є-є, часто в центрі зависаютьПетро писав:То вже і пані даїшниці?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є-є, часто в центрі зависаютьПетро писав:То вже і пані даїшниці?
ооо, а вони далі гоп-стопом промишляють... Це уже далеко не переший раз чую, що вони в позаробочий час імітують службову діяльність.hrdrive писав:є-є, часто в центрі зависаютьПетро писав:То вже і пані даїшниці?
leleka писав:- ну хоч шось на каву.
- ну неможу.
- шо взагалі.
- ну взагалі.
- шо нема?
- нема.
- ну нема то нема. то треба так і сказати: Пане інспекторе сьогодні ніц не маю буду мати наступного разу.
та треба було дати вже 3.50 на кавуleleka писав:- ну хоч шось на каву.- ну неможу.- шо взагалі.- ну взагалі.- шо нема?- нема.
А тепер увага! Треба запам'ятати цю фразу дослівно, і казати так всім, слово в слово, коли зупиняють. А на рахунок "притензій", так і казати "Ваші колеги казали так казати. Це секретний шифр"leleka писав:Пане інспекторе сьогодні ніц не маю буду мати наступного разу.
Віддав документи, побажав щасливої дороги і я поїхав.
Треба було дати цурор на кавуrybkaandrew писав:та треба було дати вже 3.50 на кавуleleka писав:- ну хоч шось на каву.- ну неможу.- шо взагалі.- ну взагалі.- шо нема?- нема.і ше б краще було б дати 5 грн. і сказати "візьмите собі з вершками"
![]()
Я бачив двох в формі на Городоцькій крутились, так їх зі спини від мужиків не відрізнишПетро писав:То вже і пані даїшниці?
Я ніколи не давав, ніколи, посидів в машині, екскурсія так сказать за бесплатноgribkoff777 писав:Мораль-якщо прозондовують, що нема бабла, відпускають...
Хіба правильно ?Breaker писав:Хоча стоять вони правильно)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей