Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще є друга перевага: коли резина є на дисках, то поклав диски один на другий і маєш спокій. Якщо б резина була без дисків, то зберігати її треба стоячи, і кожних 3 місяці перевертати на певний кут, аби мінялася точка дотику.Fobos писав:єдина перевага, що комплект коліс на дисках це те, що менше платити на шиномонтажі, не треба платити за розбортування і бортування
На баб краще з гумоюMAECTP0 писав: ostin777powers, не знав що на зимовій гумі краще баб видно...
А деформація!?g0nzales писав: поклав диски один на другий і маєш спокій
на 90градусів... І ІМХО чим частіше тим краще...g0nzales писав: кожних 3 місяці перевертати на певний кут,
Зимовою!!! І краще шипованоюweber писав: На баб краще з гумою
Вважається, що при такому методі зберігання деформація настільки мала, що нею можна знехтувати. Але шини мають бути накачані!MAECTP0 писав:А деформація!?g0nzales писав: поклав диски один на другий і маєш спокій
Та нє, бабу я не бачив, бо була вбрана в все чорне... Я казаа про то шо гальмівний шлях був..довгий + викрутив в відбійник...шоб іі не збити, а як обіхав іі..прийшлось тікати від стовпа...отаке тоLiuskywalker писав:Думаєш, якби був на зимці, то баба б не переходила дорогу?
Я то в курсі :)g0nzales писав: ільки мала, що нею можна знехтувати. Але шини мають бути накачані
Ти мене лякаєш. Мої мишки в мокру погоду тримають добре асфальт... Може в тебе сам стан літніх вже тааий просто!?ostin777powers писав: Я казаа про то шо гальмівний шлях був..довгий
5 мм точно єMAECTP0 писав: Може в тебе сам стан літніх вже тааий просто!?
ну я сьогодні *иканув маленько, бо машина реально зробилась не керована... перекрутив і тепер буду спокійнішийMAECTP0 писав: ostin777powers, та я сам думав. Але на Покрови треба на тернопільщину а в середу сухо і сонце. Тому вирішив пошкодувати "зиму". Десь в кінці наступного тижня перекину кулка. Якщо прогноз щось не мокаде інше.
а ще краще зберігати її в теплій хаті в себе під ліжком і кожного дня одну шину брати до себе під ковдру - тоді деформацій взагалі небуде, навіть самих маленьких - і гума не втратить своїх властивостей....g0nzales писав: Ще є друга перевага: коли резина є на дисках, то поклав диски один на другий і маєш спокій. Якщо б резина була без дисків, то зберігати її треба стоячи, і кожних 3 місяці перевертати на певний кут, аби мінялася точка дотику.
В кожного свої таракани, якщо тобі так пасує - хто заборонитьRomko писав: а ще краще зберігати її в теплій хаті в себе під ліжком
в гараж, в ямуRomko писав:а ще краще зберігати її в теплій хаті в себе під ліжком і кожного дня одну шину брати до себе під ковдру - тоді деформацій взагалі небуде, навіть самих маленьких - і гума не втратить своїх властивостей....g0nzales писав: Ще є друга перевага: коли резина є на дисках, то поклав диски один на другий і маєш спокій. Якщо б резина була без дисків, то зберігати її треба стоячи, і кожних 3 місяці перевертати на певний кут, аби мінялася точка дотику.- тільки питання куда жінку подіти
![]()
![]()
![]()
![]()
Мій приклад деформаціїKritik писав:в гараж, в ямуRomko писав:а ще краще зберігати її в теплій хаті в себе під ліжком і кожного дня одну шину брати до себе під ковдру - тоді деформацій взагалі небуде, навіть самих маленьких - і гума не втратить своїх властивостей....g0nzales писав: Ще є друга перевага: коли резина є на дисках, то поклав диски один на другий і маєш спокій. Якщо б резина була без дисків, то зберігати її треба стоячи, і кожних 3 місяці перевертати на певний кут, аби мінялася точка дотику.- тільки питання куда жінку подіти
![]()
![]()
![]()
![]()
ну або на крайняк на кухню
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей