Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Thug
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Thug » Суб, 03 грудня 2011, 15:24

vovka писав:може сліпі і неуважні хай собі ліпше окуляри куплять, а ще краще взагалі не сідають за кермо. не пригадую випадку щоби я непобачив вдень машину :surprised
Розумієш, я теж добре все бачу. Але є лосі, котрі не бачать. І це захист для мене від них, а не навпаки

А мавпувати пропонується не з віртуальної Європи, а скажімо з сусідньої Польщі. Вона у тих же природніх умовах, що і ми.

А в німців інші дороги і орднунг. Нам так не буде.

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Суб, 03 грудня 2011, 15:27

bossjara, в туксоні хундаі також, але вони відключаються. може твої співробткники просто не вміють виключати? :D як то фари не виключаються?! шо за гон?! :D

vovka, ппкс!
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 03 грудня 2011, 15:30

Thug писав:Розумієш, я теж добре все бачу.
та всі добре бачать! погано видно тільки ввечері на заході сонця, в погану погоду ті машини, які зливаються по кольору з дорогою і білі машини на засніженій польовій дорозі. все. всіх решта щоб не бачити, то треба не просто окуляри, треба якісь телескопи на очі нап"ялити, бо такі проблеми із зором суперечать можливості мати права взагалі!
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Суб, 03 грудня 2011, 15:32

Про лосів... Їду нині по Франка біля Галицького в бік Личаківської. На перехресті. де поворот до базару, є знак "рух по смугах". Хто в правій - прямо, хто в лівій - на ліво, до базару. Ну в лівій вибудувалась колєйка - машин 6, права вільна, мені прямо - я тулю туди. Зупиняюся перший в правій смузі - пішоходів пропускаємо. Пішохід ішов з ліва на право, отже я чекав, поки він пройде.

Ліва смуга рушає, і всі пруть прямо. Зашибісь. Ну я теж рушив. І тут чудо на рено симбол вирішило, що воно - захисник добра і справедливості, починає мене підрізати, типу "куди преш без черги".

Ппц, я канєшна теж не люблю, коли хтось колєйку об'їжджає, але курвамать, я то якраз їхав в правильній смузі, а вони чудили! :shout

Thug

Повідомлення Thug » Суб, 03 грудня 2011, 15:33

Sally писав:
Thug писав:Розумієш, я теж добре все бачу.
та всі добре бачать! погано видно тільки ввечері на заході сонця, в погану погоду ті машини, які зливаються по кольору з дорогою і білі машини на засніженій польовій дорозі. все. всіх решта щоб не бачити, то треба не просто окуляри, треба якісь телескопи на очі нап"ялити, бо такі проблеми із зором суперечать можливості мати права взагалі!
Sally, я не хочу підтримувати цю дискусію. Все одно це буде тупо срач і кожеш залишиться з тим, з чим прийшов.

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 03 грудня 2011, 15:34

Поясніть, бітте, а які мінуси у включених фарах? Данке!
Хочеш миру - готуй Parabellum

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 03 грудня 2011, 15:36

Thug писав:захисник добра і справедливості, починає мене підрізати, типу "куди преш без черги".
таке саме біля арсеналу зараз весь час, там зробили 2 смуги і повісили про то знак, але чи то не всі той знак бачать, чи то не всі розуміють, чи то просто людям по рейсах дуже подобається їхати, але всі їдуть колейкою справа, а як їдеш (по правилах) зліва, то таких захисників знаходиться обовязково пару штук особливо коли рейки заходять вже на ліву полосу і всі думають що разом з ними і права на них заходить :D
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Суб, 03 грудня 2011, 15:40

Sally писав: і всі думають що разом з ними і права на них заходить :D
ааа, та, є таке :shout

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 03 грудня 2011, 21:12

gribkoff777 писав:Поясніть, бітте, а які мінуси у включених фарах? Данке!
просто до того привикнеться так само як до того коли всі без фар. я коли бачу машину з фарами то думаю що їй щось горить, кудась спішить, дітей везе чи ще там що.. стараюсь бути максимально уважним. а коли всі з фарами то вже непонятно чи хтось кудась спішить, чи перевозить щось небезпечне і т.п.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 03 грудня 2011, 21:17

vovka писав:просто до того привикнеться так само як до того коли всі без фар. я коли бачу машину з фарами то думаю що їй щось горить, кудась спішить, дітей везе чи ще там що.. стараюсь бути максимально уважним. а коли всі з фарами то вже непонятно чи хтось кудась спішить, чи перевозить щось небезпечне і т.п.
Наприклад на деяких машинах його виключити неможливо! :D Завів, включилось :confused Ще десь в 80-х роках то було обовязково, потом відмінили.Хоча краще з фарами, бо краще видно.Деколи їдеш вроді в дзеркалі нікого немає, маневр і зразу:"фа!!!!!"Дехто любить сидіти в мертвій зоні.Якби їхав з фарами то би проглядувався, а так....
Нічього поганого не бачу.
Ведь в некоторых странах Европы езда с постоянно включенными фарами является уже обязательным условием множество лет. И вот что говорит статистика тех стран: число аварий может сократиться на 10-15 процентов.
http://amastercar.ru/blog/vklyuchite-sv ... arami.html
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 03 грудня 2011, 21:45

Як хочете, а я і надалі їздитиму з увімкненим ближнім світлом фар ЦІЛОДОБОВО і ЦІЛИЙ РІК! Я всіх бачу, і мене видно всім :)

Thug

Повідомлення Thug » Суб, 03 грудня 2011, 21:50

gribkoff777, :beer

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 03 грудня 2011, 21:59

vovka писав:коли всі з фарами то вже непонятно чи хтось кудась спішить, чи перевозить щось небезпечне і т.п.
старе совкове поняття, ІМХО. Якщо спішить хтось-- моргання дальнім тощо. Небезпечний вантаж - аварійка, жовтий проблисковий тощо...

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 03 грудня 2011, 22:09

gribkoff777 писав:а я і надалі їздитиму з увімкненим ближнім світлом фар
Взагалі дивно, як цю норму не зробили обовязковою, коли правила міняли ?
Тим паче що росіяни її ввели, а наші люблять копіювати за ними.

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Суб, 03 грудня 2011, 22:26

Morozov писав:Тим паче що росіяни її ввели, а наші люблять копіювати за ними.
Угу, только не всегда вдумчиво, иногда отменяют, вот Google за нашей ВР не поспевает.

В России это нужнее, так как она севернее. Если проследить по Европе, то эта норма более распространена в северных странах (в скандинавских странах).

Но в целом я за такую норму, ибо даже в солнечный день бывают моменты, когда включенные фары очень круто меняют ситуацию. В основном, при оценке ситуации при выходе на обгон.

Но это не основной аргумент. Я бы требовал включенных фар, и штрафовал бы за это только для того, чтобы люди включали фары в сумерках (дождь, туман, снег). Я сегодня вернулся из поездки по трассе, вчера последние 60 км уже шли в сумерках (часиков с 4 в Ровенской области уже начало хорошо темнеть, т.к. она посевернее будет). Ты только суешься на обгон, приглядываешься, а там оказывается какое-то чучело на синих писялках (или габаритах, которых тоже нифига не видно с пары сотен метров). Зимой едешь в Карпаты на лыжи в 8 утра в районе Стрыя толпы машин на габаритах, без фар. Как с ними бороться?

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Суб, 03 грудня 2011, 22:51

Можна, говорити багато!!! З фарами видно здалеку!!! Пишете про [цензура] з червоними габаритами( Як їм таке в голову приходить???), а машину, з увімкнекним ближнім, видно набагато краще... Особиста справа кожного... Я вмикаю!!! Передивіться уважно тему "Відео з реєстратора"... Якби були увімкнені фари, було б більше часу на роздуми.... Вирішуйте самі... Що дешевше: пара лампочок, чи ремонт убітої тмашини??? :nuke :nuke :nuke

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Суб, 03 грудня 2011, 22:55

azakharchuk писав: Я бы требовал включенных фар, и штрафовал бы за это только для того, чтобы люди включали фары в сумерках
Особливо, весело, коли якесь чмо (незалежно від марки), їде без габаритів в туман... С*ці такій би наєкономив би зломаною щелепою... Але, тепекр всі юридично підковані, стосовно тілесних... Діймо в юридичному полі...

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 03 грудня 2011, 22:59

azakharchuk писав:В основном, при оценке ситуации при выходе на обгон.
а представ ситуацію навпаки. всі їдуть з фарами.. ти оцінив ситуацію.. пішов на обгон, а в потоці машин з фарами їде чучело без фар і ти його замічаєш в останній момент бо вже привик що фари як маяки.

gribkoff777 писав:старе совкове поняття, ІМХО. Якщо спішить хтось-- моргання дальнім тощо. Небезпечний вантаж - аварійка, жовтий проблисковий тощо...
якщо ти їдеш 60 в правому ряді, і плануєш обігнати когось хто їде 40, а в лівому десь далеко хтось несеться 300, і відповідно ти не в курсі що він валить 300.. короче тут моргання тіки усугубить ситуацію.

думаю саме для цього в Німеччині мотоциклісти мають їздити з включеними фарами.

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Суб, 03 грудня 2011, 23:09

vovka писав:а представ ситуацію навпаки. всі їдуть з фарами.. ти оцінив ситуацію.. пішов на обгон, а в потоці машин з фарами їде чучело без фар і ти його замічаєш в останній момент бо вже привик що фари як маяки.
Ну, т.е. если первый в этом потоке без фар, то ничем не отличается, от того, что имеем сейчас. Если ты имеешь в виду, что сейчас идя на обгон я жду подвоха и перепроверяю все по десять раз, а при наличии пункта в ПДД расслаблюсь, то да, риск есть :)

Но, блин, реально напряжно. Я вчера пару раз вынужден был оттормаживаться и прятаться назад.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Суб, 03 грудня 2011, 23:21

vovka писав:а представ ситуацію навпаки. всі їдуть з фарами..
Я вважаю, що на трасі, необхідно вмикати ближнє світло... ШВИДКІСТЬ!!! Змінилось усе... Кількість автомобілів і швидкість, з якою вони можуть пересуватись... Колись, мій батько доїжджава з Жидачева до Львова на 2107 1.5 за 32 хвилини... А траси ніхто не розширив і не врахував автопотік... Ваша безпека у Ваших руках. Тобто, увімкненому тумблері на панелі... Вирішувати ВАМ!!! ШАНОВНІ!!!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей