Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Так паркуються в Новояворівську - на пів подвіря
ні пройти ні проїхати

- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Vusiko, смалиш
купи нормальний телефон з камерою на 5 пікселів

купи нормальний телефон з камерою на 5 пікселів

INTE®©ULLE®™
- Vusiko
подариhrdrive писав:купи нормальний телефон

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Vusiko, [цензура] я би ліпше не показував де живу
Гаде,в мене біля підїзду всі так під кут паркуються,так шо не [цензура]
на другий раз телефон заберу

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Петро писав:Vusiko, [цензура] я би ліпше не показував де живуГаде,в мене біля підїзду всі так під кут паркуються,так шо не [цензура]
![]()

Героїв треба знати в лице! А що у вас за під'їзд такий специфічний?

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Igor_Lviv, готуємось до євро 2012
а підїзд давно так помальований 

xenum.ua
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Судак №2... Панаєхалі асвабадітєлі...

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Vusiko
я бачу тобі там скучно на морі і цицьок нема раз допіпкуєшся до всіх. Шо він не так зробив?MAECTP0 писав:Судак №2... Панаєхалі асвабадітєлі...
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Можу помилитись з цього ракурсу, але виглядає, що просто став один там, де два авто могло б влізти.Vusiko писав:Шо він не так зробив?
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Igor_Lviv, ну я наприклад не влізла би так що я вважаю шо він нормально став
та й взагалі нема чого тулитись! от притулишся ти до чийогось заду, а там прийде жінка з великою двомісною коляскою для близнюків, от вона складе ту важку 30кілограмову велику коляску і захоче хапхати собі в багажник, вгадай чия машина постраждає
і поїде собі а ти потім шукай своїх касківців шоб вернули тобі рихтування! 

zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sally, стоянка реально тісна й там дійсно могла б влізти ще одна автівка. А от мамця, якщо така, добра то може своє авто ставити не на стоянці, що охороняється, пансіонату а за межами й без охорони й перти свою каляску з дітлахами ще 150метрів за територію до авто. :)
раз так влом запаркуватись "в тісноті та не в образІ" а щоб пакувати каляски то можна з стоянки підїхати під корпус й там пакуватись.
раз так влом запаркуватись "в тісноті та не в образІ" а щоб пакувати каляски то можна з стоянки підїхати під корпус й там пакуватись.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Vusiko, це тема "я паркуюсь як ІДІОТ" чи "в мене цицьки як в ідіотки"?
- Sally
MAECTP0, я веду до того, що що одному добре паркування, то для іншого погане! може комусь подобається поближче стати до іншої машини, а комусь навпаки не подобається, незручно ітд! а якщо раптом колесо десь пробило (чи спустили добрі люди), воно спустило, а запаска ПІД машиною, а ззаду хтось дуже хоче потулитись якнайближче, то як тоді робити? теж виїжджати? може хай той хтось кому не подобається чуже паркування стає поза стоянкою? я взагалі не розумію для чого тулитись?! це ж можна потім просто на рівному місці заробити собі збитки через те що хтось поцарапав твоє авто! скільки таких випадків тут описано! називається "не мала баба клопоту". терпіти не можу цього суперкомпактного паркування. ні підійти до машини, ні сісти в неї, ні багажника відрити. кому воно треба показувати демонтративно свої навики паркування, якщо від того всім незручно?! якесь просто патологічне прагнення показати свою паркувальну майстерність, ніби більше нема чим самоствердитись
zubylo.lviv.ua
- Sally
і п.с. (не могла "пройти" мимо)
я тобі ЩИРО бажаю, щоб та мамця колись виявилась твоєю власною дружиною з твоїми власними дітьми! от тоді ти інакше заговориш!MAECTP0 писав:А от мамця, якщо така, добра то може своє авто ставити не на стоянці, що охороняється, пансіонату а за межами й без охорони й перти свою каляску з дітлахами ще 150метрів за територію до авто.
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sally, а я тобі ЩИРО пояснюю, що власне через того поца, якого ти, до речі, обстоювала, якраз якась мамця й не могла б припаркуватись на территорії пансіонату. Саме тому тобі ЩИРО пояснюю що сьогодні ти можеш стати на 1,5-2 місця то так простіше, а завтра хтось так стане й мамця буде в обломі.
Наприклад, вчора приїхав дуже пізно з екскурсій на водоспади й місць не було. Поставив поза стоянкою. Вдень коли люди десь розїхались пішов й переставив.
PS: не думала що колись через те що якась шановна форумчанка стала на 1,5-2 місця чиясь дружина, а можливо й ти, станеш на місце тої мамці якою так ЩИРО, по галицьки, побажала бути моїй жінці
Наприклад, вчора приїхав дуже пізно з екскурсій на водоспади й місць не було. Поставив поза стоянкою. Вдень коли люди десь розїхались пішов й переставив.
PS: не думала що колись через те що якась шановна форумчанка стала на 1,5-2 місця чиясь дружина, а можливо й ти, станеш на місце тої мамці якою так ЩИРО, по галицьки, побажала бути моїй жінці
- Sally
MAECTP0, от бачиш як воно тебе заділо. бо як то хтось чужий то хай би та "мамця" ставала собі де завгодно хоч посеред дороги і драгала ті грузи за кілометр, а як то вже тебе стосується, то вже воно щось не дуже так добре. то може бути і не мамця, а просто хтось буде відкривати свою машину і поцарапає свою і поїде собі бо йому до лампочки твоя машина, а ти будеш потім рвати і метати бо бачте хтось твою машину поцарапав і погнув от такий от він поганий. зате якщо поцарапаєш ти, то я більше ніж впевнена що змахаєшся бігом з того місця щоб не мати проблем! отак от воно добре говорити про когось, а як то вже тебе особисто стосується, то вже якось ситуація інакше виглядати починає. особисто я нічого страшного в нормальній відстані між машинами не бачу і це стосується не тільки твоєї фотографії але і доброї четвертини тутешніх форотгафій. ТРЕБА ДОТРИМУВАТИСЬ ДИСТАНЦІЇ! для чого створювати проблеми на рівному місці ?! я в кінгскросі весь час паркуюсь на півтора місця спеціально для того щоб біля мене могла стати тільки 1 машина, шоб мати можливість нормально підійти до машини і нікого не штуркати.
або ще є варіант такий що народ паркується на стоянці задом а потім вознікає бо хтось до них передом під"їхав і підпер. так подумати треба що ти потім будеш багажник відкривати і де та інша машина має заїхати (особливо якщо вона довга) і чому саме той інший має думати собі в ущерб, куди ти будеш свої манелі потім закидувати...
або ще є варіант такий що народ паркується на стоянці задом а потім вознікає бо хтось до них передом під"їхав і підпер. так подумати треба що ти потім будеш багажник відкривати і де та інша машина має заїхати (особливо якщо вона довга) і чому саме той інший має думати собі в ущерб, куди ти будеш свої манелі потім закидувати...
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sally, тиць-капиць. Та ти прочитай спочатку перший мій допис по цій ситуації. Я показую що через якогось козла що заняв півтора-2 місця якась мамця мусить тягати грузи а ти ЩИРО бажаєш щоб цією мамцею була моя дружина. Пісєц як по галицьки. Якогось москалика в сраку поцілую й будемо з ним на пару пів парковки займати а земляка пообсираю й хай не лізуть в нашу пісо... парковку.
- Sally
карочі відстань! як побачиш раптом мене на дорозі - НЕ ТУЛИТИСЬ!!! я не люблю коли до мене лєві люди туляться
навіть машиною! 

zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sally, PS. НЕ ЩИРА порада. Якщо колись настане такий день, не дай Боже звичайно, що приїдеш на парковку не перша а остання й буде лише одне місце що без вазеліну не пролізти. То знай це не кінець світу. Все можна попросити когось припаркувати свою бантлю.
Пару раз допомагав кобітам на стоянці й їм корона з голови не впала як про допомогу попросили.
Пару раз допомагав кобітам на стоянці й їм корона з голови не впала як про допомогу попросили.
- Sally
MAECTP0, припаркуватись то я можу і сама, не думай шо як кобіта то вже дві ліві руки до керма! справа не в тому, що я можу чи не можу (врешті на девятці в мене реально тугий руль, я то можу припаркуватись куди завгодно, але мені важко чисто фізично, бо треба активно крутити кермо, а воно не крутиться як на іномарках), я НЕ ХОЧУ, бо я переважно їжджу з дитиною, мені треба місце, щоб відкрити дверку і спокійно не боячись що поцарапаю чиюсь дорогоцінну машину вийняти дитину з машини, спокійно вийти сама а не показувати чудеса акробатики, та й взагалі виїхати спокійно! тому як я приїжджаю на стоянку чи парковку і там нема місця, то або прошу, щоб мені керівництво стоянки показало місце де я можу спокійно потім вийти і зайти в машину назад (а я на стоянці тримаю машину хіба десь в подорожах, але завжди траплялись нормальні стоянки), або просто їду туди, де мені буде зручно. так, намотаю ще одне коло, але знайду для себе комфортне місце. а як прийду потім на своє комфортне місце і побачу твою машину припарковану впритул до моїх дверей
- поцарапаю і поїду геть!

пс ти будеш здивований але мені машину паркували. якось заглохла на джамбула і ні туди і ні сюди. то мужик ззаду поставив мені машину (а треба було машину майже на місці вивенрути на 250 градусів) бо я би фізично кермо не вивернула. і майстри завжди мені паркують машину. на всяк випадок

пс ти будеш здивований але мені машину паркували. якось заглохла на джамбула і ні туди і ні сюди. то мужик ззаду поставив мені машину (а треба було машину майже на місці вивенрути на 250 градусів) бо я би фізично кермо не вивернула. і майстри завжди мені паркують машину. на всяк випадок

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей