капсулою смерті може бути будь-яка машина, скільки зараз іномарок варених переварених з усіх боків, хіба вони можуть витримати декларовані навантаження, якщо в них вже нма давно тої міцності в корпусі і деталі зношені?Speedo писав: котрі і надалі залишаються "капсулами смерті"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Китаєць, котрий зміг (EuroNCAP)
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
zubylo.lviv.ua
- vovazilvova
- Ім'я:Vova
- Номер:BC
Re: Китаєць, котрий зміг (EuroNCAP)
ugine31, ну хотяби по ньому можна побачити шо по краштесту джілі точно не краще ланоса... плюс мінус то саме...
а по темі той самий MG вже на голову вищий джилі ...
в першу чергу по якості матеріалів з якого він зроблений...
а по темі той самий MG вже на голову вищий джилі ...
в першу чергу по якості матеріалів з якого він зроблений...
- RomK0o
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
візьміть до уваги темпи розвитку кинайців. Вони за останні 5-7 років настільки пішли вперед ,скільки ваз за весь період свого існування незробив. І не кожен європеєць з такими темпами розвивається (може тому,шо не крадуть нагло технології,але то неважно ,зато результат є :) )
Але само собою ,шо китайців навіть з корейцями покишо неможна порівнювати,нето з япошками (про німців взагалі мова не йде, недосягаємий рівень
)
Тільки з такими темпами через років так 10 вже буде не менш пристижно їздити на чері ніж на тому самому опелі чи фольці.
Але само собою ,шо китайців навіть з корейцями покишо неможна порівнювати,нето з япошками (про німців взагалі мова не йде, недосягаємий рівень

Тільки з такими темпами через років так 10 вже буде не менш пристижно їздити на чері ніж на тому самому опелі чи фольці.
-=DamageClub=-
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
не ображайся, але тобі до окуліста. ланос весь повело, МК просто передок пом'ятий. різниця там величезна з точки зору безпеки.vovazilvova писав: ugine31, ну хотяби по ньому можна побачити шо по краштесту джілі точно не краще ланоса... плюс мінус то саме...
який саме МГ вище якого самого джилі? 350 проти емгранда?-не факт. інші порівняння не мають сенсу, як мінімум через цінник.vovazilvova писав: а по темі той самий MG вже на голову вищий джилі ...
то британський концерн, який просто викупили і перевезли виробництво у китай. розробляють надалі у Британії.
шо там з обслуговуванням наразі не відомо. і як воно себе веде теж не відомо. проте вони мені дуже імпонують.
- vovazilvova
ugine31, не ображайся але сідушка на місці
ugine31, в салоні сідав за руль MG 550 - 164 куски... але якість тої самої плазмаси на торпеді небо і земля з емграндом (хоч то машина не тої цінової категорії)..
а в емгранді та плазмаса настільки тверда шо я поїдеш по бруківці буде грати оркестр..
то так для прикладу а так є багато факторів...

ugine31, в салоні сідав за руль MG 550 - 164 куски... але якість тої самої плазмаси на торпеді небо і земля з емграндом (хоч то машина не тої цінової категорії)..
а в емгранді та плазмаса настільки тверда шо я поїдеш по бруківці буде грати оркестр..
- ugine31
- Контактна інформація:
в мк-седана не на місці чи шо?vovazilvova писав: ugine31, не ображайся але сідушка на місці
vovazilvova писав: ugine31, в салоні сідав за руль MG 550 - 164 куски... але якість тої самої плазмаси на торпеді небо і земля з емграндом (хоч то машина не тої цінової категорії)..
емгранд від 105 штук йде... то по-перше, а по-друге ти коли сидів в емгранді? і чи сидів взагалі?
перші партіх були з дубовим пластіком як в мене на мк, потім пішли з чорним салоном і там пластик прорезинений, м'якенький.
- vovazilvova
ugine31, сидів тиждень тому на липинського в аіс .....
в мене друг хотів купляти , але після того як посидів, пощупав... вирішив брати пиж 301...
ну я кажу шо то зовсім не та цінова категорія..
можа там ше стара показова модель... ну там був дуб а не плазмаса ... та і шо ше схарило шо взявся за підлокотнік а він на соплях тримається.... і то нова машина
хібашо його так зібрали абияк незнаю..
в мене друг хотів купляти , але після того як посидів, пощупав... вирішив брати пиж 301...
можа там ше стара показова модель... ну там був дуб а не плазмаса ... та і шо ше схарило шо взявся за підлокотнік а він на соплях тримається.... і то нова машина

- ugine31
- Контактна інформація:
салон якого кольору?vovazilvova писав:ugine31, сидів тиждень тому на липинського в аіс .....
можа там ше стара показова модель... ну там був дуб а не плазмаса ... та і шо ше схарило шо взявся за підлокотнік а він на соплях тримається.... і то нова машинахібашо його так зібрали абияк незнаю..
знаю точно шо чорний якшо весь, то має бути м'якенький.
можливо від комплектації салон може залежити, не цікавився.
на рахунок підлокотника в емгранді не скажу, але мій мертво сидить, при тому шо я кручу баранку одною рукою, тобто час від часу таки спираюсь на нього, іноді дуже конкретно.
я сидів в мн 350. після моєї бомба)) але вона і коштує... але наразі найцікавіша як на мене мг6. там 1.8 турбований в кількох комплектаціях.
- vovazilvova

о такі то штучки...
- Thug
Котрий їде майже так само, як 1,8 атмосферний у нормальних виробниківugine31 писав:там 1.8 турбований в кількох комплектаціях.

- ugine31
- Контактна інформація:
vovazilvova писав:
о такі то штучки...

оцей салон м'який пластік має. якщо твій друг тікі через пластік передумав брати, хай подзвонить на АІС і попитає про емгранд з чорним салоном. на стрийській походу такий стоїть.
- ugine31
- Контактна інформація:
я не їхздив, тому казати не можу.Thug писав:Котрий їде майже так само, як 1,8 атмосферний у нормальних виробниківugine31 писав:там 1.8 турбований в кількох комплектаціях.
подивився VW 1.8 TSI, дійсно має крутний момент 250, проти МГ 215, але TSI турбований. які атмосферники мають більший крутний момент ніж МГ-шний турбований?
- Thug
ugine31, та там не в цифрах моменту справа, а в динаміці.
Та й смішно це - 160 сил з 1,8 турбо

- ugine31
- Контактна інформація:
та я погоджуюсь, але за такі гроші нового і динамічнішого не купиш, мені здається.Thug писав:ugine31, та там не в цифрах моменту справа, а в динаміці.
- RULES
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
чому ж смішно. он у фольца ще недавно валом випускалось 1.8 на 150 коней. в вольво і саабах спецом ставляться турбіни низького тиску. з ними і економічність і лінійність характеристикThug писав: Та й смішно це - 160 сил з 1,8 турбо
VAG вже не той
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Thug не хотів би тебе розчаровувати,Thug писав: ugine31, та там не в цифрах моменту справа, а в динаміці.

- Thug
RULES, ключове слово "недавно"
ugine31, просто не треба зациклюватися на китайцях. ІМХО краще взяти щось нижчого класу, але корейське/японське/європейське, ніж Д чи Е клас, але китайський
sashanova, я трохи не про те

І ціхо - сам знаю, що речення криво сформульоване - я ще не прокинувся

ugine31, просто не треба зациклюватися на китайцях. ІМХО краще взяти щось нижчого класу, але корейське/японське/європейське, ніж Д чи Е клас, але китайський

sashanova, я трохи не про те

- RULES
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
ну тут скидка на то що це китайці. коли ж цікаво у ваза зявиться серійне турбо))?Thug писав: RULES, ключове слово "недавно"
+100 а ще краще щось легко бу але норм виробниківThug писав: ugine31, просто не треба зациклюватися на китайцях. ІМХО краще взяти щось нижчого класу, але корейське/японське/європейське, ніж Д чи Е клас, але китайський
VAG вже не той
- ugine31
- Контактна інформація:
та ніхто не зациклюється) наразі іжджу те що купив і поки що задоволений. можливо згодом зроблю як ти написав і буде що порівняти.Thug писав: gine31, просто не треба зациклюватися на китайцях. ІМХО краще взяти щось нижчого класу, але корейське/японське/європейське, ніж Д чи Е клас, але китайський
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Ну це твоє ІМХО, і ти на нього маєш правоІМХО краще взяти щось нижчого класу, але корейське/японське/європейське, ніж Д чи Е клас, але китайський![]()

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей