через 10 років тим пачеsergey писав:Не переживай, і тобі роботи хватить Даже через 10 років

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
через 10 років тим пачеsergey писав:Не переживай, і тобі роботи хватить Даже через 10 років
Vitalik-first писав:Сергей,я тебя не узнаю...![]()
![]()
причьом необоротніVitalik-first писав:а зараз бачу зрушення пішли,це радує...
А якість?Поміняв паливний фільтр, з нього капає бензин.Пробіг фільтра 2-3 тисAndriy01 писав:Єдина перевага Вазів - це доступність їхніх запчастин.
ну як на мене то це радше недолік...Andriy01 писав:Ну і ще перевага, що любий Вася з сокирою на гаражах лізе ваз ремонтувати.
Та мені вже Васі ремонтувалиAndriy01 писав:Ну і ще перевага, що любий Вася з сокирою на гаражах лізе ваз ремонтувати.
русскаяBOXER писав:а русска
така логіка не правильна. Якщо їздити в мештах, то педалі будуть як нові багато років. А я можу їх стерти за один сезон їзди в кросах. Так шо то всьо не правильна теорія.Andriy01 писав:А ще подивись чи дуже зношені педалі
якщо ти не знаєш на що зветртати увагу в такій машині, то навіть якщо тобі пояснять на що, то ти не зможеш відрізнити тих недоліків. Тому краще просто візьми людину, яка в тому розбираєтьсяodin_ua писав:при покупці 2-3 річної девятки....на що звернути увагу...основні недоліки?
100%, наприклад в мене взуття протерлось швидше ніж накладки на педалі(метал)Breaker писав:така логіка не правильна. Якщо їздити в мештах, то педалі будуть як нові багато років. А я можу їх стерти за один сезон їзди в кросах. Так шо то всьо не правильна теорія.
shnaps писав: Был даже вариант когда автовоз ушел с дороги и перевернулся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей