нашо тобі той 3.0? буш робив на одну бензинуFobos писав: peGas, таке враження, що на ручці ще більший дефіцит чим 3.0

п\с в житомирі є 3.0 на газу..я думав їхати дивитись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нашо тобі той 3.0? буш робив на одну бензинуFobos писав: peGas, таке враження, що на ручці ще більший дефіцит чим 3.0
робить, ще й опозитникиBOXER писав: і ше - субару дизелів не робить?
успіхів в пошукахFobos писав: ручки
Легасі то гарна машина, але то не та машина, взагалі. Ззовні вона аткож симпатішна, але по ходових якостях зовсім не то ну і 2.0 двигун явно слабший. Взагалі аутбек це типу легасі в універсалі, раніше так задумувалось, а потім то стала окрема модель, почитай історію моделі, все зрозумієш.BOXER писав: а шо скажете про такі легасі?
хз, на ріа менше 6000 нема, і аж до 8500Fobos писав: А фієста зараз коштує 5-5.5 залежно від стан
Та не така вже і какаха і мені впринципі підходить, з моїми пробігами думаю було би норм. Але звичайно погоджуюсь, що 2.5 на ручці було б краще.ostin777powers писав: 2.5 автомат какаха
та мені якось пофігу хто як шо планував робити), шо це дасть?)Fobos писав: почитай історію моделі, все зрозумієш
хз, питання було про існування дизельних субару, впринципіBOXER писав: ostin777powers, а легасі дизельні є? оці по моїй ссилці вище.
ну палива так, а от обслуговування ..небо і земля...peGas писав: ostin777powers, так вони беруть однаково
якась не точна табличка, 3.0бенз 5 ступінчасті...а там 4ступкиFobos писав:Ну і кому цікаво по комплектаціях тут можна гарно роздивитись:
http://www.infocar.ua/compare_3012-3010 ... -1693.html
Та куда легасі до фієстиFobos писав: Легасі то гарна машина, але то не та машина, взагалі.
я про ТО і якісь не серйозні поломки...мені лінь це розписувати , але воно на 30-40% дорожче буде ніж в 2.5peGas писав: ostin777powers, таке враження ніби там мотор терба кожного року робити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей