Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- storm
- Ім'я:Ромка
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Депутати теж получали і прокурори і участкові на кожного найдеться свій кулак 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Виродки на дорозі
Taras:) писав:- піську від зебри в руки ти бери,

а чьом сіла брат? (с)storm писав:виживає найсильніший

Sad, but true.
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Apokalipsis, ти ще просто мало бачив, і взагалі 80 % постів від тебе на тому форумі просто необгрунтований текст, не раз помічав зауваження форумчан з того приводу.
цікаво якби ти посунувся в праву смугу, якшо там вантажівка чи маршрутка, полізеш на неї чи будеш різати її, бо фраєр ззаді немає як проїхати.....
цікаво якби ти посунувся в праву смугу, якшо там вантажівка чи маршрутка, полізеш на неї чи будеш різати її, бо фраєр ззаді немає як проїхати.....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Thug
по-перше, не кажи що мені робити, і я не скажу куди тобі йтиTaras:) писав:Thug, по перше- піську від зебри в руки ти бери, якщо тобі це до вподоби;
по друге- з якою швидкістю їхати вже за нас вирішили, тому це вже не обговорюємо, правила є для всіх, і таке як описано вище треба присікати, бо через таких ДТП стаються,гинуть люди;
по третє- правила ПДР я виконував, якшо я шось порушив напиши що? таке враження, що ти їх точно не виконуєш коли таке пишеш;
по четверте- словом тошнити це я розумію 40-60 в лівому ряді, 80 то не тошнити, бо хтось може їхати 100, а ззаду хтось на Лехусі 140 і більше , тому той хто їде 100 для нього теж тошнотік, і з цього виходить що нащо дотримуватися ПДР.

по-друге, правила дійсно для всіх. І в правилах сказано 60 км/год. по місту - максимум. Але всі ж умні, знають, що +20 км/год - не штрафують. І порушують на ці 20 км/год. так що і ти порушник теж.
по-третє, ти ж сам зізнався, що підрізав. Для чого?
по-четверте, я згоден, що 80 - це нормально. Але не тобі вирішувати, кому як їхати.
Вільна права смуга - посунься, нехай об'їде гонсалез.
Ти виконуй свою частину зобов'язань, я буду виконувати свою. Той хто не хоче виконувати - не буде. Будеш його вчити - закінчиться або тим, що тобі лице порихтують, або стукнуть машину, або знайдеться ще один такий мстивий, знайде потім тебе чи твою машину, поламає руки-ноги, або колеса просто попробиває, бо ти принизив його каралєвскає дастоінства
Не вже ти не розумієш, що ти сам створюєш собі проблеми?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Taras:), а нє ,я маю на увазі коли правий ряд вільний, я щось не прочитав в твому пості про вантажівку з автобусом,
от коли правий ряд вільний, то тоді треба поступитись, а коли ти ідеш на обгоні то задні хай сосуть
от коли правий ряд вільний, то тоді треба поступитись, а коли ти ідеш на обгоні то задні хай сосуть

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Thug
ну ти крутий, всі вже зрозумілиstorm писав:Депутати теж получали і прокурори і участкові на кожного найдеться свій кулак

Ще чимось займаєшся, чи тільки морди б'єш всяким виродкам?

Востаннє редагувалось Пон, 17 травня 2010, 20:03 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
[цензура], тепер знайди ту логіку. нема штрафу - значить нема порушення :)Thug писав:Але всі ж умні, знають, що +20 км/год - не штрафують. І порушують на ці 20 км/год. так що і ти порушник теж.
народ, та не тупіть! він ж написав, шо права була зайнята і яерез 5-10 секунд на такій швидкості він би цілував в правому ряді дупу тій маршрутці чи шо там було!Thug писав:Вільна права смуга
плюс невідомо, який там стан покриття був. я особисто не посунувся би вправо, якби там було дофіга ям.
Востаннє редагувалось Пон, 17 травня 2010, 20:04 користувачем BOXER, всього редагувалось 1 раз.
Sad, but true.
- storm
Taras:), правильно і тут підтримую, нехай фраєр почикає поки проїде йому так звана перешкода, і хай жене, а ті що підрізають-буду вчити уму разуму

- Thug
О, бачиш! Він оштрафує гонсчєга, який його зганяв? Нє. Нема штрафу - нема порушення. Гонсчєг значить нічого не порушив. Твоя ж логіка, правда?BOXER писав:[цензура], тепер знайди ту логіку. нема штрафу - значить нема порушення :)Thug писав:Але всі ж умні, знають, що +20 км/год - не штрафують. І порушують на ці 20 км/год. так що і ти порушник теж.

слухай, ну не все так однозначно. Справа не в тому, що нема куди посунутися. Ми обговорюємо подальше підрізанняBOXER писав:Thug писав:народ, та не тупіть! він ж написав, шо права була зайнята і яерез 5-10 секунд на такій швидкості він би цілував в правому ряді дупу тій маршрутці чи шо там було!Thug писав:Вільна права смуга
- storm
Thug, причому крутий коли тебе буде підрізувати одна і та сама машина, ти побіжиш заяву катати чи поясниш гонсалесу?
- Thug
Не боїшся, що колись так навчиш, що візьмуть тебе попід білії рученьки і потягнуть на цугундер... ну так, для профілактики, роки на два три за тілесні ушкодження середнього ступеня важкості? Не думав, що буде тоді твоя дружина робити? Еммм... риторичне запитання. Переконаний, що так далеко не думавstorm писав:Taras:), правильно і тут підтримую, нехай фраєр почикає поки проїде йому так звана перешкода, і хай жене, а ті що підрізають-буду вчити уму разуму![]()
- Контактна інформація:
Thug, про те що кому робити ти перший почав говорити, сказати куди йти на то багато розуму не треба, про то що підрізав я не писав(вкотре переконався, що ти неуважно читав тему), а на рахунок того всього що поріже колеса,порихтує і тд, то моя особиста справа, і ще варто сказати що на кожного є своя управа.
то ти ще виявляється правил незнаєш, коли дві смуги і ти обїжджаєш машину в правій полосі це називається Випередження а не обгін.Apokalipsis писав: коли ти ідеш на обгоні то задні хай сосуть
- Apokalipsis
Taras:), я говорю про обгін(коли ти зліва обганяєш)
- storm
І я туда не посунув би, тому що зрозуміло (ходова)BOXER писав:я особисто не посунувся би вправо, якби там було дофіга ям.
- storm
Thug, Не боюсь бо прихвати є
- Thug
якщо мене підріже машина ОДИН РАЗ, то в залежності від ситуації:storm писав:Thug, причому крутий коли тебе буде підрізувати одна і та сама машина, ти побіжиш заяву катати чи поясниш гонсалесу?
а). На світлофорі, якщо він зупинииться, ввічливо поцікавлюся через відкрите вікно, чи водій ідіот
б). Просто уникатиму цього ідіота - відстану, чи обжену і відірвусь
При цьому, ТАК, зізнаюся, мені може хотітися і морду бити, і підрізати і щоб він здох. Але я про це забуду через 5 хвилин. На завтра уже і не згадаю. Нерви треба берегти.
- Apokalipsis
ніхто б туда не поперstorm писав:І я туда не посунув би, тому що зрозуміло (ходова)

- Thug
ййооо, то ти ще крутіший, ніж я думавstorm писав:Thug, Не боюсь бо прихвати є

- Контактна інформація:
Apokalipsis, чувак тут розмова йде про дві смуги в одну сторону, я нікого не обганяв, я просто рухався по своїй смузі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей