як завжди залив 47л 92го бєнзу і проїхав на 50км більше ніж на інших заправках цієї мережі, стиль їзди не мінявся.
машина їхала значно краще)
сьогодні залив знов 47л 92го бєнзу, але вже на Липинського, ну і поїхала не так весело, хз в чому справа

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то може бути чиясь негласно "відомча" ЗП. тобто певні люди туди часто їздять й там бояься хімічити.k-watt писав: хз в чому справа
треба буде перевірити теорію і наступного разу знову ж там заправитись :)MAECTP0 писав:то може бути чиясь негласно "відомча" ЗП. тобто певні люди туди часто їздять й там бояься хімічити.k-watt писав: хз в чому справа
Скільки? Хто знає?OKurylyshyn писав:pavlo09,
ти спочатку дізнайся скільки той аналіз коштує.
чим? я ж не зобовязаний купити в них паотного на певну суму щомісячно...Brudas писав:MAECTP0, маркетинговий хід щоб привязати клієнта
а друг в курсі експерименту?knaif писав: Катався тиждень на вісімці друга...Вирішив попробувати спиртовмісний бензус..
+1. Але зараз їжджу "на дні". чекаю завозу зимового ДП. тому не хочу залишки літнього собі лити.Brudas писав: конденсат в баку
навпаки більший, бо тоді їздиш більшеBrudas писав: що якщо бак повний - розхід менший
швидше навпаки - якщо 4 рази по 10л заправити - то ризик недоливу менший, бо теж читав, що в них ємкості для контрольних замірів в основному 10-літрові, і відповідно колонки так підлаштовують, щоб перших 10 л йшло чітко по мірнику (на випадок непланової перевірки), а дальше можуть мухлювати... Але це тільки прочитане, так що можна рахувати, що ІМХО ))Brudas писав: А правда що набагато краще 1 раз заправити 40л,чи 4 рази по 10л ?
20-літрові, знаю бо працював трошкиYuzer писав: в них ємкості для контрольних замірів в основному 10-літрові
підозрюю , що така сама фігня з АНП Кульпар-Наукова :)MAECTP0 писав: то може бути чиясь негласно "відомча" ЗП. тобто певні люди туди часто їздять й там бояься хімічити.
Yuzer писав: швидше навпаки - якщо 4 рази по 10л заправити - то ризик недоливу менший, бо теж читав, що в них ємкості для контрольних замірів в основному 10-літрові, і відповідно колонки так підлаштовують, щоб перших 10 л йшло чітко по мірнику (на випадок непланової перевірки), а дальше можуть мухлювати..
де ти працював трошки? шо за мірники такі, типу для внутрішнього контролю?20-літрові, знаю бо працював трошки
sashanova писав:![]()
http://www-ki.rada.crimea.ua/index.php/ ... 0-09-46-40— Система устроена так, что недолив начинается с 20 литров. Если человек заправляется на 50 литров и больше, то его могут «развести» на 3—4 литра. Все зависит от расторопности и жадности смены, — рассказывает Сергей, работающий на одной из симферопольских АЗС. — Поэтому заправщики наотрез отказываются заливать топливо в канистры, особенно пластиковые. Ведь они просвечиваются и видно, сколько не хватает.
на заправці УкрПетроль (чи якось так) біля переїзду на тракті.sashanova писав: де ти працював трошки? шо за мірники такі, типу для внутрішнього контролю?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей