Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прошу поради)))
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
markijan, розумієш карби є різні і багато їх і ціна різна якшо не помиляюсь то рідний карб 2108 коштує новий 500 грн от і рахуй !
Різні дифузори різні камери тобто перша 24 друга 26 ....46 48 може бути !! Якщо хочеш шоб було трошки краще купи шось з більшими камерами і жикльори побільші став топливні і воздушні!
Різні дифузори різні камери тобто перша 24 друга 26 ....46 48 може бути !! Якщо хочеш шоб було трошки краще купи шось з більшими камерами і жикльори побільші став топливні і воздушні!
Машины делятся на валящие и стиральные.
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Прошу поради)))
markijan, Есть пара вопросов !
Если двигатель у тебя не тюненый то хорошо настроенная топливная и зажигание в руках умельца делает чудеса,могу устно при встрече рассказать.
Будет результат в любом случае!плохой результат то ж результат!!
А под капотом будешь сток убирать или нет ?markijan писав:ладно надо шось шукати краще від стокового
Таж история была!Могу рассказать выход из ситуёвины!markijan писав:а то мій дожився блін
Есть каротовские они по цене приблизительно одинаковые со стоковыми разница доделанные (по моим данным)markijan писав:може хтось продає якісь дороблені карби, просто вагаюсь чи це моєму мотору підійде (стоковому) чи буде результ ??
Если двигатель у тебя не тюненый то хорошо настроенная топливная и зажигание в руках умельца делает чудеса,могу устно при встрече рассказать.
Думаю напильником туда не стоит лезть "не подготовленным" т.к. топливная аппаратура в "любом понимании" - это тонкая независимая(порой) система которая не от кого не зависит ,а от неё зависит всё,либо в противоположности в точности до наоборот!sergey писав:А тобы хто мышаэ напыльнычком попрацювати?
Машу каслом не испортишь! :)markijan писав:бачив ну це вже зажирно
Б/У с целым не разбитым корпусом.т.к. там не чему изнашиваться кроме механической части ,которая в свою очередь делаеться ,тонких настроек (как на заряженный двигатель тебе там не строить) можно покататься и на таком.markijan писав: чи то купляти сток чи щось інше...
З повагою Black.
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Контактна інформація:
на даному етапі небудуBlack писав:А под капотом будешь сток убирать или нет ?
можливо на наступній зустрічі розкажеш але всетаки хочеться чогось більш прогресивного но б.у бажано )))а [цензура] воздух жре постійно і машин мій глохнеBlack писав:Есть каротовские они по цене приблизительно одинаковые со стоковыми разница доделанные (по моим данным)

я непроти якшо ти мені шось запропонуєш (якшо звісно є)Black писав:Б/У с целым не разбитым корпусом.т.к. там не чему изнашиваться кроме механической части ,которая в свою очередь делаеться ,тонких настроек (как на заряженный двигатель тебе там не строить) можно покататься и на таком.
а так тоді прийдеться шукати б.у карб з більшими доробками від стокового)))
- Black
Смысл того что б иметь тюненый карб?Ведь построение заряженого двигателя идёт в комплексе состоящих из множества мелочей!markijan писав:Black написав:
А под капотом будешь сток убирать или нет ?
на даному етапі небуду
Многие всем известные зубилы ездят на стоковых карбах с поправкой что есть немного доработки ,+ настройка зажигания,+ правильная конфига жиклёров.markijan писав:хочеться чогось більш прогресивного
Я выше писал!Карб нашол S_V_B (за что ему пасиб) моя задача была довести его до ума на секундочку в смешанном цыкле расход бака на 700 км думаю против 600 книжных + туда же что она в городе нормально двигаеться правда больше 135 км/ч не едет но мне пока и не нужно .markijan писав:я непроти якшо ти мені шось запропонуєш
Не зацыкливайся на одном рассматривай все варианты .Имхо.markijan писав:а так тоді прийдеться шукати б.у карб з більшими доробками від стокового
З повагою Black.
- Black
markijan, чисто от себя,основвываясь на опыте что не давно делал карб .У тебя похожая ситуёвина.Возьми карб настрой нормально зажигалку ,свечи ,провода и т.д. приход ништяка гарантирован(с учётом нормального ремонта).Вывод - сделай всё то что написанно в книжке ,а потом будут тюненые и какие хочешь карби и т.д... :) Как можно делать лучше не зная стоковый патанцыал
я не имею ввиду безграмотность + я не обсераю твоего коня ,думаю понял мысль. Сам из за безграмотности вчера с Науковой до дома ,утром с дома на работу на подсосе ехал (трос газа [цензура] порвал.) :)

З повагою Black.
-
- Ім'я:Едуард
- Контактна інформація:
Якщо не стоковий, то там багато шаманити треба.
При такому бюджеті часу і грошей оптимально взяти стоковий і його довести до розуму напильничком і шкуркою. Якщо не маєш часу, віддай в роботу фанату тої справи.
Маю парочку статей на цю тему, можу закинути.
Доречі, є пару журналів "Тюнинг" по нашим машинам, "Тюнинг Самари", віддам в хороші руки
При такому бюджеті часу і грошей оптимально взяти стоковий і його довести до розуму напильничком і шкуркою. Якщо не маєш часу, віддай в роботу фанату тої справи.
Маю парочку статей на цю тему, можу закинути.
Доречі, є пару журналів "Тюнинг" по нашим машинам, "Тюнинг Самари", віддам в хороші руки

- Black
Рук много привозис собой мы как правило договариваемся тутEkanath писав:Доречі, є пару журналів "Тюнинг" по нашим машинам, "Тюнинг Самари", віддам в хороші руки
viewtopic.php?f=6&t=10569&start=690
Сорри за офф.
З повагою Black.
- markijan
- Контактна інформація:
Black, Ekanath, вчора їхав на Задорожнє.Висновок один постійно хапає повітря (намає як закріпити каструлю тримається на 1 болті) розгін максимальний 150 км/год.
Висновок або шаманити над кріпленням того що під капотом, або купити доведений карб.
Тому хто що продає з доведених карбів пропонуйте, або хто може довести стоковий карб?? :) З мене пиво
Висновок або шаманити над кріпленням того що під капотом, або купити доведений карб.
Тому хто що продає з доведених карбів пропонуйте, або хто може довести стоковий карб?? :) З мене пиво

- Black
Надо посмотреть может старый можно реанимировать !markijan писав:тримається на 1 болті) розгін максимальний 150 км/год.
З повагою Black.
- markijan
- Контактна інформація:
Black, підігнали мені Солекс дороблений з поміняними жикльорами від ниви, так шо буду ставити та пробувати )))може буде щастя :)
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
Буде відчуєш якшо ше МПЗС поставиш! і також чекай наmarkijan писав:може буде щастя
Black писав:ожидай увеличичение расхода топлива

Машины делятся на валящие и стиральные.
- markijan
- Контактна інформація:
DBF, Black, ну в мене ітак розхід був космічний )))так шо думаю в 10л на 100 км маю влізти ))) 

- BOGUSJ
як поставиш і попробуєш напиши!
- markijan
- Контактна інформація:
BOGUSJ, DBF, Black, короче сталося...
вчора згубили добрих 2 години шоб поставити той карб і зняти...
приріст відчутний але є багато нюансів таких як:
карб ДААЗ з авто підсосом який зняли (отже взагалі без нього)
льє бензу через прокладку незнаю чи знайду таку бо на старому все гуд...
буду напевне в суботу їхати до спеців хай шось порадять
кстаті ціна його 200 грн варто брати???
вчора згубили добрих 2 години шоб поставити той карб і зняти...
приріст відчутний але є багато нюансів таких як:
карб ДААЗ з авто підсосом який зняли (отже взагалі без нього)
льє бензу через прокладку незнаю чи знайду таку бо на старому все гуд...
буду напевне в суботу їхати до спеців хай шось порадять
кстаті ціна його 200 грн варто брати???

- Black
Даmarkijan писав:кстаті ціна його 200 грн варто брати???
эт вам не на стоянке за 35 минут на коленях :) :) :)markijan писав:вчора згубили добрих 2 години шоб поставити той карб і зняти
З повагою Black.
- markijan
- Контактна інформація:
Black, я покажу ВАМ в пятницю на зустрічі там і вирішимо чи вартий він уваги а то шось ачкую))) 

- Black
Давай давай. :)markijan писав:я покажу ВАМ
:) :) :)markijan писав: то шось ачкую
З повагою Black.
- markijan
- Контактна інформація:
Black, склалось враження шо він дуже скоро набирає обороти і педаль газу дуже має малий хід буквально пару см...просто вже запутався 

- Black
Думаю просто либо нормально работает в отличии от старого либо лучше состав смеси (богаче)markijan писав:склалось враження шо він дуже скоро набирає обороти
Педаль изначально имеет один и тот же ход рабочий,если расмотривать сток,просто кое кто буфера упора из под полика убирает ! Дело всё в тросе акселератораmarkijan писав:педаль газу дуже має малий хід буквально пару см...

З повагою Black.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей