в мене е39 з 2.0 мотором розхід по місту 10-11 літрів.. це багато?? Ланос так береDNK писав:мда цікавий ти,весь світ каже шо бмв багато пє а ти не віриш

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене е39 з 2.0 мотором розхід по місту 10-11 літрів.. це багато?? Ланос так береDNK писав:мда цікавий ти,весь світ каже шо бмв багато пє а ти не віриш
DNK писав:весь світ каже шо бмв багато пє
LEgEnDA писав:в мене е39 з 2.0 мотором розхід по місту 10-11 літрів.. це багато?? Ланос так бере
Ага.jon писав:Неа Неа. Хто їздив на ходні рідко міняє марку. Ця марка діє якоюсь магією. Машини хонда зажди знайють що потрібно водієві і відповідають йому повною віддачею. В Хонду закохуєшся раз і на завжди!!!
Ну даний Civic був конструктором, і розбирався в ньому салон чуть не щодня. Але на диво тарабанили лише задні двері. Хетч буде на рівень тихіше.Vitalik-first писав:мене цікавило чи салони не тарохтять,Ігор,як там в них?
Блін, то я збоченець, після Хонди закохався в Шкодуjon писав: В Хонду закохуєшся раз і на завжди!!!
Sheff писав:Civic 1.5 середини 90-х і БМВ 528, того ж періоду. Результат очікуваний. БМВ попереду, майже на корпус
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей