Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Forester
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Не розумію цієї дискусії про фари, завжди включаю їх, незалежно від пори року/доби ... Мене видно от і добре, особливо це стосується траси навіть у сонячну погоду
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
Схарило
, вчора повертався з Ашану, і треба ж, три "чорта", ще не встигши розминутися з зустрічною врубують дальні, такі гарні зайчики зловив 
п.с. Плюсуюсь до включених фар на трасі, круглодобово.

п.с. Плюсуюсь до включених фар на трасі, круглодобово.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- hrdrive
- Контактна інформація:
аналогічно!!!!gribkoff777 писав:Як хочете, а я і надалі їздитиму з увімкненим ближнім світлом фар ЦІЛОДОБОВО і ЦІЛИЙ РІК! Я всіх бачу, і мене видно всім

INTE®©ULLE®™
- Thug
Sally, та ні, якраз порядок. Самоорганізований по мірі можливостей. Я приємно вражений кількістю тверезомислячих
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
+1 Точно. На рахунок доцільності... Ціла Європа, Канада , половина штатів, Навіть "брати" наші східні мають прописане це в правилах. Я думаю, що не МОЖЕ така кількість людей напено не може поступати нерозумно.Thug писав:Sally, та ні, якраз порядок. Самоорганізований по мірі можливостей. Я приємно вражений кількістю тверезомислячих
На ближньому постійно їжджу з 2000 року. Колись зустрічний нарід весь час блимав типу: ей чувак, світло забув! :)
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
який порядок?! де? кожен собі їздить як хоче і трактує по своєму. який відсоток на дорозі з фарами?! хрєнь повна!Thug писав: та ні, якраз порядок
zubylo.lviv.ua
- Thug
Sally, ти не повіриш, але МВС підтримує їзду з фарама, але через великий відсоток засліплених зануд і машин із кволими генераторами/акуммуляторами не робить її обов'язковою
І зверни увагу, поки що ти чи не єдина виступаєш проти. Не сприйми за стьоб, але те, що тебе фари в день сліплять - це щось дивне. Може до окуліста сходити. попити вітаміни, є спеціальні пігулки з екстрактом чорниці для покращення стану очей
І зверни увагу, поки що ти чи не єдина виступаєш проти. Не сприйми за стьоб, але те, що тебе фари в день сліплять - це щось дивне. Може до окуліста сходити. попити вітаміни, є спеціальні пігулки з екстрактом чорниці для покращення стану очей
- Sally
Thug, я не казала що вони сліплять! я казала що вони втомлюють очі. це різні поняття.
я вважаю що має бути якесь єдине правило - або всі з фарами, або всі без і це обовязково, бо поки що всі роблять що хочуть і ніколи не знаєш чи то він просто забув виключити (або не вміє), чи то він дуже спішить чи що він взагалі має на увазі!
я вважаю що має бути якесь єдине правило - або всі з фарами, або всі без і це обовязково, бо поки що всі роблять що хочуть і ніколи не знаєш чи то він просто забув виключити (або не вміє), чи то він дуже спішить чи що він взагалі має на увазі!
zubylo.lviv.ua
- Thug
Sally, те, що втомлюють - теж не нормально. Хоча може через те, що ти дуже цим переймаєшся, ти мимоволі починаєш дивитися прямо на фари машин, коли помітиш, що вони світяться.
У мене іноді таке буває вночі - їде машина, мені здається, що фари світять за яскраво і я фтикаю на них, щоб переконатися. У результаті дійсно сліпить, бо дивлюся прямо на джерело світла. І очі відвести не можу. Гіпноз
У тих же німців чи французів, хоч правила їх не зобов'язують, повно машин їздить із фарами вдень
У мене іноді таке буває вночі - їде машина, мені здається, що фари світять за яскраво і я фтикаю на них, щоб переконатися. У результаті дійсно сліпить, бо дивлюся прямо на джерело світла. І очі відвести не можу. Гіпноз

У тих же німців чи французів, хоч правила їх не зобов'язують, повно машин їздить із фарами вдень
- Sally
Thug,
нє,я спеціально не дивлюсь, але що ненормального? цілком нормально - перенапружується око від додаткового джерела світла в ітак світлому середовищі

zubylo.lviv.ua
- Thug
Sally, фігня у тому, що це джерело світла незрівнянно нікчемне, порівняно з сонцем.
Хоча, з недавніх пір, щоб не створювати дискомфорту для тих, за ким я їду (а іноді за містом при напруженому трафіку доводиться довго у когось на хвості висіти), я коректором опускаю фари максимально вниз. Пардон, але це все, що я можу зробити, щоб не втомлювати.
Хоча, з недавніх пір, щоб не створювати дискомфорту для тих, за ким я їду (а іноді за містом при напруженому трафіку доводиться довго у когось на хвості висіти), я коректором опускаю фари максимально вниз. Пардон, але це все, що я можу зробити, щоб не втомлювати.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Я сьодні одного зустрів. Валю собі по обїздній в сторону Городоцької десь 160, нікого не рухаю, за Катериною доганяю червону наглухо тоновану 99, яка повзла 60. Так як мій драндулет помало їхати не вміє видивлявся де б то обігнати ту черепаху, але зустрічні валили сплошним потоком. Навпроти кваса сервісу те чумо перестроїлося в лівий ряд (як на Сокільники) без повороту ну я в цей момент газу і тільки поряівнявся з 99 як муділо різко вертається на мою полосу. А дощ валить, дорога слизька, я ледве відтормозився бо був би вже в кюветі. Отут мене і хапнула злість. Подальші мої дії описувати не буду, цензура не пропустить. Але виродка провчив 

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
треба було зразу мою візитку йому датиVusiko писав:Але виродка провчив

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Sluva, даш при зустрічі пачку, клієнти часто попадаються 

- hrdrive
- Контактна інформація:
їздив сьогодні як завжди цілий день на світлі, але всервно зустрічаються [цензури], що не видять ніфіга в дзеркалах...їду по луганській, проїжджаю повз міст в сторону податковою. а з додаткової смуги чувак валить прямо на маю смугу без поворотів і очей. з права віто їхало. чуть мене не зажав, естрено з пісками і сигналом відтормозився ледво
благо, я не мав часу бо дуже спішив, розборок не було

INTE®©ULLE®™
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Sluva,треба твоїх візиток трохи, бо сьогодні на кільці ВВ-КО (недалечко,правда
) якесь муйло на Логані пищало, як недорізане своїм сигналом і мало не вліпило мені в ліве заднє колесо. Здогадалися, що було? Правильно, Логан вирулював з внутрішнього,а я продовжував рух по колу...

Хочеш миру - готуй Parabellum
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
gribkoff777, оо да на тих кільцях то вічна проблема, їдеш собі по зовнішньому нормально, а якесь чмо з внутрішнього тобі вискакуе перед носом або сигналить мол ти ідіот, пропусти мене.... схарили такі мудаки, таке враження що пдр взагалі в очі не бачили 

- Sally
"перестройщиків" вічно повно на повороті зі стрийської на луганську де треба розвернутись на 180 градусів, там ті хто їде зі стрийської мають чітку розмітку що їхати можуть тільки з правого боку і в ліві ряди перестроюватись не можуть, але вони зі стрийської коли з"їжджають, то без сигнаів без нічого перестроюються зразу в самий лівий ряд, в результаті якщо ти розвертаєшся по луганській тебе просто зажимають дай боже щоб поруч ще машин не було
чомусь народ думає що якщо є поворот то смуг руху на ньому нема 

zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
доречі, недавно розминувся з чуваком, ліг від сміху))
він зїхав з стрийської біля гірхімрому на луганську, і не поїхав по зовнішньому колу, попри австостоянку, так як має бути, а зразу зверну наліво на зустрічну. так і повалив аж де закінчуєть роздільна клумба

він зїхав з стрийської біля гірхімрому на луганську, і не поїхав по зовнішньому колу, попри австостоянку, так як має бути, а зразу зверну наліво на зустрічну. так і повалив аж де закінчуєть роздільна клумба

INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей