Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання про зняття з обліку та реєстрацію. Хто що знає?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ну от, а якщо варіантом проще, то:
900 грн + 1500 грн = 2400 для пасата
900 грн + 1200 грн = 2100 для старенької ауді
проти чесних:
1000+529+30+59+248=1866
зато нерви ціліші, триста раз кататись не треба і часу - 10 хв (2 рази по 5) і всьо імєєцца в налічії....
900 грн + 1500 грн = 2400 для пасата
900 грн + 1200 грн = 2100 для старенької ауді
проти чесних:
1000+529+30+59+248=1866
зато нерви ціліші, триста раз кататись не треба і часу - 10 хв (2 рази по 5) і всьо імєєцца в налічії....
- IceQueen
- Ім'я:Оксана
- Номер:6926
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Питання про зняття з обліку та реєстрацію. Хто що знає?
cat-yellow, та я не сперечаюсь, тим більше не скажу що мені сильно напряжно було, але не люблю "давати на лапу" і крапка. З таким успіхом і права треба було купувати, бо дорожче вийшло зі школою. Принцип такий! А ще до того треба доплюсувати за зняття з обліку 210+40=2116гривень за все. І каталася я два рази, один коли знімали ( в той момент ні для кого техпаспортів не було) і коли ставила.
Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...
- cat-yellow
все повинно мати розумні межіIceQueen писав: і права треба було купувати, бо дорожче вийшло зі школою.
куплені права можуть мати великі наслідки
куплені доки на авто - безнаслідкові, просто менше затрат по часу і нервам
а я до поняття "на лапу" ставлюсь спокійно :)
от сьогодні - триндю з майселфом по телефону, завтикав, що в"їхав в населений на трасі "Рівне-Житомир"... там такий населений - 2 хатинки...
перевищення ... 92 км/ч
видно, що їм хоцца заробити, а безкоштовна відмазка "завтикав" - не пляше...
а по дурості на 350 попадати не хотілось, сперечатись теж, тому дістав сотку, дав їм і кажу "перепрошую, завтикав..."
і совість мене - ніфіга не мучить :)
- IceQueen
- Контактна інформація:
cat-yellow, є різні ситуації, погоджуюсь! Але, віриш, на те що зекономила на перереєстрації краще куплю щось дітям!
Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...
- cat-yellow
IceQueen, вірю!
а я в зекономлений час - працював, теж куплю шось дітям :)
а я в зекономлений час - працював, теж куплю шось дітям :)
- IceQueen
- Контактна інформація:
cat-yellow, тому немає лохів, як деякі виразилися
Я нікого не переконую і не агітую, просто не хочу щоб мене ображали, за те, що я жадна 

- cat-yellow
IceQueen, я не ображав
я розумію в даному випадку мотивацію кожного і приймаю її

я розумію в даному випадку мотивацію кожного і приймаю її
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
IceQueen, респект ))
хто ше як не жінки можуть поборотися за свої права )
хто ше як не жінки можуть поборотися за свої права )
- puzzo
морозова нема на тебеcat-yellow писав:все повинно мати розумні межіIceQueen писав: і права треба було купувати, бо дорожче вийшло зі школою.
куплені права можуть мати великі наслідки
куплені доки на авто - безнаслідкові, просто менше затрат по часу і нервам
а я до поняття "на лапу" ставлюсь спокійно :)
от сьогодні - триндю з майселфом по телефону, завтикав, що в"їхав в населений на трасі "Рівне-Житомир"... там такий населений - 2 хатинки...
перевищення ... 92 км/ч
видно, що їм хоцца заробити, а безкоштовна відмазка "завтикав" - не пляше...
а по дурості на 350 попадати не хотілось, сперечатись теж, тому дістав сотку, дав їм і кажу "перепрошую, завтикав..."
і совість мене - ніфіга не мучить :)

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
карочє сводка остання із мрео:
1. вчора взяв собі наміра (прості і жизнєнні
)
2. сам нічо не робив - всьо мені робив серйозний чувак - з його слів для лахів і дальше гємор там повний, даже для порядних людей сложності є, но я номери палучив... взяв собі нові (доплатив за них по таріфу офіційному)
3. не буду казати скільки мені вийшло, бо то мені робили по сірйозному блату і не хотіли брати з мене більше, ніж офіційні платежі + там пару грн туда сюда, але я всьо такі піхнув людині пару рублів, бо піпєц не нравітса бути винним комусь
Вот такі пірагі
1. вчора взяв собі наміра (прості і жизнєнні

2. сам нічо не робив - всьо мені робив серйозний чувак - з його слів для лахів і дальше гємор там повний, даже для порядних людей сложності є, но я номери палучив... взяв собі нові (доплатив за них по таріфу офіційному)
3. не буду казати скільки мені вийшло, бо то мені робили по сірйозному блату і не хотіли брати з мене більше, ніж офіційні платежі + там пару грн туда сюда, але я всьо такі піхнув людині пару рублів, бо піпєц не нравітса бути винним комусь
Вот такі пірагі
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Felix, так скіко пірагі обійшлися?
І чи знімав з обліку
І чи знімав з обліку

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- Maniak716
- Ім'я:Петро
cat-yellow писав: ну от, а якщо варіантом проще, то:900 грн + 1500 грн = 2400 для пасата900 грн + 1200 грн = 2100 для старенької аудіпроти чесних:1000+529+30+59+248=1866зато нерви ціліші, триста раз кататись не треба і часу - 10 хв (2 рази по 5) і всьо імєєцца в налічії
Міш, от через тебе, Фелікса і ще багатьох таких як ви, якраз і створюється цей штучний ажіотаж...
он колєга твій Майселф писав про тбіліське МРЕО де нема поділу на
Felix писав: лахів і порядних людей
для мене особисто, то якась клініка - скоро дійде до того що буханку хліба купити прийдеться шукати рішалу під магазином, а потім розказувати який я крутий (порядний) а всі лахі

я згідний що за зручність треба платити, але тут мово не про зручність для тебе/мене як клієнта, а про те що нас доять, а ми тішимось надуманим статусом "порядних людей"
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Maniak716, чувак, ти останніми днями був сам в мрео на апостола?
чуєтса мені шо нє... бо інакше не писав би шо хтось тут робить штучний ажіотаж...
а як не був, то піди туда і попробуй поставити машину на облік ,розкажеш нам свій досвід а ми тут послухаєм
І ваппшє, припиняй писати тут різні історії із найчной фантастікі, де в другіх галактіках інопланітяні ставлять сваї караблі касмічні на облік за 5 мінут , не нервіруй народ
may, з обліку в мене вже була знята, брав нові намера собі (не хотів від когось старі брати) так вийшло десь вроді 800 (зі всіма раздачами на лапу я так поняв) ну і я ше чуваку чісто на бензін дав 200 шоб не було в мене ащущенія шо я камута должен... і то при тому шо мені всьо в офісі брали і до офіса привозили (тільки формально на 5 хв сматався під мрео шоб експерт пару фоток зробив тачкі)
чуєтса мені шо нє... бо інакше не писав би шо хтось тут робить штучний ажіотаж...
а як не був, то піди туда і попробуй поставити машину на облік ,розкажеш нам свій досвід а ми тут послухаєм

І ваппшє, припиняй писати тут різні історії із найчной фантастікі, де в другіх галактіках інопланітяні ставлять сваї караблі касмічні на облік за 5 мінут , не нервіруй народ

may, з обліку в мене вже була знята, брав нові намера собі (не хотів від когось старі брати) так вийшло десь вроді 800 (зі всіма раздачами на лапу я так поняв) ну і я ше чуваку чісто на бензін дав 200 шоб не було в мене ащущенія шо я камута должен... і то при тому шо мені всьо в офісі брали і до офіса привозили (тільки формально на 5 хв сматався під мрео шоб експерт пару фоток зробив тачкі)
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Felix, ти в повсякденному житті не заганяєшся з правописом
Пильнуй, а то з любов'ю "потравити пьостуна" колись можеш наробити пріколів в важливих текстах

Пильнуй, а то з любов'ю "потравити пьостуна" колись можеш наробити пріколів в важливих текстах

- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
НЕНАВИДЖУ НОВОЯВОРІВСЬКЕ МРЕВ! сьогодні стратив 2.5години на те щоб зняти авто з обліку! при тому що крім мене нікого не було!
зняти вартувало 260грн + купівля продаж 900грн, після того питались де я буду ставити, запрошували до них знов і відкрито говорили:
я: скільки буде коштувати поставити авто на облік?
жіночка: 530 (вроді)гривень
я: я хочу залишити старі номери.
жіночка: ну тоді 350грн + в 3 кабінети по 100грн + за послуги (які хрін його знає)...
наступна фраза просто вбила: "але прийдеться ще 260грн за страхівку дати бо начальник не підпише документів", після чого я їм розказав що я про них думаю і що хай скоро чекають перевірку!

я: скільки буде коштувати поставити авто на облік?
жіночка: 530 (вроді)гривень
я: я хочу залишити старі номери.
жіночка: ну тоді 350грн + в 3 кабінети по 100грн + за послуги (які хрін його знає)...
наступна фраза просто вбила: "але прийдеться ще 260грн за страхівку дати бо начальник не підпише документів", після чого я їм розказав що я про них думаю і що хай скоро чекають перевірку!

Мій стиль - не ваша мода.
- DaimlerBenzE500
- Дякував (ла): 13 рази
- Подякували: 2 рази
а вони так всі полякалися і поховалися в нірки.Rosko писав:я їм розказав що я про них думаю і що хай скоро чекають перевірку!

якщо вже все так відкрито озвучуеться то їм [цензура] на твій блєф про перевірки.

там приїде жовтий кіт, бабла насипе і вони довольні, а ти буш ходив як той приблуда
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
DaimlerBenzE500, мені за ті гроші що вони в новоєврейску хочуть у Львові додому новий техпаспорт з номерами привезуть! 

Мій стиль - не ваша мода.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
А чому не намагався переоформити БЕЗ ЗНЯТТЯ з обліку?Rosko писав: сьогодні стратив 2.5години на те щоб зняти авто з обліку!
ПОРЯДОК здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери
{ Пункт 43 в редакції Постанови КМ N 243 ( 243-2013-п ) від 03.04.2013 }43. На комісію приймаються транспортні засоби та їх складові частини, що мають ідентифікаційні номери, зареєстровані або зняті з обліку в Державтоінспекції ...
Тепер довідку-рахунок зобов'язані оформити без цього!!!
Якщо залишаються старі бляхи, то навіщо знімати з облікуRosko писав: я: я хочу залишити старі номери

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Вот приклад Роско якраз то, шо я і описував.. і насправді це дуже сумно...
Він все робив сам і йому вийшло так як мені, хоча мені в офіс привозили номера і документи
Нє, тут систему треба в корені міняти
Він все робив сам і йому вийшло так як мені, хоча мені в офіс привозили номера і документи

Нє, тут систему треба в корені міняти

- Maniak716
- Ім'я:Петро
в Львівському ще не був жодного разу, але чекає мене таке "щастя" десь до вересня - закінчується генералкаFelix писав: а як не був, то піди туда і попробуй поставити машину на облік ,розкажеш нам свій досвід а ми тут послухаєм
був в Калушському - описував вже той кіпіш в якісь темі, тому якщо коротко, то 1й день в холосту, а 2й після кіпішу і дзвінка в Франківськ все вирішилось за якихось 15-30хв
прочитай ще разFelix писав: І ваппшє, припиняй писати тут різні історії із найчной фантастікі
а що і як в нас я знаю добре - я лиш висловив свою думку що ВИ (та і я в деяких випадках) самі винні в такому стані справ підживлюючи їхні апетити і звички...Maniak716 писав: Майселф писав
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей