ага, такому як Кост дав... ліпше самому чим так попадати.pikach00 писав:Ага, цінний досвід - наступного разу краще дати грошей рішалі
спробую на фієсті пройти самостійно цього року. вроді нормальна машина - хйз до чого там можна доколупатися ментам

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, такому як Кост дав... ліпше самому чим так попадати.pikach00 писав:Ага, цінний досвід - наступного разу краще дати грошей рішалі
Не потрібен.Kost писав:а власник потрібен?
в мене хотіли ще довідку з банку про сплату кредитуvasylms писав:Не потрібен.Потрібно мати квитанції про ТЗ та ксерокопію доручення. А інколи ще вимагають, щоб копія була завірена нотаріусом. То треба у них на місці уточняти. Або зробити наперед щоб потім не шукати нотаріуса.(20-30грн). Якщо в МРЕО не потрібно буде то при проходженні ТО точно вимагатимуть.
ага , ти ше на 4-х не їздивПетро писав:Нагадали сьогодні мені ДПС про то шо я прострочену страховку маю (півтора місяця вже) Обійшлось замість 450грн. 100грн. так і касу 51грн.-написали шо був не пристібнутий.Завтра біжу робити страховку А попався вечером,то вони мені казали-нам тре здати начальнику,план недовиконали,диви яка година,а штраф то великий має бути,але обійшлось дешевше От шо означає їздити на двох машинах шо через день
то саме і в мене. Тебе напевно ті самі новояворівські пиняли що і менеПетро писав: і касу 51грн.-написали шо був не пристібнутий.Завтра біжу робити страховку А попався вечером,то вони мені казали-нам тре здати начальнику,план недовиконали,диви яка година,а штраф то великий має бути,але обійшлось дешевше
так в мене теж тих страховок повно аж запутався шо і кудаПетро писав:От шо означає їздити на двох машинах шо через день
Петро писав:вже
Петро писав:жовтої
Петро писав:не спутаю
мене вночі вчора зупинили і через скло ліхтариком ТО розглядалиsergey писав:а ТО вже взялись повним ходом.Мене вже два рази зупиняли...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей