Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЗАПРАВКА ОККО НА ВОЛ.ВЕЛИКОГО - ВОДА взамін бензина А-95!!!
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
mister_X, не пиши дурню.
Яка жадність, це твої однолідки працюють по АЗС і не можуть посадову інструкцію виконувати, йдуть на АЗС з одною думкою накрасти.
Яка жадність, це твої однолідки працюють по АЗС і не можуть посадову інструкцію виконувати, йдуть на АЗС з одною думкою накрасти.
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Подякували: 1 раз
Re: ЗАПРАВКА ОККО НА ВОЛ.ВЕЛИКОГО - ВОДА взамін бензина А-95!!!
Тоді поясни той факт, що завод мерседес почав економити на якості авто і за десять років впав з 2-го місця на 17-те, з можливих 25. Винні працівники, чи керівництво? Прибутки за попередній рік становили 3 млрд доларів, а після перевірки вони скоротили до 1,2 млрд для того, щоб вернути якість своїм авто
. До речі я цю інформацію говорю впевнено, бо знайомий на цьому заводі працює.
Коли в людей є набутий рефлекс купувати, бо воно якісне, то коли стає неякісне - в них в пам'яті стоїть картинка якісного і вони це куплять знову ...

Коли в людей є набутий рефлекс купувати, бо воно якісне, то коли стає неякісне - в них в пам'яті стоїть картинка якісного і вони це куплять знову ...

Востаннє редагувалось П'ят, 27 березня 2009, 11:09 користувачем mister_X, всього редагувалось 1 раз.
- mister_X
Якщо до того дійшло, то в нашій мать-його Україні крадуть всюди, але звинувачувати хлопців, які в мороз стоять на АЗС і дякують дядькам на лексусах за 50 копійок - неправильно. Так, ніхто не є святий, але я вважаю, що справа йде до керівництвайдуть на АЗС з одною думкою накрасти.

- Buts
mister_X, не порівнюй Україну.
Запитайся чи знайомий собі позваляє не виконувати прямі посадові обов"язки у Німеччині ? :)
Запитайся чи знайомий собі позваляє не виконувати прямі посадові обов"язки у Німеччині ? :)
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
якшо на АЗС обслуга ідіоти то керівництво тоді хто? хто їх наймає? керівництво! от воно за них і відповідає, і за якісь бензину на АЗС!Buts писав:CAT, ідіоти обслуга на АЗС, а зовсім не керівництво.Але давайте почекаємо на реакцію і почснення.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- mister_X
якшо на АЗС обслуга ідіоти то керівництво тоді хто? хто їх наймає? керівництво! от воно за них і відповідає, і за якісь бензину на АЗС!

- S_V_B
- Номер:0990
+1 керівництво винувате вернякCAT писав:якшо на АЗС обслуга ідіоти то керівництво тоді хто? хто їх наймає? керівництво! от воно за них і відповідає, і за якісь бензину на АЗС!Buts писав:CAT, ідіоти обслуга на АЗС, а зовсім не керівництво.Але давайте почекаємо на реакцію і почснення.
- mister_X
Я не порівнюю Україну. Абсолютно. Просто трошки в цей момент стало шкода моїх "однолітків", які не від життя веселого стоять на заправках.
2 Buts
ладно, повтирали один-одному :) давай закінчемо цей офф-топ
, поки нас адміністрація не похвалила 
2 Buts

- Buts
по 1.mister_X писав:які в мороз стоять на АЗС і дякують дядькам на лексусах за 50 копійок - неправильно.
Їх ніхто не заставляє працювати. В б-я випадку, силою на роботу ніхто нікого не жене, це не кріпаки. Якщо ти погоджуєшся на умови праці, по виконуй свої обов"язки.
по 2.
На хорошій АЗС той дядько в день має більше ніж половину форумчан.
по 3.
Ще раз щодо обов"язків. Не раз з вини тих самих пістолеччиків, які ганяються за гривнею, - обривали на АЗС пістолети.
Крадуть всюді і бухають всюди, а ти попитай у керівників (серед форумчан) чи легко за крадіжку і пияцтво звільнити по статті і зробити запис відповідний у трудовій..
- Buts
CAT, а ти знаєш, що по статистиці не краде 5% населення.
ось і пошукай совісного робітника.
Але ти правий, що це проблема керівництва, що не можуть закрити всі способи махінацій на АЗС.
З іншого боку глянь на любу сучасну АЗС, скільки керівництво сил прикладає. Безкоштовна лінія раз, сфера послуг розширилась до десятків послуг, відеонагляд, мобільні лаболаторії появляються, к-ть пістолетів, буває і дві каси - то значить все таки щось робить для клієнта.
ось і пошукай совісного робітника.
Але ти правий, що це проблема керівництва, що не можуть закрити всі способи махінацій на АЗС.
З іншого боку глянь на любу сучасну АЗС, скільки керівництво сил прикладає. Безкоштовна лінія раз, сфера послуг розширилась до десятків послуг, відеонагляд, мобільні лаболаторії появляються, к-ть пістолетів, буває і дві каси - то значить все таки щось робить для клієнта.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Buts от не розказуй ти тут так про ОККО... Всі прекрасно знають що у вас разом із газом вода, бензин фіговий, Пульс робиться по дорозі до заправки, бо на базі залили присадку і вона по дорозі розкаламутиться..
І те що з 40 л. - 10 літрів вода, це ваша халатність, а не халатність тих хто у вас працює.. сидіти в офісі і пиз..ти що от такі оператори куойві можна багато, а ти візьми і стань на одну ніч...коли тебе всяке бидло кумарить..
Чи ти хочеш сказати що ваші "таємні агенти" це нормально, це фірма відбирає найкращих, чи просто ставить на місце не "угодних" своїх людей..
Buts можу багато писати, бо дуже багато про це знаю.. і як мінімум 7 операторів ОККО може сказати що то не фірма а ГАМНО!!! і по відношенню до клієнта і по відношенню до працівника..
П.С. оператори воду в резервуари не лиють.. просто так класно вони у вас побудовані, що вода попадає в резервуари де є бензин, ось так виходить з 40 літрів - 10 літрів води... Чи мають за цим слідкувати оператори - ні, бо і так дофіга на них висить..ще туалети дайте їм прибирати..
А і ще...Не дарма працівники ОККО придумали рекламний слоган "ОККО тут забили на тебе"
І те що з 40 л. - 10 літрів вода, це ваша халатність, а не халатність тих хто у вас працює.. сидіти в офісі і пиз..ти що от такі оператори куойві можна багато, а ти візьми і стань на одну ніч...коли тебе всяке бидло кумарить..
Чи ти хочеш сказати що ваші "таємні агенти" це нормально, це фірма відбирає найкращих, чи просто ставить на місце не "угодних" своїх людей..
Buts можу багато писати, бо дуже багато про це знаю.. і як мінімум 7 операторів ОККО може сказати що то не фірма а ГАМНО!!! і по відношенню до клієнта і по відношенню до працівника..
П.С. оператори воду в резервуари не лиють.. просто так класно вони у вас побудовані, що вода попадає в резервуари де є бензин, ось так виходить з 40 літрів - 10 літрів води... Чи мають за цим слідкувати оператори - ні, бо і так дофіга на них висить..ще туалети дайте їм прибирати..
А і ще...Не дарма працівники ОККО придумали рекламний слоган "ОККО тут забили на тебе"
Востаннє редагувалось П'ят, 27 березня 2009, 11:48 користувачем andrew, всього редагувалось 1 раз.
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Я давно надаю перевагу АЗС LUKOIL, але недавно, буквально 2 тижні тому спішив на пари (живу біля Південного) і не було часу заїхати на LUKOIL в Сокільники, подорозі заїхав на туж саму ОККО, залив 5л, А-95, замість А-92 (думаю для профілактики), проїхав до світлофору по вул. Кульпарківській і все, дальше їхати не міг, оскільки машину так дьоргало, мотором кидало, неможливо було розігнатися на 1 передачі!
Допхав машину до заправки що біля ДАЇ, там влив ще 5 л А-98!
Трошки помогло!
Зато тепер на ОККО навіть не дивлюсь!
А взагалі кожних 3-4 місяці, я в бак додаю чистого спирту (небагато, корок від пляшки) щоб залишки води вигорали!

Допхав машину до заправки що біля ДАЇ, там влив ще 5 л А-98!
Трошки помогло!

Зато тепер на ОККО навіть не дивлюсь!

А взагалі кожних 3-4 місяці, я в бак додаю чистого спирту (небагато, корок від пляшки) щоб залишки води вигорали!

- mister_X
Саме про це я і говорив.А взагалі кожних 3-4 місяці, я в бак додаю чистого спирту (небагато, корок від пляшки) щоб залишки води вигорали!

- Vova_P
- Ім'я:Володимир
І що допомагає така махінація?vazik писав:А взагалі кожних 3-4 місяці, я в бак додаю чистого спирту (небагато, корок від пляшки) щоб залишки води вигорали!
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
я розумію шо наворотів море! але! на АЗС найважливішим ше якісний бензин за помірну ціну а не то чи там є ше магазин і підкачка коліс чи нема, це вже аксесуари...Buts писав:Але ти правий, що це проблема керівництва, що не можуть закрити всі способи махінацій на АЗС.З іншого боку глянь на любу сучасну АЗС, скільки керівництво сил прикладає. Безкоштовна лінія раз, сфера послуг розширилась до десятків послуг, відеонагляд, мобільні лаболаторії появляються, к-ть пістолетів, буває і дві каси - то значить все таки щось робить для клієнта.
а на рахунок того шо працівники винні як ти кажеш то як не крути але відповідальним за це є керівництво! бо вони мають придумати відповідні заходи шоб бензин не розбавляли....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Як це не дивно, але так!Vova_P писав:І що допомагає така махінація?
Правда, машина на самому спирту не їздить, тому головне не перебощити, ліпше через деякий проміжок часу повторити процедуру ще раз ! І після цього залити хорошої бензини! Тоді супер!

- mister_X
Банальний приклад.
Вазік, троїть, рушити практично не може
. Хляпнули декілька мл спирту, знову завели і за 1-2 хв сіли і без проблем поїхали 
Вазік, троїть, рушити практично не може

- Buts
andrew,
Ми говоримо на загальні проблеми працівників, обов"язки, роботу, вид АЗС і керівництво. І проблемні теми стосуються всіх АЗС в більшій чи меншій мірі, міра залежить від к-сті АЗС 2-3 чи 200-300.
А про "погане життя і жахливі умови операторів" то попитай знайомих, що їх так утримує на роботі.
Мабуть хороша можливість заробити додатково, не завжди чесно.
Ми говоримо на загальні проблеми працівників, обов"язки, роботу, вид АЗС і керівництво. І проблемні теми стосуються всіх АЗС в більшій чи меншій мірі, міра залежить від к-сті АЗС 2-3 чи 200-300.
А про "погане життя і жахливі умови операторів" то попитай знайомих, що їх так утримує на роботі.
Мабуть хороша можливість заробити додатково, не завжди чесно.
-
- Контактна інформація:
Номер чеку: ФН 1308(6)003651, ЗНД 0200046(8)5 на суму 234,07грнButs писав:Lui, можеш написати номер чеку, по якому ти заправив ?перевірю чи це не антиреклама.
В дужках цифра бо важко розібрати чи то 6 чи 8.
Тільки, що дзвонили казали, щоб ВЖЕ приїхали на заправку відшкодують вартість ремонту і пального, про відшкодування моральних збитків промовчали!
- Vova_P
- Ім'я:Володимир
Все добре, що добре закінчується, правда неприємний осадок залишаєтьсяLui писав:ВЖЕ приїхали на заправку відшкодують вартість ремонту і пального

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей