Там спирту біля 30%. Розхід на ньому майже такий самий як на простому 92-95. А тяга і прийом трохи кращі.DaimlerBenzE500 писав:а шо то за нова приблуда появилась на заправках анп, авіас "95 Super"по 9,25 грн/л.? хто пробував, як враження?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
-
- Ім'я:Artem
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Re: Заправки, паливо...
я незнаю як тоді, а зараз там норм бєнз.cat-yellow писав:як каже Остап - "Ая, певно..."ugine31 писав:нормальна бєнзаcat-yellow писав: і поки ти не бачиш - з окремої каністри тебе нашою АНП-шною бєнзою валять
я Мікру між Рівним і Житомиром на 40 грн 5 літрів заправив, коли по 8 ще була, щоб дотягнути до Лукойла... Як вона бідна мучилась.... то пздц.
А завалив Лукойла до повного, за якийсь там один кілометр - полетіла моя ластівка, аж бігом!
і не один я так вважаю тут
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Artemon, шо шо???

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Felix, шо шо ....
Спірт в тому 95S є...
чи ти думав, шо S то "бо Супер"?
наівний блє
Спірт в тому 95S є...
чи ти думав, шо S то "бо Супер"?
наівний блє

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, я не про спірт - то я добре знаю...
я про описані чудодійні властивості того пойла
я про описані чудодійні властивості того пойла

- Yust
Заправляю бак до повного і ставлю кілометраж на зеро. І так щоразу. 50% мого трафіку траса, 50% - місто. Так і визначаюtelko писав: Як можна взагалі визначити, що наїздив більше чи менше на певному бензині???

Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Сколько?! Топливной системе не поплохеет? Я не знаю как к такому топливу отнесется твоя машина, но у моей в инструкции прописано, что допустимое содержание спирта в топливе не больше 10%.Artemon писав:Там спирту біля 30%.
В Германии видел два типа топлива "обычное" (в нем, кстати, все равно есть до 5% спирта) и более дешевое "эко" (там 10%). Причем, мой друг, который уже почти 20 лет живет в Германии, крайне не рекомендовал заливать последнее.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
"Ая , певно ..." ©Artemon писав: Там спирту біля 30%. Розхід на ньому майже такий самий як на простому 92-95. А тяга і прийом трохи кращі.

Не знаю ,як кому , але старенькому карбовому 21011 1,3л чуть пушний звірьок не прийшов

Холостих нема , тяги нема , троїло і ковбасило мотором так , що подушка надірвалася (вже була падуставша) . Руку на ричагу КПП тримати неможливо - масаж , б л є такий - аж до шиї

На Гвардійську вверх на другій з підсосом ледве викарябувався з двома пасажирами (на 92му переважно третя в півполіка - без проблем) .
Допердів до гаража , знайшов каністру і викачав то всьо н а х !

Враховуючи , що перед заправкою в баку ще було десь 7 л звичайного 92 - а випомпував я десь майже 14 л , розхід получився 3л на 21 км , альбо приблизно 14/100

Ага , свічкам походу теж пипа , бо вже і на нормальному не хочуть добре палити !

Ітого : вивод для себе зробив : шпірт буду лити тільки в себе , а не в авто !

Єдиний плюс з цього експерименту - напевно той шпірт звязав воду в баку (якщо щось там наконденсувалось за три роки) , що на зиму є гуд :)
уфф, многа букафф

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Liuskywalker, пічально, шо аж так всьо було по Голєвудськи, але зато всі кропки над Ё поставлені. Спірт - тіко в себе!
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Orlen не пробував? я ним танкував, розхід, тягло в нормі, моторчик тихіше почав працювати. після нього залив український, різницю відчув зразу не на користь місцевої заправкиYust писав: польському Лукойлі заправився у польському ж Брітіш Петролеум
Impossible is Nothing
- Yust
Маю навіть їхню картку, але вже з рік не танкував там. Я вже собі так подумав, що може поляки стали всюди еотиловий спирт добавляти, а в моїй Тііді пише - етилованего бензину нє стосоваць!T5-R писав: Orlen не пробував?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Yust писав: а в моїй Тііді пише - етилованего бензину
одне до другого немає ніякого відношення.Yust писав: еотиловий спирт добавлят
етилований бензин то з добавкою тетраетилсвинець, він давно в евросоюзі і в нас заборонений.
- Yust
vovka, просвітли! Я думав, що то бензин з добавкою біопального. Вік живи - вік учись. Дякую Тобі, друже vovka.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
тут про этилований бензинYust писав: просвітли! Я думав, що то бензин з добавкою біопального
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 1%86%D1%8C
а отой 95E10 то з добавкою спирту. етанолу. він не етилований.У Євросоюзі етилований бензин був заборонений з 1 січня 2000 року, хоча більшість країн-членів ввело таку заборону значно раніше. У Великобританії продовжують виробляти невеликі кількості етилованого бензину, оподатковуваного підвищеним податком. Китай відмовився від використання тетраетилсвинцю у 2001 році. В Україні етилований бензин був заборонений з 1 січня 2003 року.
от про бензини
http://en.wikipedia.org/wiki/Gasoline
http://en.wikipedia.org/wiki/Gasoline#Tetraethyllead - етилований (там свинець і інша нечисть)
http://en.wikipedia.org/wiki/Gasoline#Ethanol - етанол.
In the EU, 5% ethanol can be added within the common gasoline spec (EN 228). Discussions are ongoing to allow 10% blending of ethanol (available in Finnish, French and German gas stations). In Finland most gasoline stations sell 95E10, which is 10% of ethanol; and 98E5, which is 5% ethanol. Most gasoline sold in Sweden has 5-15% ethanol added.
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Yust писав:Заправляю бак до повного і ставлю кілометраж на зеро. І так щоразу. 50% мого трафіку траса, 50% - місто. Так і визначаюtelko писав: Як можна взагалі визначити, що наїздив більше чи менше на певному бензині???

П.с. якщо хочеш перевірити розхід з різних заправок, щоб результати були хоча б приблизно наближені до реальних, потрібно рухатись по тому самому маршруту і з такою ж швидкістю... А такі заміри як в тебе показують хіба погоду на марсі...
- Yust
telko, в мене траса одна. Львів-Кельце-Львів. І трохи по Львову та Кельцах. Ти що думаєш я нє атвєчаю за свої слова? 

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Думаю шо атвічаєш, але замір не правильнийYust писав: в мене траса одна. Львів-Кельце-Львів. І трохи по Львову та Кельцах. Ти що думаєш я нє атвєчаю за свої слова?

що краще залити для профілактики паливної системи V-power, Mustang, Nano...? Тобто що краще миэ?
- Thug
twin, вони всі тільки гаманець миють 

не спорюThug писав: вони всі тільки гаманець миють

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей