Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання про зняття з обліку та реєстрацію. Хто що знає?
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
кароч зняти-поставити в районі 2000-2400 виходить?
Sad, but true.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: Питання про зняття з обліку та реєстрацію. Хто що знає?
BOXER, та через довідку-рахунок десь так і виходить
- BOXER
а як без довідки-рахунку? типу через нотаріуса? бо я вже заплутався

Sad, but true.
Felix писав: Нє, тут систему треба в корені міняти

Всі так говорять, але коли потрібно оформляти то так само як і ти дзвонять рішалам, причому потім щей описують послуги рішали як сервіс найвищого класу - "мій рішала все робить сам і при цьому майже безкоштовно..."
От так і живем...

- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
BOXER, через нотаріуса навіть не пробуй - там розцінки космос :) і для них ще нема офіційного розяснення не брати податки...
тобі буде десь 300 грн - зняти з обліку
900-1000 грн довідка-рахунок (доречі в Києві я платив 600 грн за таку, чого б це в сталіце дешевше х.з.
)
560 грн офіційно постановка на облік з новими номерами і експертизою...
а далі - 100-200 грн на лапу, щоб роздрувати заяву - один раз на зняття з обліку - другий раз на постановку... - то тіпа щоб база не висіла... бо для всіх людей вона "тіпа висить"
- хоча насправді таке дуже рідко буває... - як пояснив мені рішала
експерту на лапу пару ре (50-100)...
пару ре... щоб номера і бланки тех. паспортів зявились..(залишити старі номера ще більший гемор, я так поняв... - треба писати додаткову заяву щоб їх внесли знову в базу і присвоїли тобі...)
ну і рішалі 200-300 грн... - тепер рахуй - ну і запасайся терпінням і нервами - бо навіть з рішалою за 1н день то можна не прокрутити...
я вже вище писав що мені в дні кризи коли для людей ні номерів не було і база висіла (насправді то все було..)
- сама постановка на облік з послугами рішали стала 1700 грн здається
тобі буде десь 300 грн - зняти з обліку
900-1000 грн довідка-рахунок (доречі в Києві я платив 600 грн за таку, чого б це в сталіце дешевше х.з.

560 грн офіційно постановка на облік з новими номерами і експертизою...
а далі - 100-200 грн на лапу, щоб роздрувати заяву - один раз на зняття з обліку - другий раз на постановку... - то тіпа щоб база не висіла... бо для всіх людей вона "тіпа висить"

експерту на лапу пару ре (50-100)...
пару ре... щоб номера і бланки тех. паспортів зявились..(залишити старі номера ще більший гемор, я так поняв... - треба писати додаткову заяву щоб їх внесли знову в базу і присвоїли тобі...)
ну і рішалі 200-300 грн... - тепер рахуй - ну і запасайся терпінням і нервами - бо навіть з рішалою за 1н день то можна не прокрутити...
я вже вище писав що мені в дні кризи коли для людей ні номерів не було і база висіла (насправді то все було..)

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
BOXER, не пар собі лишнім мазгі, поведи себе як порядна людина - дай пару рублів офіційному представнику і він тобі всі документи в зубах принесе
а ти в той час будеш працювати по свому профілю і не будеш ні на шо відволікатися

- BOXER
ясно, в районі 300 зе.
дякую
дякую

Sad, but true.
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
я тут собі дозволю навести дві цитати з київського форума автоюей:
ПЕРША ЦИТАТА:
Есть два варианта постановки:
1. Вы реальный (правильный) пацан (девка). В этом случае алгоритм такой:
Отдать документы (учетную карточку старого МРЕО, транзиты, паспорт, техпаспорт, справку-счет) и 1200-2200 грн услужливому мальчику -> подождать пару часов -> получить номера и техпаспорт.
2. Вы лох, все хотящий (ая) нашару (т.е. по закону).
Тогда сложнее.
Идете с макументами (см. список выше, исключая деньги) в окно приема документов. Там вам печатают заяву (могут сообщить, что нет номеров/техпаспортов/база зависла). Забираете заяву и бланк осмотра ТС (для експерта). Идете к машине. подходит эксперт, бегло смотрит на заполненную вами бамажку и ненавязчиво предлагает экспертизу "шоб і вам і нам спокойніше було". Вы отказываетесь - квест может быть провален. Вы соглашаетесь - вам дают две заявы, эксперт осматривает машину, смотрит на номер, спрашивает, где купили, почем, дизель-бензин, сколько жрет и т.д., походу подписывая заявы (серъезно смотрят только БМВ и совсем уже подозрительные варианты). Отдаете заявы в кассу, там вам выдают чек (за денюжку) експертных услуг. Отдаете заявы девочке, квитанции девочке, а девочка вам - экспертный высновок, с подписью и печатью эксперта. Этот высновок (и оплата услуг регистрации в сумме 523 грн. Это если с новыми номерами, б/у номера - бесплатно) - пропуск в мир регистрации автомобилей (окно выдачи документов).
Окно выдачи документов сообщает, что "база зависла" (а тем временем бодро оформляется левак), и вам нужно простоять у окна часика полтора-два (это хорошо - своего рода проверка на вшивость и реальный приход понимания своего места в этом государстве). Когда инспекторам СОВСЕМ нечего делать (услужливые мальчики давно не забегали, телефон молчит, мабила молчит), они обращают внимание на очередь, и как только очередь начинает погавкивать - у очередного забирают документы. Если очередь гавкать даже после этого не перестает, инспекторы заявляют "ой, щас закончатся бланки техпаспортов/номера, хватит не всем" - и очередь моментально умолкает.
Если вы сдали документы - все, ждете техпаспорт и госномер.
Итого: 4 часа времени, 523 грн + 54 грн (эксперт) +54 грн (услуги банка, шоб я так услуги умел продавать).
Реально процедура регистрации может занимать от силы минут двадцать. Это если не в гондурасе. Да дайте уже тем инспекторам официально 50-100 грн за каждую оформленную машину - не, все через взятки, и все всех устраивает
ДРУГА ЦИТАТА (як не дивно, написав чувак про Львівське МРЕО
)
Львівське МРЕВ(НАЙКРАЩЕ В УКРАЇНІ)))
9.45 Здача док.на зняття в віконце 15-20 доків рєшал,в черзі в кожне вікно 3-5 чесних
11.45!Здали після 15-20 доків рєшал!
11.45-12.45 пошук і огляд експертом(відкритий натяк на пару грн.-дзвінок другу)
12.50 каса 233грн.
13-14 обід
14.00 огляд розшуком(знімайте плівку з передніх вікон-дзвінок другу2)
15.45 Здаємо на зняття(помилка в дорученні(технічна)поїздка до нотаріуса
Прийом доків до 17 не встигли:(+номерів в МРЕВ НЕМАЄ
Машина не знята(послуги рєшал зняття 800грн.Льв.авто)Зняти авто іншої обл.в рєшал2000грн.4-5днів!
NO COMMENTS
ОДНИМ СЛОВОМ: читаєм і багато думаєм

ПЕРША ЦИТАТА:
Есть два варианта постановки:
1. Вы реальный (правильный) пацан (девка). В этом случае алгоритм такой:
Отдать документы (учетную карточку старого МРЕО, транзиты, паспорт, техпаспорт, справку-счет) и 1200-2200 грн услужливому мальчику -> подождать пару часов -> получить номера и техпаспорт.
2. Вы лох, все хотящий (ая) нашару (т.е. по закону).
Тогда сложнее.
Идете с макументами (см. список выше, исключая деньги) в окно приема документов. Там вам печатают заяву (могут сообщить, что нет номеров/техпаспортов/база зависла). Забираете заяву и бланк осмотра ТС (для експерта). Идете к машине. подходит эксперт, бегло смотрит на заполненную вами бамажку и ненавязчиво предлагает экспертизу "шоб і вам і нам спокойніше було". Вы отказываетесь - квест может быть провален. Вы соглашаетесь - вам дают две заявы, эксперт осматривает машину, смотрит на номер, спрашивает, где купили, почем, дизель-бензин, сколько жрет и т.д., походу подписывая заявы (серъезно смотрят только БМВ и совсем уже подозрительные варианты). Отдаете заявы в кассу, там вам выдают чек (за денюжку) експертных услуг. Отдаете заявы девочке, квитанции девочке, а девочка вам - экспертный высновок, с подписью и печатью эксперта. Этот высновок (и оплата услуг регистрации в сумме 523 грн. Это если с новыми номерами, б/у номера - бесплатно) - пропуск в мир регистрации автомобилей (окно выдачи документов).
Окно выдачи документов сообщает, что "база зависла" (а тем временем бодро оформляется левак), и вам нужно простоять у окна часика полтора-два (это хорошо - своего рода проверка на вшивость и реальный приход понимания своего места в этом государстве). Когда инспекторам СОВСЕМ нечего делать (услужливые мальчики давно не забегали, телефон молчит, мабила молчит), они обращают внимание на очередь, и как только очередь начинает погавкивать - у очередного забирают документы. Если очередь гавкать даже после этого не перестает, инспекторы заявляют "ой, щас закончатся бланки техпаспортов/номера, хватит не всем" - и очередь моментально умолкает.
Если вы сдали документы - все, ждете техпаспорт и госномер.
Итого: 4 часа времени, 523 грн + 54 грн (эксперт) +54 грн (услуги банка, шоб я так услуги умел продавать).
Реально процедура регистрации может занимать от силы минут двадцать. Это если не в гондурасе. Да дайте уже тем инспекторам официально 50-100 грн за каждую оформленную машину - не, все через взятки, и все всех устраивает
ДРУГА ЦИТАТА (як не дивно, написав чувак про Львівське МРЕО

Львівське МРЕВ(НАЙКРАЩЕ В УКРАЇНІ)))
9.45 Здача док.на зняття в віконце 15-20 доків рєшал,в черзі в кожне вікно 3-5 чесних
11.45!Здали після 15-20 доків рєшал!
11.45-12.45 пошук і огляд експертом(відкритий натяк на пару грн.-дзвінок другу)
12.50 каса 233грн.
13-14 обід
14.00 огляд розшуком(знімайте плівку з передніх вікон-дзвінок другу2)
15.45 Здаємо на зняття(помилка в дорученні(технічна)поїздка до нотаріуса
Прийом доків до 17 не встигли:(+номерів в МРЕВ НЕМАЄ
Машина не знята(послуги рєшал зняття 800грн.Льв.авто)Зняти авто іншої обл.в рєшал2000грн.4-5днів!
NO COMMENTS
ОДНИМ СЛОВОМ: читаєм і багато думаєм

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Завантажити інформацію про залишки спеціальної продукції (124 кб) в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції станом на 19:00 24.04.2013.Romko писав: пару ре... щоб номера і бланки тех. паспортів зявились..
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
подзвонив до знайомого в Львівське він сказав ціну на постановку (так щоб він сам забрав доки і номери та привіз нові (номери доречі ще можна вибрати)) 800грн. і 2години часу...
Мій стиль - не ваша мода.
- may
ПРОЕКТ
9.11. Реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку ТЗ можуть проводитися на підставі договору купівлі-продажу ТЗ, оформленого в Центрі ДАІ (додаток 17). Договір завіряється підписом уповноваженої посадової особи та відтиском печатки Центру ДАІ.
Договір реєструється у книзі обліку договорів купівлі-продажу ТЗ (додаток 18)
9.11. Реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку ТЗ можуть проводитися на підставі договору купівлі-продажу ТЗ, оформленого в Центрі ДАІ (додаток 17). Договір завіряється підписом уповноваженої посадової особи та відтиском печатки Центру ДАІ.
Договір реєструється у книзі обліку договорів купівлі-продажу ТЗ (додаток 18)
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ставив там бус недавно на облік, на німецьких транзитних. Ставив сам, без рішал, які виявляється і там єRosko писав:НЕНАВИДЖУ НОВОЯВОРІВСЬКЕ МРЕВ! сьогодні стратив 2.5години на те щоб зняти авто з обліку! при тому що крім мене нікого не було!зняти вартувало 260грн + купівля продаж 900грн, після того питались де я буду ставити, запрошували до них знов і відкрито говорили:
я: скільки буде коштувати поставити авто на облік?
жіночка: 530 (вроді)гривень
я: я хочу залишити старі номери.
жіночка: ну тоді 350грн + в 3 кабінети по 100грн + за послуги (які хрін його знає)...
наступна фраза просто вбила: "але прийдеться ще 260грн за страхівку дати бо начальник не підпише документів", після чого я їм розказав що я про них думаю і що хай скоро чекають перевірку!

День перший.
Друк заяви(30грн. хабар, не моя пропозиція);
Експерт(200грн. хабар, не моя пропозиція);
Начальник експерта, підпис;
Ще якийсь експерт невідомий, підпис;
Каса 1350грн. податок(бус вантажний);
зайняло 1.5год.
Вікно куди здаються всі документи, а забираються номери і техпаспорт. От тут "жіночка-Божий одуванчик" повідомила, що немає вже номерів. Тут з моєї сторони були застосовані різні способи впливу, в тому числі похід до начальника МРЕО, але номерів так і не стало. Старих також не захотіла віддавати.
День другий (через тиждень)
Приїхав десь в 11.00год., заставили зробити цивілку "в них на місці, бо начальник не підпише".
Цивілка 297грн.(СК "Українська пожежна компанія" якось так)
Здав документи у вікно. Таких як я було десь чоловік 7-8. Рішалам все робили, нас відпускали по 1-2чол./год. І нарешті в 17.00год. я вийшов з номерами та техпаспортом. Вперше в житті оформив машину сам

volleyball.lviv.ua/blog/
- Міка
- Ім'я:Марія
- Стать:жінка
- Номер:ВС 1604 СА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- це податок, чи що?Rosko писав: + купівля продаж 900грн
- а що перевіряє експерт?Yelik писав: Експерт(200грн. хабар, не моя пропозиція);
Мене теж скоро чекає перереєстрація авто. Як дізнатися приблизну суму, скільки це все витягне? Чого очікувати в процесі?
По техпаспорту власник із Запоріжжя, ставити на облік буду у Львові - як тут бути із зняттям з обліку та постановою на облік і "купівля продаж" - буде якийсь податок? (Тут уже три довіреності).
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
а хто підскаже яка ціна постановки на облік нового мотоцикла??
zubylo.lviv.ua
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
RomkoZem, намєдні я тебе запеленгував біля одного з салонів з мототехнікою ))))) хочеш 2 колеса?
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
А я тебе намєдні запеленгував з лисим чуваком на липинського біля автосолону хюндая))))хочеш БМВ на Хенде поміняти?T5-R писав:RomkoZem, намєдні я тебе запеленгував біля одного з салонів з мототехнікою ))))) хочеш 2 колеса?

- may
Якщо власник продає перше авто в році, то податку немає.Міка писав: "купівля продаж" - буде якийсь податок?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Вибачаюсь, якщо комусь від того зле,
Але мені зараз так простіше
Колись я собі того не міг дозволити, зараз - нерви дорожчі
В нас по чесному дуже важко
Але мені зараз так простіше
Колись я собі того не міг дозволити, зараз - нерви дорожчі
В нас по чесному дуже важко
Maniak716 писав:cat-yellow писав: ну от, а якщо варіантом проще, то:900 грн + 1500 грн = 2400 для пасата900 грн + 1200 грн = 2100 для старенької аудіпроти чесних:1000+529+30+59+248=1866зато нерви ціліші, триста раз кататись не треба і часу - 10 хв (2 рази по 5) і всьо імєєцца в налічії
Міш, от через тебе, Фелікса і ще багатьох таких як ви, якраз і створюється цей штучний ажіотаж...
он колєга твій Майселф писав про тбіліське МРЕО де нема поділу наFelix писав: лахів і порядних людей
для мене особисто, то якась клініка - скоро дійде до того що буханку хліба купити прийдеться шукати рішалу під магазином, а потім розказувати який я крутий (порядний) а всі лахі
я згідний що за зручність треба платити, але тут мово не про зручність для тебе/мене як клієнта, а про те що нас доять, а ми тішимось надуманим статусом "порядних людей"
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Пройшов кругом машини, зробив фото ззовні, салону і підкапотом ВІН з лінійкою. Вся процедура ~3-4хв.Міка писав: - а що перевіряє експерт?
volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей