Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100%, як казав інструктор : "Ти ж в стіну не поїдеш?!"MAECTP0 писав:лише на поворті назад на Стрийську.
та можна, взагалі, розвернутийсь ще на Стрийській на самомму мості а не зїзджати й по під міст.Liuskywalker писав:Я вирулюю по середній, або крайній лівій в крайню ліву Луганської,
гайку в лобовуху :)Vusiko писав:А як боротися з любителями кататися на протитуманках вечорами?
та норм. є бокові зеркала. Зато потім коли звикнеш до тонування й одна думка про озтонування буде асоціюватись як їзда голою.Sally писав:їде. ніяк не звикну до затемення скла, капєц, як в бункері якомусь. а вночі здавати задом то взагалі завал
а що не так з протитуманками вечером? В мене лампочки +80% то чого ближнім вдеь світити коли простіше на мякшому світлі від протитуманок їздити???gribkoff777 писав:гайку в лобовуху :)А як боротися з любителями кататися на протитуманках вечорами?
На днях був туман, я включив вперше свою задню протитуманку
нє, ну всьо розумію, навіть ксенон в деяких випадках себе оправдує, ну але нафуя потрібні ЗАДНІПетро писав:заднеі протитуманки
деякі рагВАГовські інженера вставляють то в базову комплектацію.Speedo писав:ну але нафуя потрібні ЗАДНІпротитуманкі!
я так розумію шо в протитуманки інколи ставлять лампочки не для протитумання, а для повимахуватись, в результаті вони сліплять, а якщо ще й яскраві звичайні фари, то їде назустріч такий собі суцільний різдвяний вогник.MAECTP0 писав:та норм. є бокові зеркала. Зато потім коли звикнеш до тонування й одна думка про озтонування буде асоціюватись як їзда голою.
я мав на увазі ЗАДНІ протитуманки!MAECTP0 писав:а що не так з протитуманками вечером?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей