не флуди!Nazarini 23 писав: хороша ідея я за
МАх стафу на стуса,спочатку непоняв чого Стаф на сівці ,вроді ж продав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не флуди!Nazarini 23 писав: хороша ідея я за
якщо 09 тонована по кругу і з ржавенькою задньою кришкою то може бути моя, тато на ній в суботу їздив...VAVAN писав:до речі фа-фа Гуці на перехресті Стрийська -Сахарова в суботу біля 16.00 години....і далі по стрийській 2109 білій з наклейкою Львівського Тюнінг Клубу на задньому вікні...можливо ВЕТЕРАНу:)
я так і подумав, він ше мене так догнав біля мене збоку їхав, а потім вперед і в вуличку втік, то десь було перед обідом, а може вже і обід був....Vusiko писав: ромко бєлий
вона :)tetraider писав: якщо 09 тонована по кругу і з ржавенькою задньою кришкою то може бути моя, тато на ній в суботу їздив...
нічьо не продав він ше))DNK писав: чого Стаф на сівці ,вроді ж продав
я так і думав що це ти, цуцик ще в 7їDNK писав: МАх стафу на стуса,спочатку непоняв чого Стаф на сівці ,вроді ж продав
то яAndriy-doker писав: в Суботу в селі Великосілки бачив синю шкоду з задніми тонірованими фанарями, шо на лобовому шо на задньому вікні були наклейки урл ЛТК признавайтесь хто такий?))))
заїхав до тещі на вареникиAndriy-doker писав: я так і подумав, він ше мене так догнав біля мене збоку їхав, а потім вперед і в вуличку втік, то десь було перед обідом, а може вже і обід був....
приємно бачити машини з ЛТК
буваю....romanbelyj писав: заїхав до тещі на вареникиа ти шо там промишляєш?
Фа фа сліпакуThorn писав:фа фа Коровю низько летящому над земльов нестерівсков
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей