полякам можна перетинати кордон на чужій машині??Jroslav писав: приїхав на ньому під кордон, на кордоні за кермо сів поляк і за 1000гр. переїхав кордон

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
полякам можна перетинати кордон на чужій машині??Jroslav писав: приїхав на ньому під кордон, на кордоні за кермо сів поляк і за 1000гр. переїхав кордон
Вони нерезиденти, там до них інші вимоги.Dexter писав:полякам можна перетинати кордон на чужій машині??Jroslav писав: приїхав на ньому під кордон, на кордоні за кермо сів поляк і за 1000гр. переїхав кордонне треба ніяких документів?
офіційний сайт міністерства..St-ART писав: І я тобі скажу, що навіть нам можна до Польщі на чужій машині без доручення, і, скоріш за все, завжди можна було, просто нас митники розводили. Я особисто недавно на машині нашої реєстрації виїжджав тільки з техпаспортом, нічого більше не питали.
тому розвод на рівні митників тут не канає.. якшо хтось і розводить то це на рівні міністерства. але вони ссилаються на якусь постанову по якій доручення потрібне.Таким чином, особа, яка виїжджає за кордон на автомобілі, що належить і зареєстрованому на іншу особу, має право на виїзд за кордон за наявності свідоцтва про реєстрацію, виданого на ім'я власника транспортного засобу, та документа, що підтверджує право користування і (або) розпорядження цим транспортним засобом, або свідоцтва про реєстрацію на ім'я особи, яка буде здійснювати поїздку за кордон, виданого на період поїздки підрозділом Державтоінспекції за його бажанням.
Та тут незрозуміло нічого. Якби таки не можна було їхати без доручення, чи мене б випустили просто так без нього? Але в нас все як завжди.vovka писав: тому розвод на рівні митників тут не канає.. якшо хтось і розводить то це на рівні міністерства. але вони ссилаються на якусь постанову по якій доручення потрібне.
О, якраз хотів то запостити тут :)haker-ok писав: Всім привіт, народ підключайтесь до акції http://vk.com/tranzyt30 потрібно нагадати про загально необхідні зміни.... МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ ТА ПІДТРИМКА
У суботу, 12 липня, близько півсотні водіїв, автомобілі яких зареєстровані у Польщі, організували акцію протесту на пропускному пункті Шегині з вимогою збільшити термін транзиту.За їх словами, перетинати кордони раз в 5 днів – дорого. Відтак, активісти вимагають рішення про перетин кордону раз в 30 днів.
Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (що будня о 21:00) репортера Ірини Сало.
Варто зазначити, що народні депутати вже підготували поправки в законодавство про те, щоб водії з машинами на польських номерах перетинали кордон раз в 30 днів. Однак за три місяці Верховна Рада їх так і не прийняла.
«Закон з правками зареєстрували ще 3 березня. За два тижні він пройшов всі комітети і попав в комітет Податкової та митної політики. І вже більше, чим два місяці його просто блокують у зв’язку з непростою ситуацією в Україні», – пояснює помічник народного депутата Михайло Ващинський.
Водії нарікають: мовляв, купувати в Україні автомобілі набагато дорожче, аніж у Польщі. Ціна різниться в тисячі доларів. Ба більше. З огляду на розмір мита – розмитнювати автомобіль теж не вигідно.
Автомобілістів також обурює, що вже понад рік українські митники не дотримуються Стамбульської конвенції, яка дозволяла б водіям авто з іноземними номерами перетинати кордон навіть раз на рік при наявності усіх необхідних документів.
Однак мітингувальники так і не дійшли згоди з митниками. Відтак, вирішили зустрітися з керівництвом прикордонників та митників Львівської області. Активісти попередили: якщо і ця розмова не дасть результатів наступних вихідних під кордон поїде значно більше автомобілів.
Візитка Яроша хіба допоможе. Ніяк не можна таке зробити. Хто завіз, той і їздить. Штраф 8500 грн.dimix25 писав: чи ще якимось способом зробити так щоб крім мене їздила по території україни ще моя дівчина (у неї є карта поляка якщо вона поможе). дякую
на якому зможуть їздити всі , кому ти даси свідоцтво про реєстрацію і ключіDexter писав: на якому будуть їздити ти, твоя ідвчина іше 5 родичів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей