Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прямоток
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Вибач.. Но ставити прошпорт на BMW ну то зовсім BMW неповажати треба. Виглядає дешево.. Значно краще поставити стандартий глушак або нормальний фірмовий - і вигляд нормальний, і імідж не пострадає, ну стандарт напевно значно дорожчий чим проспорт.. тому я останнім часом на бмв все більше бачу і фари лексус-стайл і баняки проспорт і ше всяке таке.. нерозумію. добре хоч синіх пісялок ще небачив на bmw.VAVAN писав: Ja os na svoj Besi stvuv prjamoto4ny banky Prosport.
Putannja zaminu glywnuka postalo y zvjazky z progorivwum starum ridnum.
Byv dovolnuj jak slon. I Vugljad vrazhay4uj i dyzhe -pru 4omy dyzhe(hto b ne govoruv) klasnuj prujemnuj zvyk vudavav..ne to wo FAST (sori no ry4yt i z fleytoy i bez fleytu jakos ne tak-moja dymka) Vse taku BMW-nuj vuhlop nabagato vidriznjaetsja vid zvu4nogo..(tak jak i y Infinity)..
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka
+1 однозначно! штатна вихлопна система на БМВ має просто ульотний звук і якшо її тре міняти то міняти на той самий оригінал а не на польську х...ню чи Проспорт. В крайньому разі можна купити Supersprint - то вийде приблизно та сама ціна шо оригінальний БМВшний...
http://www.youtube.com/watch?v=UJVeSw4Z6Lw от як звучить БМВ суперспрінт!
+1 однозначно! штатна вихлопна система на БМВ має просто ульотний звук і якшо її тре міняти то міняти на той самий оригінал а не на польську х...ню чи Проспорт. В крайньому разі можна купити Supersprint - то вийде приблизно та сама ціна шо оригінальний БМВшний...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Хороші металопластикові вікнаAndrewK писав: 2. Вночі як їде-ричить, то взагалі вбив би.
Мені пофіг на ті прямотоки, просто захотілось ввязатись дискуссію
-
титани
Я над цим також думаю але підвіску мені переробляти не потрібно головне знайти титани які без переробки на славуту і таврію підходять, я вже такі бачив але не в курсі де у Львові їх знайти може ти знаєш?Terry писав:pikach00
ага, опелеводу дамо праваГроші э, а смаки докупимо
![]()
Згоден на 95% зі сказаним. Якби хоч 10% тих хто їзде з ричалкою змагалися на драгу, я б зрозумів. А так - більшість долбо..в на старих коритах. Бо думають, що то модно. ТО якраз до теми про рагульський тюнінг.
хлопче - на жопегу і так сверхзвукова швидкість: ще не видно, а вже чути, то про який прямоток ти говориш??? Перестань флудити, а зроби так щоб твоя машина не ричала.я например не могу ездить на машине если она не гудит у меня два прямотока и норма!!!!!![]()
joker22
Постав собі краще титани 13 або 14 (ну і відповідно перероби підвіску).
Або бамперами займися чи ще там шо.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Mozhe y tak... takozh rozdiljay z toboy dymky! Tu pravuj.lizun писав:VAVAN
шо ти рівняєш штати до україни? там ніхто баняк не варить який гуде як кусок труби. Магнафлов, Гредді чи Інжен не ричать а басовито гудять і то після 5к.
Ja zh bo zrozymiv..wo sam fakt ystanovku syto banku dlja vugljady>>

- VAVAN
- Контактна інформація:
vovka
nepovazhatu.. ne smiwu.. Jakwo v mene hrerovo vugljadala banka zzadi i dewevo.. to nihto navid zapekli pidyobw4uku mene ne pid'ebalu wo fyflovo duvutsja i dewevo..
Tu sam sobi vidpovidaew na putannja...ну стандарт напевно значно дорожчий чим проспорт
tomy i postavuv Prosport - nerzhaviy4a horowa stulna banka... Zvazhuv ciny na novuj..i zavwe mrijav postavutu ho4 zadnjy bamky dlja vugljady i pruemnogo bazy... Efect byv dosjagnytuj dyzhe horowuj: meni i mojm dryzjam dyzhe spodobalos'.
Koro4e.. Lybyte svitovi dorogi brendu .. wob tam viditeli imidg.. Ta yoptja .. stavte ho4 blin hromovanuj i vid samogo motory.. Growi maete veluki i ho4ete "racionalno" jh vutratutu.. --vutra4ayte kypy $$$ i mayte svij "imidgevuj vugljad" /// jakuj HAX potribnuj po velukomy rahynky..
CAT
Вибач.. Но ставити прошпорт на BMW ну то зовсім BMW неповажати треба. Виглядає дешево.. Значно краще поставити стандартий глушак або нормальний фірмовий - і вигляд нормальний, і імідж не пострадає, ну стандарт напевно значно дорожчий чим проспорт.. тому я останнім часом на бмв все більше бачу і фари лексус-стайл і баняки проспорт і ше всяке таке.. нерозумію. добре хоч синіх пісялок ще небачив на bmw.
nepovazhatu.. ne smiwu.. Jakwo v mene hrerovo vugljadala banka zzadi i dewevo.. to nihto navid zapekli pidyobw4uku mene ne pid'ebalu wo fyflovo duvutsja i dewevo..
Tu sam sobi vidpovidaew na putannja...ну стандарт напевно значно дорожчий чим проспорт
tomy i postavuv Prosport - nerzhaviy4a horowa stulna banka... Zvazhuv ciny na novuj..i zavwe mrijav postavutu ho4 zadnjy bamky dlja vugljady i pruemnogo bazy... Efect byv dosjagnytuj dyzhe horowuj: meni i mojm dryzjam dyzhe spodobalos'.
Koro4e.. Lybyte svitovi dorogi brendu .. wob tam viditeli imidg.. Ta yoptja .. stavte ho4 blin hromovanuj i vid samogo motory.. Growi maete veluki i ho4ete "racionalno" jh vutratutu.. --vutra4ayte kypy $$$ i mayte svij "imidgevuj vugljad" /// jakuj HAX potribnuj po velukomy rahynky..
CAT
z toboy zgidnuj v dejakij miri.. ale naskilku vin dorow4uj vidВ крайньому разі можна купити Supersprint - то вийде приблизно та сама ціна шо оригінальний БМВшний...
skilku takuh analog prubluzno kowtye y nas?польську х...ню чи Проспорт
-
Прямоток
Як для першого мого автомобіля Славута досить нормальна. Коли я її купляв навіть і не думав що вона настільки буде хороша. Я пока в ній ще не розчарувався.lizun писав:Terry
AndrewK
+1
А щодо поради на Таврію - катайся на стоку і заробляй гроші на нормальне авто.

- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Re: Прямоток
http://www.tavria.org.ua/forumjoker22 писав:Як для першого мого автомобіля Славута досить нормальна. Коли я її купляв навіть і не думав що вона настільки буде хороша. Я пока в ній ще не розчарувався.lizun писав:Terry
AndrewK
+1
А щодо поради на Таврію - катайся на стоку і заробляй гроші на нормальне авто.
- VAVAN
- Контактна інформація:
>>О це ти прозрієш від швидкості своєї славути
реальный совет! и ап стену [цензура] сразу... славное не скорость а умение овладеть авто и быстро оттормозиццо.. зачем все эти корыта вообше выпускать
lizunlizun
ти не можеш щоб не серанути. Вот можна ж якось в вічливій формі сказати : "зачем випускать машину, которую даже тюнинговать не получиться", а то сразу - корито-корито.
Ny tu i tjazhka lyduna..vi4no tobi ne vgoduw..Oto lybe sporutu i v dejakij miri obsuratu
Haj sja tiwut hlopaka..Ny ho4e wos sobi zminutu.. Golovne e bazhannja.. Nehaj , jak tu kazhew na koruti poexperumentye i zvazhut potim vsi ZA i PROTU. Zrozymie nedoliku i pomulku. i na nastypnomy avto (day Bog jomy) vzhe byde dymatu wo kraw4e robutu i 4u ce byde togo vartyvatu.
off: sam 4erez taky wkoly projwov zi svoey perwoy mawunoj
Moskvi4 2141.. Obsuralu, pidtrumyvalu..a ja experumentyvav.. I ne wkodyjy.. bo na pomulkah nav4uvsja dymatu...
-
- Стать:жінка
Terry
VAVAN
кожен має право на власну думку. мене ніхто не переконає в тому що немає жодного смислу робити - в даному випадку "прямоток" який йому так потрібен як незнаю що. кажу ще раз - то машина на якій треба кататись на стоку. не морочити собі голови і заробляти гроші на нормальне авто. я не кажу вже про небезпеку для оточуючих від таких учасників руху. я все сказав.
VAVAN
кожен має право на власну думку. мене ніхто не переконає в тому що немає жодного смислу робити - в даному випадку "прямоток" який йому так потрібен як незнаю що. кажу ще раз - то машина на якій треба кататись на стоку. не морочити собі голови і заробляти гроші на нормальне авто. я не кажу вже про небезпеку для оточуючих від таких учасників руху. я все сказав.
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
сверхзвукова швидкість: ще не видно, а вже чути
:megalol:а може краще купити гвинтівку з прицілом???
Ухохотался!!! В афоризмы!!!
Terry
5 баллов. Полностью согласен.
joker22
Друже, не парься. Славута и прямоток - вещи малосовместимые. Ее и так "слепили из того что было" (с), а ты ее этой постоянной вибрацией доконаешь окончательно. И себя тоже. Его ж мало поставить, еще настроить надо, плюс "мозги" под него перешить, плюс шумо-вибро хоть минимальное. И толку-то реально будет 0,0. А касса пойдет сумасшедшая.
Посчитай бюджет и прозрей.
Этой машине по жизни не хватает БЕЗОПАСНОСТИ езды и в это вложи деньги. Тормоза, облегчение неподрессореных частей, усиление кузова, аммортизаторы - вот оправданные вложения денег ИМХО. И комфорт в салоне. Уже потом - распредвал (тут предлагали) или двигло от 08.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей