Фігня сі получає - масло жере БМВ, а чмирять опель

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так кажу, попередній опель можна сказати шо не жер, Вектра жерла бо двигун [цензура], в нього досить часто проблеми з масложором, а от БМВ і Ваги жруть апріорі з заводу і про масложор на тих автомобілях вже тисячі сторінок в неті...Thug писав:telko, навалюю, так шо іноді доводиться салон перевітрювати. Не жере ващє, а сервісний інтервал - 15 000(в європі, здається, взагалі 30 000)
Фігня сі получає - масло жере БМВ, а чмирять опель
Добре шо в тебе не Ваг 1,4т або 1,8т, заливав би масло кожен тижденьpikach00 писав: мда... За 7 років катання на різних авто якось не звик масло доливати
дякую що сказавtelko писав: Всі мотори з заводу жруть 1л/10000км. БМВ якшо навалювати може жерти і 3л... Ваги то ваще атдельна тема, там з салону в багажнику 1л масла на долив...
В мене шось не так з двома машинами, одну продав маю спокій, а з другою треба шось зробити щоб почала масло жерти.telko писав: Всі мотори з заводу жруть 1л/10000км.
telko писав: а от БМВ і Ваги жруть апріорі з заводу і про масложор на тих автомобілях вже тисячі сторінок в неті...
telko писав: Добре шо в тебе не Ваг 1,4т або 1,8т, заливав би масло кожен тижденьНа Вектрі я теж здивувся масложору, але потім почитав за z22se і все стало ясно, залягають маслосйомні ковпачки і воно починає пожирати масло...
вибач :)Just be писав: cat-yellow, то не я писав) Не приплітай мене
то був старий 20в, а що робиться з новими ТСІ тобі ліпше не знатиcat-yellow писав: не нада ляля...я в свою Октаху 1.8Т не доливав ніколи
Так, старийRomko писав:то був старий 20в, а що робиться з новими ТСІ тобі ліпше не знатиcat-yellow писав: не нада ляля...я в свою Октаху 1.8Т не доливав ніколи...
у мене 1.4 турбо мотор часто буває у відсічці - масла 0в40 (завод лиє 5в40) від заміни до заміни не доливаю взагалі: що залив то злив...
та ніхто всі ВАГ мотори під одну лінійку не ставить...навіть ТСІ бувають різні - одні жруть одні нє ...cat-yellow писав: Але просто я проти, щоб всіх і вся під одну гребінку!
І на щитку з`явилось текстове повідомлення про стан рівня масла.Romko писав: провтикав рівень і -все ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей