В гуглі вдар Андрій Жуковень

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Або лист прийде за два тижня,і справа закінчиться за два місяці і того за 8500 пл бляхи на 2.5 місяцівSt-ART писав:Jack_DEL, схема працює так: завозиш машину на транзит (5/10 днів), на рік нікого не пускають вже більше року. Возишся, поки не прийде лист з митниці. Коли прийде - на тебе складуть протокол на 8500 грн. Щоб потягнути час, оскаржуєш його в суді. Суд, звичайно, програєш, і тоді штраф прийдеться таки заплатити. Таким чином, рік часу можна кататися за 8500 грн
Лист, який прийшов через два тижні, наприклад. Єдиний реєстр судових рішень сам час від часу читаюandreyclk писав: St-ART, тобі факти то шо? просто слова чи судова справа.?!
Якій фірмі?andreyclk писав: Не радь людям фігні всякої і напиши ше шо штраф фірмі власнику приходить
Взагалі-то, прострочений транзит не є підставою для забирання авто на штарфмайданчик. ДАЙ має право перевіряти терміни перебування автомобілів виключно якщо проводиться спільна операція з митниками, на що мають бути відповідні документи і т.д. А не дзвінками знайомому митникові Васі. І то, навіть при наявному порушенні, конфіскації не повинно бути, тільки протокол. Але ми живемо в країні, де закони не діють - їх не знає і не дотримується ні ДАЙ, ні самі водіїandreyclk писав: п.с.Чувак покатається до першого дайця який довго сперечатись небуде-тупо забере на штраф площадку(практика) а чувак заплатить штраф і буде судитись
Ну хай буде так, не знаєте, не впевнені - не в'язуйтесь! Хоча моя особиста практика говорить протилежне, але то такеandreyclk писав: А ти оді скажеш ну ти сам винен я просто написав шо знав
Ну з таким підходом - то краще зразу самому піти віддати їм машинуandreyclk писав: St-ART, ти де живеш в Украіні чи не?? Будеш дайця за руки тримати коли буде авто забирати чи істерити на всьо місто?
Що саме незаконного я раджу? То, що я писав - то там все в межах закону. Є порушення, є штраф, і немає ніяких махінацій. Самі митники навіть кажуть, що деколи вигідно заплатити раз на рік той штраф, ніж кататися туди сюди. Але я забув, тут всі святіandreyclk писав: А саме смішніше читати про законість від людини яка радить незаконі махінаціі
andreyclk писав: St-ART, а краще застрілитись з того горя шо неможеш позволити собі нормальне авто на наших номерах
А самі митники не кажуть що після того штрафу машина не віздна?St-ART писав: Самі митники навіть кажуть, що деколи вигідно заплатити раз на рік той штраф, ніж кататися туди сюди. Але я забув, тут всі святі![]()
Куди не в'їзна?Olexandr писав: А самі митники не кажуть що після того штрафу машина не віздна?
Та, ото вийдеш в центр Льова, а там одні лохи на PL: кайєни, Х5-Х6, лендровери, корветиandreyclk писав: Всі лохи продали авто на пл бляхах а ти три роки катаєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей