Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення Dexter » Сер, 25 червня 2014, 14:51

Jroslav писав: приїхав на ньому під кордон, на кордоні за кермо сів поляк і за 1000гр. переїхав кордон
полякам можна перетинати кордон на чужій машині?? :| не треба ніяких документів? :|
Work hard! Play hard!

St-ART
Ім'я:Stanisław
Номер:RP
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення St-ART » Сер, 25 червня 2014, 15:09

Dexter писав:
Jroslav писав: приїхав на ньому під кордон, на кордоні за кермо сів поляк і за 1000гр. переїхав кордон
полякам можна перетинати кордон на чужій машині?? :| не треба ніяких документів? :|
Вони нерезиденти, там до них інші вимоги.

І я тобі скажу, що навіть нам можна до Польщі на чужій машині без доручення, і, скоріш за все, завжди можна було, просто нас митники розводили. Я особисто недавно на машині нашої реєстрації виїжджав тільки з техпаспортом, нічого більше не питали.

haker-ok
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення haker-ok » Пон, 07 липня 2014, 09:12

Всім привіт, народ підключайтесь до акції http://vk.com/tranzyt30 потрібно нагадати про загально необхідні зміни.... МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ ТА ПІДТРИМКА

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 07 липня 2014, 10:34

St-ART писав: І я тобі скажу, що навіть нам можна до Польщі на чужій машині без доручення, і, скоріш за все, завжди можна було, просто нас митники розводили. Я особисто недавно на машині нашої реєстрації виїжджав тільки з техпаспортом, нічого більше не питали.
офіційний сайт міністерства..

http://lg.minrd.gov.ua/media-ark/news-a ... 07773.html
Таким чином, особа, яка виїжджає за кордон на автомобілі, що належить і зареєстрованому на іншу особу, має право на виїзд за кордон за наявності свідоцтва про реєстрацію, виданого на ім'я власника транспортного засобу, та документа, що підтверджує право користування і (або) розпорядження цим транспортним засобом, або свідоцтва про реєстрацію на ім'я особи, яка буде здійснювати поїздку за кордон, виданого на період поїздки підрозділом Державтоінспекції за його бажанням.
тому розвод на рівні митників тут не канає.. якшо хтось і розводить то це на рівні міністерства. але вони ссилаються на якусь постанову по якій доручення потрібне.

St-ART

Повідомлення St-ART » Пон, 07 липня 2014, 14:19

vovka писав: тому розвод на рівні митників тут не канає.. якшо хтось і розводить то це на рівні міністерства. але вони ссилаються на якусь постанову по якій доручення потрібне.
Та тут незрозуміло нічого. Якби таки не можна було їхати без доручення, чи мене б випустили просто так без нього? Але в нас все як завжди.
haker-ok писав: Всім привіт, народ підключайтесь до акції http://vk.com/tranzyt30 потрібно нагадати про загально необхідні зміни.... МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ ТА ПІДТРИМКА
О, якраз хотів то запостити тут :)
В суботу, 12.07.2014, коло п/п "Шегині" відбудеться акція, під час якої будемо вимагати прийняття "Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту" - 4341 від 03.03.2014.
Цим законопроектом передбачений термін транзиту 30 днів, а не п'ять, як зараз, через що люди змушені кататися туди-назад через кордон кожні 5 днів. Законопроект вже зареєстрований у ВР, проте його заблокував один з комітетів. Всіх небайдужих просимо підтримати, також просимо максимального репосту.

Початок близько 12.00. Збір у Львові на 11.00 коло Епіцентру, далі рухаємося колоною до кордону. Хто не зі Львова - підягуйтесь по дорозі або зразу на кордон.

Для кращої координації просимо долучатися до нашої організаційної групи https://vk.com/tranzyt30

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 07 липня 2014, 14:33

St-ART,Jroslav ну, я так підозрював... але попросили взнати... :beer

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Вів, 15 липня 2014, 10:44

http://zik.ua/tv/video/14851/
У суботу, 12 липня, близько півсотні водіїв, автомобілі яких зареєстровані у Польщі, організували акцію протесту на пропускному пункті Шегині з вимогою збільшити термін транзиту.За їх словами, перетинати кордони раз в 5 днів – дорого. Відтак, активісти вимагають рішення про перетин кордону раз в 30 днів.

Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (що будня о 21:00) репортера Ірини Сало.

Варто зазначити, що народні депутати вже підготували поправки в законодавство про те, щоб водії з машинами на польських номерах перетинали кордон раз в 30 днів. Однак за три місяці Верховна Рада їх так і не прийняла.

«Закон з правками зареєстрували ще 3 березня. За два тижні він пройшов всі комітети і попав в комітет Податкової та митної політики. І вже більше, чим два місяці його просто блокують у зв’язку з непростою ситуацією в Україні», – пояснює помічник народного депутата Михайло Ващинський.

Водії нарікають: мовляв, купувати в Україні автомобілі набагато дорожче, аніж у Польщі. Ціна різниться в тисячі доларів. Ба більше. З огляду на розмір мита – розмитнювати автомобіль теж не вигідно.

Автомобілістів також обурює, що вже понад рік українські митники не дотримуються Стамбульської конвенції, яка дозволяла б водіям авто з іноземними номерами перетинати кордон навіть раз на рік при наявності усіх необхідних документів.

Однак мітингувальники так і не дійшли згоди з митниками. Відтак, вирішили зустрітися з керівництвом прикордонників та митників Львівської області. Активісти попередили: якщо і ця розмова не дасть результатів наступних вихідних під кордон поїде значно більше автомобілів.
^_^

dimix25
Ім'я:Юра

Повідомлення dimix25 » Нед, 20 липня 2014, 18:32

Привіт всім ) хочу запитати таке,
надумав купити авто на польських номерах оформити на поляка мене вписати як співласника,наскільки я знаю в техпаспорт можна вписсати двох, тобто мене і поляка.
Хочу запитати чи є якась довіреність чи ще якимось способом зробити так щоб крім мене їздила по території україни ще моя дівчина (у неї є карта поляка якщо вона поможе). дякую

і ще таке питання якщо на території україни зупиняє даїшник авто на польських номерах ,за кермом не власник, який штраф,або хто знає скільки на "лапу" дати ?.

St-ART

Повідомлення St-ART » Нед, 20 липня 2014, 21:31

dimix25 писав: чи ще якимось способом зробити так щоб крім мене їздила по території україни ще моя дівчина (у неї є карта поляка якщо вона поможе). дякую
Візитка Яроша хіба допоможе. Ніяк не можна таке зробити. Хто завіз, той і їздить. Штраф 8500 грн.

dimix25

Повідомлення dimix25 » Пон, 21 липня 2014, 10:57

І так зле і так недобре((((( і хочеться машину хорошу купити і з другого боку хочеться щоб нетільки я один на ній їздив)))
Ще таке питання хто знає и важко продати авто на польських номерах?

_Ramp_
Дякував (ла): 14 рази

Повідомлення _Ramp_ » Пон, 21 липня 2014, 11:15

dimix25, якшо труп повний то важко,а якшо машина ідеал то безпоблем,в Польші любий автокоміс може забрати
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 21 липня 2014, 11:49

dimix25, зароби гроші на хорошу машину і купи, в чому проблема?

dimix25

Повідомлення dimix25 » Пон, 21 липня 2014, 13:03

_Ramp_, Дякую))

pikach00, Ну якшо заробляти по 10 тис. доларів в місяць то проблем нема))
А так ,мені здається, раз в пять днів потратити 3-4 години свого часу на перетин кордону вигідніше ніж переплачувати 50% вартості авто)))

dimix25

Повідомлення dimix25 » Пон, 21 липня 2014, 13:47

Ще таке питання може трошки не потемі. Хто їздить відмічати авто раз в 5 чи 10 днів,ви берете щось до польщі на продажу? І взагалі хто знає що можна Легально перевезти в польщу і без проблем продати щоб повернути гроші за бензин)))
Я знаю що можна вести 1л горілки і 2 пачки сигарет що ще?

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Пон, 21 липня 2014, 13:52

Зображення
Воно :bad

St-ART

Повідомлення St-ART » Пон, 21 липня 2014, 14:06

pikach00, тільки не починай знову. Всім вже ясно, треба вчитися заробляти гроші, платити податки, і брати машину в кредит :D

Thorn, то старе як світ відео зняте "компетентними" в тому питанні журналістами. При тому, більше половини в тому відео -просто :facepalm

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 21 липня 2014, 14:20

dimix25, якщо хочеш мати авто, на якому будуть їздити ти, твоя ідвчина іше 5 родичів, то купи на українській реєстрації.
Work hard! Play hard!

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 21 липня 2014, 14:22

Dexter, трошки не так
Dexter писав: на якому будуть їздити ти, твоя ідвчина іше 5 родичів
на якому зможуть їздити всі , кому ти даси свідоцтво про реєстрацію і ключі :sing :-)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

dimix25

Повідомлення dimix25 » Пон, 21 липня 2014, 14:56

Liuskywalker, я Вас розумію але якість авто зза кордону, і ціну з нашими непорівняєш))дякую

Ще таке питання хто і скільки часу перетинав кордон для відмітки авто,цікавить більше ввечірній час після 20:00))

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Пон, 21 липня 2014, 17:28

у мене через Раву займає десь по годині-півтори в кожну сторону (залежить, від бажання конкретної зміни рухати своїми задами)). Це якщо говорити про проміжок часу десь з 20 до 00 год. (все приблизно). Вночі назад швидше. Вчора в обід їздив - півтори години "туди-назад". На Шегинях вроді так само. ІМХО

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей