gribkoff777 писав:я мав на увазі ЗАДНІ протитуманки!
MAECTP0 писав:Про задній хід - питань нема

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
gribkoff777 писав:я мав на увазі ЗАДНІ протитуманки!
MAECTP0 писав:Про задній хід - питань нема
м-да, "хотел би я посмотрєть в глаза етому конструктору" (с)MAECTP0 писав:деякі рагВАГовські інженера вставляють то в базову комплектацію.
Сама назва вказує навіщо вони.Speedo писав:ну але нафуя потрібні ЗАДНІ протитуманкі! Ти що, кypча, кожен день катаєшся в туман заднім ходом! Дiбiлiзм!
в її багажнику бо вумник затонував задні ліхтарі.vasylms писав:а її задні червоні габарити зауважуєш за пару метрів.
оце я натриндів. Соррі - відходжу від вихідних. ТО спец положення перемикача фар. Сам ліхтар вбудовано в штатний задній блок ліхтарів тура.MAECTP0 писав: воно працює від важіля передач - задній хід
А ти покажи йому цеПетро писав:Speedo, Я йому так і казав
я про поліцаїв подумав... а тут нормальны дріфтери. З чого ти взяв що в нього стопи не працюють? Він міг коробкою передач швидкість скидати - я так й роблю. а гальмувати ручніком. А те що габарити не працюють то "Гонщикам не потрібні фари. Хто не в курсі - трек завжди добре освітлений." (с) Блискавка МакКвінweber писав:двома копами
Не треба то забороняти. треба просто дядтам права не видавати.Zhdan писав:19.7. Забороняється підключати задні протитуманні ліхтарі до сигналів гальмування.
Не сси пацан.Sally писав:а сьогодні їхати боюсь
Подумай: на дорозі лід, бо ти відчував як скрегоче АБС. Яке нафік "газни" на задньому приводі? Ту баржу поперек дороги розверне і буде уйоп...MAECTP0 писав:Та пропускають то вже газни не тримай людей. Чи уйоп не перезувся чи просто уйоп.
, то нашоMAECTP0 писав: ... газни не тримай людей
Деколи ввічливість стає боком і ставить раком...MAECTP0 писав:Та пропускають...
та не я пропусти а зустрічний мені. хай колеса нормальні поставить щоб не розвертало.boockatik писав:Подумай: на дорозі лід, бо ти відчував як скрегоче АБС. Яке нафік "газни" на задньому приводі? Ту баржу поперек дороги розверне і буде уйоп...
Майстерність водія проявляється в здатності передбачити розвиток подій. Може не варто було пропускати другорядника на головну?
щоб я йому в зад не залетів.boockatik писав:, то нашо
так ото ж.boockatik писав:Деколи ввічливість стає боком і ставить раком...
я на задньому приводі не вмію їздити, в мене в голові закладена пам"ять на управління переднім приводом, якщо по сухій дорозі неважко, то коли машину несе незвично всю і передом я не можу роздуплитись шо далі робити... а мені аж на чупринкиMAECTP0 писав:Не сси пацан.
ти прям.... гонщик. В тебе гума лиса? сіла спокійно й їдеш...Sally писав:я на задньому приводі не вмію їздити, в мене в голові закладена пам"ять на управління переднім приводом
ну... поважні машини треба пропускати. Як не як ти обїзджаєш перешкоду.Sally писав:в октавії
Помоєму ти сама себе психологічно настроюєш що невмієш їздити на задньому приводі...Незнаю,я коли пересів з задньопривідного форда на пассата то різниці аж такої при їзді на дорогах не почув,хіба в повороти стало скучно заходитиSally писав:я на задньому приводі не вмію їздити, в мене в голові закладена пам"ять на управління переднім приводом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей