Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з горки мона і всі 300Thorn писав: а у мене 270
Може він аж на 200км/год мозок включив, шумаХЕРИ...cat-yellow писав:дивно, шо B7 не стягнув... в мене 1.9TDI до 200 файно йде
чому ж. тільки 1-на версія має максималку меншу за 200 - це отой овощний 1,6тді 105к.с. вагою 1440кгandriy320e30 писав:так б7 важить як 2 фієсти .до 200км/год нема шансів
А б сказав що Вовка якраз навпаки опозоривсяandriy320e30 писав:так б7 важить як 2 фієсти .до 200км/год нема шансів
pavlo09 писав:А б сказав що Вовка якраз навпаки опозоривсяandriy320e30 писав:так б7 важить як 2 фієсти .до 200км/год нема шансів![]()
![]()
Якби він наказав гольфа GTI тоді зачот. А так, поїхав на 10км швидше, маючи +- ту саму потужність, НО маючи кілограм з 500-600 менше
поки він набере 200 Вовка вже буде пару км попередуRULES писав: чому ж. тільки 1-на версія має максималку меншу за 200 - це отой овощний 1,6тді 105к.с. вагою 1440кг
ну то тіпа динаміка називається . так не годину до 200км будуть розганятисяRomko писав: все ж таки йдеться про динаміку авто, а не хто скільки набере і за який час
T5-R писав: оце Vovka зробив вброс на вентєль
так. може він би і набрав 200-210 кілометрів за 20.. но сорі.. нема такого гарного куска дороги.. і в зеркалі погано видно коли він набрав 200.Romko писав: поки він набере 200 Вовка вже буде пару км попереду
та стид позор і ганьбаpavlo09 писав: А б сказав що Вовка якраз навпаки опозорився
Петро писав: на мій 1.6 бензин 6 пер бракує
Підтверджую - валить файно!Romko писав: з ВАГіновських уважаю 1.8ТСІ і вище чьоткі мотори- з такими в тебе не було б шансів
"Зажато" автовиробником?antik писав: в Ауді все закінчується на 250...
Це називається дати просратись машині.vovka писав:за 3 роки може разів 5 до 210 розганявся, рідко коли то роблю :)
шо я тобі тепер напишу-то шо я робив по 2110 мене прикалувалоAnGeL писав: маємо простий і яскравий приклад Петра з новоєврейська, який купив рапід, поки то ше не є мейнстрімом, але вже його індивідуалізує, (або колхозить, тут думки розбігаються ) і дивлячить з яким розмахом і завзяттям та індивідуалізація проходила на 2110, думаю женячка його не спинить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей