О це точно! Вони так миють...Thug писав:twin, вони всі тільки гаманець миють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
О це точно! Вони так миють...Thug писав:twin, вони всі тільки гаманець миють
Збільшують оборот. Заправщикам премії видають за цеtwin писав: не спорюале на всіх модних заправках, заправщики як зговорились, на запитання, що за бензин по 12.30, кажуть добре миє систему ітд. Розводять напевно:)
Шо сталося? Я на твоїй заправці в суботу залив 92 і нічо, ніби їде.Sluva писав:92 на Лукойлі
заливав десь минулого понеділка,то газ в полік,а таке враження ніби ззаду бетонний блок вчепили...відїздив поїхав на ВОГ залив 100ку щоб промило то "як сі на світ народив"Vusiko писав: Я на твоїй заправці в суботу залив 92 і нічо, ніби їде.
я вже 2 місяць на АккордіBOXER писав:Vusiko, в тебе форд, не забувай
ми недавно під Полтавою залили в дизельного евакуатора соляри лукойл..Thorn писав: заправляюсь на лукойлі постійно,якість нормальна!!
може пістолет з горловини не витягнув?Sluva писав: газ в полік,а таке враження ніби ззаду бетонний блок вчепили...
Як кажуть один х в дупі х... На 3 машинах лив на різних заправках, один хрін, а розхід залежить лише від трафіку на дорозі і манери їзди КРАПКАFobos писав: Співробітник вирішив провести експеримент, спригнути з сокару і заправлятись на ОККО, взяв собі ту фішку, їздив на ОККО заправлятись, 2 тижні його вистачило, в один день прийшов зарнку, зломав ту карточку, викинув в смітник і сказав, що ні нога його ні колесо його машини більше туди не ступить, розхід на 1-1.5 літри більший чим на сокарі, вернувся на сокар і тішиться, все ок. Машина сеат ібіца 2.0, 75т км пробігу.
P.S. У мене на сокарівському 95 простому розхід стабільний 8.5(по паспорту 8.6) по місту, без пробок, змішаний 7.6 виходить, але я по трассі спокійно не їжджу також.
точно не 100??? бо важливо!оксана2013 писав: 90 мл
MAECTP0 писав: точно не 100??? бо важливо!
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей