viewtopic.php?f=35&t=20391
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Один власник з 96 року. Кубіта їй зара 40 років, їздила мало і акуратно. hrdrive, Я не хочу вектруAndrewK писав: на якому отжигали як хотіли і за яким не дивилися взагалі
Мало місця і комфорту, пасивної безпеки, дизайн спорний, тверда порівняно з тою ж Вестрою як для мене ІМХОJarevych писав:аргументуй будь ласкаBAKS писав: Тігра і їй подібні - то не є машини, ну принаймні не для Львова.
якщо зможу то підтянусь, а номер зара в приват скину, головне набери мені заздалегідь і нагадайveresen писав:В суботу думаю пожену її на підйомник, якщо там шось з мотором, то ну її нафіг.
дивлячись з чим рівняти, якщо з такого класу, то комфорту в неї достатньо, а якщо вже хочаб з седанами то тут відсутність комфорту для задніх пасажирів, а для більшості власників таких машин це побарабану...BAKS писав:Мало місця і комфорту, тверда як для мене ІМХО
Якщо вона вже димить/жере масло, то там полюбе "шось з мотором" - до гадалки не ходи).veresen писав:якщо там шось з мотором, то ну її нафіг.
А зря...veresen писав:Я не хочу вектру
Серёга писав:думаю масло доливати то нема ничьо страшного і складного
Серёга писав:думаю масло доливати то нема ничьо страшного і складного
перейти на камазовське масло по 13 грн.літр купити паро відер ! зранку як десь виєжаеш взяв відро 20-ти літрове залив всьо в мотор і пішов пішкиvovka писав:замахаєшся його відрами туда лити
думаю не варто,на мою думку,та машина погано зроблена після ДТП,короче вона перекошена,і люк того не закривається,це не салазки,і двері того скриплять,забудь про неї.veresen писав:Jarevych, В суботу думаю пожену її на підйомник, якщо там шось з мотором, то ну її нафіг.
Дивлюся, аякже, але толкового нычо нема.hrdrive писав:чому на цівік не дивишся?
ПорвалоСерёга писав:залив всьо в мотор і пішов пішки
4-х цил. - десь від 500 до 700 зе зі всім.veresen писав:Доречі хотів спитати, скільки капіталка мотору коштує ?
Многовато шось.FanateG писав:мені на реношку з роботою зі всім вийшло рівно 1000д.
FanateG писав:.+ 750грн гільзування блоку + 3000грн гільзи
не факт, в мене тоже в вологу погоду двері підскрипують... але зазори ідеальні і машина рівна)))Bumer писав:думаю не варто,на мою думку,та машина погано зроблена після ДТП,короче вона перекошена,і люк того не закривається,це не салазки,і двері того скриплять,забудь про неї.
чому на цівік не дивишся?
навіть не вздумай, там комфорту ще менше ніж в тігріveresen писав:Дивлюся, аякже, але толкового нычо нема.
тобі капіталка по суті і не треба, тобі тільки кольца поміняти і по мєлочі, воно десь коштує до 1000 грн запчастин і півтори робота, а якщо вже *опа повна то мотор до Тігри коштує копійки... доречі може маєш лінк?veresen писав:Доречі хотів спитати, скільки капіталка мотору коштує ?
Механік який зі мною був, сказав що якщо кольца то міняється, но якщо там циліндри розробились, то тре капіталити.Jarevych писав:тобі капіталка по суті і не треба, тобі тільки кольца поміняти
А де його взяти ? На поляках ?Jarevych писав:то мотор до Тігри коштує копійки
http://auto.ria.ua/auto_opel_3800265.htmlJarevych писав:доречі може маєш лінк?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей