Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Там взагалі всі нормально стоять! І вишневий - придурок якийсь! Мав би заглушити двигун і іти собі на роботу чи куди там.
Впевнений, що об'їхати їх всіх можна. На крайняк - парканчик спиляти, чи трохи стіни першого поверху розібрати.
Чого сигналити? Чого колеса спускати?
Впевнений, що об'їхати їх всіх можна. На крайняк - парканчик спиляти, чи трохи стіни першого поверху розібрати.
Чого сигналити? Чого колеса спускати?
- Igor_Lviv
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
От і я про це. Нефіг там їздити. Там стояти треба. Місце ж бо - стоянка. На то воно і є, щоб стояти. Заїхав куди зміг, став і нікому не заважаєш. Джип і Ланос - молодці! Навели там лад, щоб не шастав ніхто.Sally писав:так то вишневий їхав, у нього ж фари включені на повну.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Igor_Lviv
+5
,треба було вишневому лишати машину там і всіб розуміли що стоянка переповнена і ніхто б туди не намагався заїжджати
+5

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Igor_Lviv
Не все так просто! Там ж, швидше за все, якісь ідіоти ще виїзд зробили. Тобто, ще не всі машини на стоянці мають нормальну можливість просто стояти. Слід ще одному джипу з Ланосом на виїзді припаркуватись. Для певності.Sluva писав:Igor_Lviv
+5,треба було вишневому лишати машину там і всіб розуміли що стоянка переповнена і ніхто б туди не намагався заїжджати
Між іншим, дуже гарна ідея!
Приїхали люди на 9:00 на роботу в офіс. А в 9:05 приїхали шев, зам.шефа, начальник охорони та головний бухгалтер. Парканулись "нікому не заважаючи" і вся фірма чемно на роботі до 18:00 або й далі - залежить, які у шефа плани.
- Buts
Sally, не в гуморі слабо сказано, якось неадекватно чувак виглядав.
Так сигналив, що мене на роботі розбудив, бігав, кричав, палець до скроні прикладав, погрожував, а коли копав колесо чудого ланоса, то спатикнувся і впав... Повеселив
Так сигналив, що мене на роботі розбудив, бігав, кричав, палець до скроні прикладав, погрожував, а коли копав колесо чудого ланоса, то спатикнувся і впав... Повеселив

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
ну можна так всім попротикати колеса, а потім комусь стане погано, треба буде терміново виїхати, а в тебе колеса проколоті і людина оп і вмерла поки ти колеса міняєш
терпимішими треба бути один до одного

терпимішими треба бути один до одного

zubylo.lviv.ua
- Sally
Buts, хаха та то істерика)))) ну і як можна таким водіям сідати за кермо?! хто йому з психушки справку взагалі дав?!
якщо серйозно то такий псих на дорозі - небезпека для всіх інших водіїв! так перейдеш дорогу в недозволеному місці то ще заб"є кебенуматеру 

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
А мені цікаво хто дав довідку з психушки, а головне - права тим двом уродам на Ланосі та джипі.Sally писав:Buts, хаха та то істерика)))) ну і як можна таким водіям сідати за кермо?! хто йому з психушки справку взагалі дав?!

- Igor_Lviv
От приклад правильного паркування! Той точно нікому заважати не буде!
- Sally
Igor_Lviv, Ігор, і один і другий випадок неприйнятний для водіння! Треба вміти не тільки добре руль крутити, але і тримати себе в руках, бо психопати на дорозі добра не зроблять, а лише спровокують аварійну ситуацію чи аварію.
zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Ти про які два випадки? Про нерви, думаю, мабуть, про Ланос. А другий випадок?Sally писав:Igor_Lviv, Ігор, і один і другий випадок неприйнятний для водіння!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
а вас все не попускає ? :)
Igor_Lviv, тема вже 96 сторінок , а все одно знайдуться ті, хто на "скошено" буде казати "стрижено" , і фіг доведеш протилежне :) На фото з 95-ї сторінки є як мінімум 4 "красавци"(четвертого правда тільки трошки дупи видно),яким вартує спустити всі 4 колеса !
Igor_Lviv, тема вже 96 сторінок , а все одно знайдуться ті, хто на "скошено" буде казати "стрижено" , і фіг доведеш протилежне :) На фото з 95-ї сторінки є як мінімум 4 "красавци"(четвертого правда тільки трошки дупи видно),яким вартує спустити всі 4 колеса !

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Igor_Lviv
Ще й як попускає! А поржати?Liuskywalker писав:а вас все не попускає ? :)

Більш ніж впевнений, що на 95-ій сторінці також ніхто нікому не заважає. В любому випадку, десь через Зубру, Бірки - об'їхати можна. Вибач, на фото навіть не дивлюся - то ж не потрібно. Головне: "А що тут такого? Я й сам так паркуюсь."
-
- Контактна інформація:
Скажіть, шановне панство, в яку категорію можна віднести водіїв які паркуються навпроти юридичного ЛНУ. Де чорним по білому написано на великому щиті "Паркування КАТЕГОРИЧНО заборонено. Зупинка громадського транспорту" І маршрутка має загружати людей на проїздній частині..
- Igor_Lviv
Так, там гарне місце. На знак, я так розумію, ніхто уваги не звертає. То ще величезне табло прикріпили. Всеодно!diza писав:Скажіть, шановне панство, в яку категорію можна віднести водіїв які паркуються навпроти юридичного ЛНУ. Де чорним по білому написано на великому щиті "Паркування КАТЕГОРИЧНО заборонено. Зупинка громадського транспорту" І маршрутка має загружати людей на проїздній частині..
Пригадую, я перший раз там маршрутника подумки матюкав, а потім як глянув, то мені його аж шкода стало.
А буде так доти, доки маршрутники ДАІ не попросять там погуляти. З Візиром, кілька днів.
- Sally
я не про конкретні приклади, а про те, що буде психопатом на дорозі так само небезпечно, як і не дотримуватись ПДРIgor_Lviv писав:Ти про які два випадки? Про нерви, думаю, мабуть, про Ланос. А другий випадок?
zubylo.lviv.ua
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
а може він для колєги місце зайняв ?mister_X писав:і як Вам олень ?

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей