LADA писав:цікаво подивитися як буде виглядати миття машини при -5, вже бачив таких шо мили КАРХЕРОМ , смислу нема
я мив машину ше давніше при мінусовій температурі, правда теплою водою .....
нормально миється ....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LADA писав:цікаво подивитися як буде виглядати миття машини при -5, вже бачив таких шо мили КАРХЕРОМ , смислу нема
Thorn писав:Я мию жыночийстатевийорган
всюдаBOXER писав:а де в нас можна по солі покататись?
а щіткою спеціальною непробував мити? кажуть нецарапає Мию машину 1 рік і ніяких царапин нема :)rybkaandrew писав:ВИМОЧУВАТИ МОЧАЛКУ ВІД ТОГО ВСЬОГО, БО МОЖНА ПОШКОДИТИ ЛАКОФАРБОВЕ ПОКРИТТЯ
в інструкції до керхера пише "не використовувати при міносових температурах"LADA писав:цікаво подивитися як буде виглядати миття машини при -5 , вже бачив таких шо мили КАРХЕРОМ , смислу нема
я мию завжди знизу самSally писав:тре мити знизу, але я навіть не знаю, де є мийки які знизу миють мою вже мий не мий їй вже все одно
пробував коли мав ще фольца поло , то де-не-де легенько поцарапав,щось не довіряю і важко нею всі виїмки вимити і т.д.LADA писав:а щіткою спеціальною непробував мити? кажуть нецарапає Мию машину 1 рік і ніяких царапин нема
Sally писав: а як ти сам миєш?
Sally писав:але в тебе руки довгі
покрути, лизни, булькни в молокоSally писав: а як ти сам миєш?
чому то не можна якщо вода гаряча ???Sally писав:так керхером не можна в міносові температури! а потім що перед хатою каток?
LEgEnDA писав:покрути, лизни, булькни в молоко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей