2-ге. Коли дружині дав і не паришся, чи парканеться вона, чи не покоцає і чи не поламається щось і т.д. Бо справді вони витривалі навіть по наших "дорогах". Про їхні ціни на б\у і пропрціність свіжості по роках\стану - теж причина купівлі.І можна ставити під будинком і т.д. Оце суть цієї машини.

чувак це авто заточене для міста на 70%. 30% - нею ще можна не погано рулити за містом, не напрягає далека їзда і т.д.
Про зиму брєд, головне нормальну резину мати. На бруківці жорсткий - логічно при такій то короткій базі. Мокра бруківка і рейки - то любої машини стосується.
Звісно авто має свої недоліки, але її робили повторюсь для перевезення своєї дупи + ще чиєйсь дупи + пару сумок багажу + паркування + розхід. Це її основне призначення. А ти порівнюєш її з мінвенами і джипами і ще басні про капсули смерті тулиш.

Востаннє редагувалось Сер, 18 березня 2015, 10:33 користувачем Vexler, всього редагувалось 2 разів.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Doktor, що це за бред?ти краще помовчи чим писати хню...
1. Я гадаю що якщо півтори тонни опеля омеги влетить в смарт то в опелі буде пачка жмурів із тим змученим металом.
2. Зима - атлічна! Жінки перша тачка смарт, куплена в жовтні, все супер!
3. Тачка висока, які рельси, то може твоїй тачці з метровими звісами щось там страшно
Ну і головне, назви тачку 05 року, на автоматі, з кондюком і 4 подушками за 4000$?
1. Я гадаю що якщо півтори тонни опеля омеги влетить в смарт то в опелі буде пачка жмурів із тим змученим металом.
2. Зима - атлічна! Жінки перша тачка смарт, куплена в жовтні, все супер!
3. Тачка висока, які рельси, то може твоїй тачці з метровими звісами щось там страшно
Ну і головне, назви тачку 05 року, на автоматі, з кондюком і 4 подушками за 4000$?
количество слов не определяет качество речи...
- Stuff
- Контактна інформація:
Doktor, ти не фордмен случаем?
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 0
ага де супер я бачив як пердімною смартик ледь бідний їхав бо його по колії тягало як псаStuff писав: Зима - атлічна! Жінки перша тачка смарт, куплена в жовтні, все супер!
я маю на увазі занос на нихStuff писав: 3. Тачка висока, які рельси, то може твоїй тачці з метровими звісами щось там страшно
вчи фізикуStuff писав: . Я гадаю що якщо півтори тонни опеля омеги влетить в смарт то в опелі буде пачка жмурів із тим змученим металом.
то пів тачки а не ціла або навіть 40% бо 5 чоловік ти в неї не посадишStuff писав: Ну і головне, назви тачку 05 року, на автоматі, з кондюком і 4 подушками за 4000$?
так закінчуєм срач,всі і так лишаться при своєму

Пі по новому
- Stuff
- Контактна інформація:
Ти сіній чи не читаєш? Я констатую факт про їзду на смарті і всім абсолютно нaсрaть що ти там бачив, на заборі теж Йух написано...Doktor писав: ага де супер я бачив як пердімною смартик ледь бідний їхав бо його по колії тягало як пса
Жорсткість матеріалів, чув таке? В школі наглядно пояснювали тобі що таке густина на прикладі кілограму металу та кілограму вовни?Doktor писав: вчи фізику

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
він самий, сієрроман бивший, тепер на опеля перейшовStuff писав: ти не фордмен случаем

Sad, but true.
-
- Подякували: 1 раз
народ маю питання для роздумiв, а якщо з боку буде сидiти хтось i тримати дитину, що на таке можуть казати дайцi. Думаю що так не можна та i небезпечно в якiйсь мiрi, але ...
- BOXER
vanya писав: так не можна
такvanya писав: i небезпечно
на твій страх і ризик. моя тому і не сприймає смарт, дитина ж з нею майже весь час, найближчі кілька років так точно.vanya писав: але
Sad, but true.
- MarKo
- Ім'я:Мар'ян
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 2 рази
Перш за все тре поспівчувати таким батькам. Дайці мали б штрафанути за порушенняvanya писав: з боку буде сидiти хтось i тримати дитину
1. 5.2.а
2. 5.2.б
3. 5.3.г
4. 21.1
Ну і можливо ще чогось там, але я думаю, що того досить для повноти відчуттів...
- Vexler
- Контактна інформація:
vanya, не можна. Дехто ставить просто автокрісла спереду, але по ПДР автокрісло має бути тільки на задньому ряді, якщо не помиляюсь.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Може бути спереду, але спинка дитячого крісла має бути повернута до лобового скла.Vexler писав: автокрісла спереду, але по ПДР автокрісло має бути тільки на задньому ряді, якщо не помиляюсь
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
і відключений airbagg0nzales писав: але спинка дитячого крісла має бути повернута до лобового скла
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Скільки їзжу,і не бачив жодної аварії зі Смартом.
- BOXER
Денис, він просто такий малий шо встигає уйебати
до речі, теж вагомий аргумент в його користь.

Sad, but true.
-
- Подякували: 1 раз
Бля х.з шо робити, дiйсно давати дружинi шоб возилась з дитиною в смартi якось трохи не по собi. Взяв би собi дупу возити, але дружинi важко на сiмочцi бо мусе бути автомат.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
vanya, Чув на рік авто сервіс ніби не з поганих, близько до твоєї роботи, може і вмовиш їх на діагностику
п.с. Мож краще на 107 пежо чи однокласників дивитись..

п.с. Мож краще на 107 пежо чи однокласників дивитись..
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
RULES писав: або метіза

RULES писав: метіза на ГБО

RULES писав: метіза на ГБО+автомат

чим може бути кращий Матіз з ГБО від Смарта?
- Vexler
- Контактна інформація:
vanya, 107\с1 класні машинки - по суті смарт з ще одним рядом сидінь)) докинути треба ще мінімум 1.5-2к $ і ретельніше дивитись.
Смарта простіше вибирати по ознакам ДТП, бо там навіть немає як сховати щось - все буде видно відразу неозброєним оком
Матіз я би не брав за ті гроші.
Смарта простіше вибирати по ознакам ДТП, бо там навіть немає як сховати щось - все буде видно відразу неозброєним оком

Матіз я би не брав за ті гроші.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей