от вчора чомусь не побачивVexler писав: romanbelyj, близько 18-00 на початку Городоцької не доїжаючи до тюрми

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от вчора чомусь не побачивVexler писав: romanbelyj, близько 18-00 на початку Городоцької не доїжаючи до тюрми
Здоров-здоровRamon писав: Хайль mazhor_chik на районе
Фа-фа , сорри провтыкал , увлёкся музыкой , и немного спешил ,т.к. работа дома ждалаSashka1310 писав: Фа-Фа Дімі Blacky на Левандівському мості
Було було, то я там свою залишив і взяв дєвушкін кукурузер. Побалдів собі півдня.Bumer писав: фа niama на Науковій припаркованому
їду додому від Нями, щойно потис йому руку і їду. Тут дивлюсь - Няма стоїть під моїм будинкомBumer писав: фа niama на Науковій припаркованому біля будинку
а дєвушку взяв в першу половину дня?niama писав: взяв дєвушкін кукурузер. Побалдів собі півдня.
я сьогодіна львів не їздивEnter писав: 17:15 на в їзді в Городок зі сторони Івано Франкове ти був на робочому бусі
Нє,дєвушка улєтєла в єбіпет, мені лишивсі кукурудзер.BOXER писав: а дєвушку взяв в першу половину дня?
я бачив як пару днів тому на аварійці в центрі тьолок снімали! Курде, ше раз побачу по-серед дороги - обісцяю кульосаniama писав: мені лишивсі кукурудзер
привіт привіт!romanbelyj писав: блим-блим на левандівському мості antik
ну там взагалі то рівнозначне перехрестяAnGeL писав: о курде, внєзапно вибрався в львів, а тут мен всі попалили) саме чотко то було з antik, я так дивлюсь на те ауді і думаю, якого ... воно мене пропускає
ти думаєш Остап знає що це таке?antik писав: і ти для мене був "памеха справа"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей