То лобове лівакSt-ART писав: І зніми ту наклейку PL-машини з лобового скла. Я б на місці ДАЙ зразу б запідозрив в тому, шо то лівак. Чи то дійсно лівак?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То лобове лівакSt-ART писав: І зніми ту наклейку PL-машини з лобового скла. Я б на місці ДАЙ зразу б запідозрив в тому, шо то лівак. Чи то дійсно лівак?
якщо рядом з кордоном то ясно шо купуйhulyk писав: Вагання є, чи купувати щось у нас, чи чекати, поки збільшать максимальний термін транзиту. Проживаю у прикордонній (30 км) зоні - Яворівський район.
Як пощастить, так і буде. В нас немає чіткої процедури. Все дуже розмито. 1. Використання автомобілів, завезених в режимі транзиту, іншими особами, ніж ті, що їх ввезли - забороняється митним кодексом. Штраф за порушення - 8500 грн (500 неоподаткованих мінімумів). При тому, в судах бували випадки, коли штрафували і того, хто передав в користування, і того, хто їхав. Знову ж таки, єдиної судової практики немає, можеш подивитися єдиний реєстр судових рішень.KLOyH писав: які дальше будуть дії
покажи мені на наших митницях окрему полосу для MRGСвятослав писав: Люди які живуть в прикордонній зоні і зробили собі карточку малого прикордонного руху (MRG), їм взагазі просто прекрасно, на кордоні в кілометрових чергах не стоять а мають свою полосу і по ній їдуть
pik писав: Люди які живуть в прикордонній зоні і зробили собі карточку малого прикордонного руху (MRG), їм взагазі просто прекрасно, на кордоні в кілометрових чергах не стоять а мають свою полосу і по ній їдуть Це на польськiй сторонi вони мають свiй пас,а на нашiй-черга загальна.
300 злотих або 100 уо ну або в будьяуій іншій валютіBVJ писав: трошки не в тему, шоб не створювати нову, запитаю тут. Скільки зараз потрібно на границі показувати $ ?
opel corsa 1.2-1.3 cdti, 7-8-9 року можна взяти 4 літри/100 і до львова на навчання береш людей в Н.Я. і маєш щастя...hulyk писав: Що можеш порадити з огляду на дану суму? Зараз більш-менш часто їжджу на батьківському Volvo v40. Авто подобається, але, боюсь, не впораюсь з обслуговуванням. Хіба брати і їздити до повної зупинки :)
Процедура реєстрації не така важка.St-ART писав:coolwap, ти для того на форумі зареєструвався, щоб це спитати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей