по темі будьласка :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
и я так думаю, дальше карточки :)tiko писав:по темі будьласка
там тормозів немає, мотор трохи є.Да ти краще по цінах просвіти, модель то знята з виробництва, ціни не ахти.NIK писав:а по теме, за такое бабло Славута самое оно и состояние будет гуд и вложений не надо, ну а если надо они минимальные !!!
конструкторvovka писав:жигуля небери.
vovka писав:якщо ваз то тіки щось передньопривідне.
не розумію нашо купувати такі дискомфортні авто з такими цінами на з.ч.Myself писав:Міцику 1991 року, наприклад, трамбльор коштував 450 у.о., катушка запалювання - стільки ж (в ній був датчик Хола в ще повно всякої трахомудії)...
трамбльор за 450$ вже купляв чи нє ?lizard писав: а зараз активно то все вивчаю на своїй "консерві"
T5-R писав:По темі якщо ВАЗ то 08
Та як тобі сказати... Щоб не засирати тему - отут трохи написано, як то все так сталосьT5-R писав:не розумію нашо купувати такі дискомфортні авто з такими цінами на з.ч.
Я от в кінці вересня купив свою першу машину - хонду консерто.shpila писав:Тільки стару іномарку...
Я недавно (в липні) купив своє коритце 85-го року за 2000 і не шкодую. Вклав десь 300 і ще десь 200 доларіїв треба вкласти, але Вазу до мого корита далеко (порівнюю з 06, товариш має) по всіх характеристиках.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей