попробуйMegane писав:StaleVar, то шо коли диски наприклад фарбувати получається шо нетреба наждачкою 3 дні маслати,а намазати тормозною рідиною булькне все?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
попробуйMegane писав:StaleVar, то шо коли диски наприклад фарбувати получається шо нетреба наждачкою 3 дні маслати,а намазати тормозною рідиною булькне все?
Corleone писав:В мене сьогодні вже 10-й деньПіслязавтра спробую завестись, машина надворі весь цей час
Акумулятор не знімав - загнав машину на село, бо в Київ їхав, через 3 дні мав забрати, але пішли вибори-свята-ожеледиця, тож до сьогодні так і простояла.nonuk писав:weber, Corleone, ви акумулятор знімали ?
а зря.fen писав:не заводив бо не було потреби
sergey писав:А в мене магнітофон вирубається як на тормоза тиснеш Це вже давно так, ще до морозів
вона б завелась, я впевнений....я для того щоб навіть не хапала знімав дріт з катушки)))БОБА писав:а зря.
в мене не замерзло але жостко загустіло, тепер не брискає, а стриляє якимось гелем...asteroid писав:омивач замерх
АВТОБУСїВ кого що вночі замерзло?
в мене стара машина(першиз випусків) воно в мене в ідеалі розбрискує по всьому склі, короче типу як в інсігнії. але виглядає так ніби там якийсь чувак з рота то розбрискує, так от воно то брискає. але такими цікавими гелевими кружочками, зато розкидає їх так як і колись рівномірно по всьому склу)))петро писав:Побрискай трошки і моторчик і трубки розмерзнуться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей